פורסם 2005 במאי 2420 שנים או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה?בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייטאו אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחירהאירו את עיני התוהות
פורסם 2005 במאי 2420 שנים השאלה היא מה השימושיםבד"כ (ל לפחות90% מהמחשבים) "יספיק" ADATA ב240 ש"חגם לאוברקלוק קטןאם מתוכנן משהו יותר רציני, אז זה כבר תלוי בעוד דברים (למשל איזה לוח)
פורסם 2005 במאי 2420 שנים סמסונג לא נחשבת חברה בינונית היא חברה טובה מאוד.והטוינמוס מאוד משתלםhttp://www.logicpc.co.il/heb/ItDetail.aspx?icom=1109ויש ADATA גם ב240
פורסם 2005 במאי 2420 שנים סליחה שאני מתפרץ ככה אבל לפתוח תראד בשביל אפילו לא שאלה יהיה מיותר לדעתי..מה יותר טוב לשימושים רגילים? a-DATA או קינגסטון?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר מתנצל מראש על החוסר בפרטים בגדול לא מתוכנן שום אוברקלוק לשום רכיב במחשב. והלוח אם הוא ג'יגה בייט k8nf-9 ומכיוון שהפלא ופלא הפורום עוסק גם בלוחות אם אני אנצל את הבמה לברר האם הלוח הזה משתלם ביחס לאחיו לסוקט 939 ביחס פונקציונליות-מחיר וכמובן(לפחות מבחינתי זה היה מובן מראש :-\) שהמחשב יהיה מחשב משחקים כבדים בעיקר וכל מה שמשתמע מזה
פורסם 2005 במאי 2420 שנים סליחה שאני מתפרץ ככה אבל לפתוח תראד בשביל אפילו לא שאלה יהיה מיותר לדעתי.. מה יותר טוב לשימושים רגילים? a-DATA או קינגסטון? לא יהיה הבדל מתנצל מראש על החוסר בפרטים בגדול לא מתוכנן שום אוברקלוק לשום רכיב במחשב. והלוח אם הוא ג'יגה בייט k8nf-9 ומכיוון שהפלא ופלא הפורום עוסק גם בלוחות אם אני אנצל את הבמה לברר האם הלוח הזה משתלם ביחס לאחיו לסוקט 939 ביחס פונקציונליות-מחיר וכמובן(לפחות מבחינתי זה היה מובן מראש :-\) שהמחשב יהיה מחשב משחקים כבדים בעיקר וכל מה שמשתמע מזה הלוח בסדר גמור, בסכום הזה עדיף אולי את ה NEO4-F אבל אין הבדלים משמעותיים (רק בצ'יפסט) אם לא מדובר באוברקלוקינג אז כולם יהיו לך אותו דבר
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר הלוח בסדר גמור, בסכום הזה עדיף אולי את ה NEO4-F אבל אין הבדלים משמעותיים (רק בצ'יפסט)אם לא מדובר באוברקלוקינג אז כולם יהיו לך אותו דבראז אם אני מבין נכון, אתה ממליץ לי לחסוך את הכסף בזכרונות מכיוון שלא יהיה הבדל בביצועיםאבל יש לך הסתייגות מהלוח הספציפי?(תאחלס, זה הלוח שפורסם במדור מפרטים מומלצים למשחקים במחיר 7500)האם בכל זאת כדאי לי ללכת על המקביל של MSI?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה?בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייטאו אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחירהאירו את עיני התוהותיש חברה אלמונימית אחת, קוראים אותה OCZ היא מוכרת רכיבים כמו שאתה רוצה ב 360 שקל:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410
פורסם 2005 במאי 2520 שנים לא קונים זיכרון Value של שום חברה....בזיכרונות Value לא נותנים שום דבר יותר טוב....את הצ'יפים אתה לא יודע (ברוב הזיכרונות Value)..!..אז OC יכול להיות מוצלח או להפך...תשמע Apples עם כל הכבוד לOCZ על ייצור זיכרונות מעולים...אלה לא נותנים שום תוספת בביצועים מעל A-DATA...תיקח מה שיותר זול...אם אתה רוצה לעשות גם קצת OC תיקח SAMSUNG או איזה A-DATA...
פורסם 2005 במאי 2520 שנים יש חברה אלמונימית אחת, קוראים אותה OCZ היא מוכרת רכיבים כמו שאתה רוצה ב 360 שקל: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410 כן.. לרוע המזל לא הרבה שמעו עליה... עריכה: תשמע Apples עם כל הכבוד לOCZ על ייצור זיכרונות מעולים...אלה לא נותנים שום תוספת בביצועים מעל A-DATA... תיקח מה שיותר זול...אם אתה רוצה לעשות גם קצת OC תיקח SAMSUNG או איזה A-DATA... עם כל הכבוד, OCZ הם הטופ של ה OC...Z ואני אשאל האם A-DATA באים עם מפזר חום טוב? או שהם באים כסתם Raw Chips
פורסם 2005 במאי 2820 שנים כן.. לרוע המזל לא הרבה שמעו עליה... עריכה:עם כל הכבוד, OCZ הם הטופ של ה OC...Z ואני אשאל האם A-DATA באים עם מפזר חום טוב? או שהם באים כסתם Raw Chips איך אתם משווים OCZ ל ADATA זה כמו להשוות מרצדס למאזדה ה OCZ מגיע עם צלעות קירור וADATA לא מחיר 360 מול 240 ויש עוד חברה אנונימית (חחח תפוחים ) והיא נקראת GEIL .... זיכרונות ליגה אחרת .... TWINMOS גם בסדר .. שוב תלוי מה אתה רוצה לעשות עם המחשב בעיקר ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.