עבור לתוכן

המחשב הכי טוב בארץ!20אלף פלוס+ תיכנסוו לפרטים!

Featured Replies

פורסם

כל ה"מפרט" הזה הוא הבזבוז כסף הכי גדול שראיתי...

למרות שבכל מפרט"על" צריך להיות 3 עכברים תותחיים.. (אחד לא מספיק אם אפשר 3 למה לא.. יפה שהוא גם לא יודע מה זה עכבר מחשב ולמה צריך אותו שהוא אומר לקחת את שניהם)...

הוא מטלבת בין

1. 325 Thermalright XP-90C

2.Thermalright XP-120 260

באמת התלבטות קשה כשאתה לוקח גם קירור גז - Asetek VapoChill LightSpeed [AC] for AMD Athlon 64 754/939/940 & Pentium 4 PGA 478 Black

והעיקר הוא לקח סידי רום רגיל (אפילו לא צורב רגיל) ולקח צורב די וי די שאף אחד לא קונה

לפי המפרט אני רואה שהוא לא יודע מה כל רכיב במחשב עושה ואיך קוראים לו...

הוא ממש סכנה לפורום מפרטים.. מעניין בן כמה הוא!!

הוא נכנס לאתרי מחשבים ובוחר הרכיב שלידו הסכום הכי יקר

ועוד שיא הטמטום שהוא פרסם את זה..

בפחות מחצי מחיר אני עושה לך מחשב ברמה יותר טובה!

holy J ממש לא יפה!! (בצחוק) בא לפה ילד בן 12 שחושב שהוא יבנה מפרט ב20 אלף+ וכולם התלהבו ממנו.. ואתה כותב לו באנגלית..

ככה מקבלים חבר חדש לפורום??

ולפותח התראד מה עזר לך שפירסמת את זה?? לפחות היית מבין מה אתה בונה.. אבל גם את זה אתה לא יודע...

מה הבעיה לבנות מפרט..?? תראה את כל המפרטים בפורום בסכום של 10 אלף.!

מה עזר לך לעשות את הפוסט הזה? אתה אומר דברים שאחרים כבר אמרו (עכברים, קירור וכד'), הילד הזה משועמם שאין לו מה לעשות היום בערב אז הוא פתח ת'רד מוזר כדי להרגיש מיוחד, אבל למה אתה צריך לענות עליו כשאתה אומר בעצמך שהת'רד מטופש, למה להקפיץ את הת'רד כל פעם למעלה?

• תגובות 42
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כל ה"מפרט" הזה הוא הבזבוז כסף הכי גדול שראיתי...

למרות שבכל מפרט"על" צריך להיות 3 עכברים תותחיים.. (אחד לא מספיק אם אפשר 3 למה לא.. יפה שהוא גם לא יודע מה זה עכבר מחשב ולמה צריך אותו שהוא אומר לקחת את שניהם)...

הוא מטלבת בין

1. 325 Thermalright XP-90C

2.Thermalright XP-120 260

באמת התלבטות קשה כשאתה לוקח גם קירור גז - Asetek VapoChill LightSpeed [AC] for AMD Athlon 64 754/939/940 & Pentium 4 PGA 478 Black

והעיקר הוא לקח סידי רום רגיל (אפילו לא צורב רגיל) ולקח צורב די וי די שאף אחד לא קונה

לפי המפרט אני רואה שהוא לא יודע מה כל רכיב במחשב עושה ואיך קוראים לו...

הוא ממש סכנה לפורום מפרטים.. מעניין בן כמה הוא!!

הוא נכנס לאתרי מחשבים ובוחר הרכיב שלידו הסכום הכי יקר

ועוד שיא הטמטום שהוא פרסם את זה..

בפחות מחצי מחיר אני עושה לך מחשב ברמה יותר טובה!

holy J ממש לא יפה!! (בצחוק) בא לפה ילד בן 12 שחושב שהוא יבנה מפרט ב20 אלף+ וכולם התלהבו ממנו.. ואתה כותב לו באנגלית..

ככה מקבלים חבר חדש לפורום??

ולפותח התראד מה עזר לך שפירסמת את זה?? לפחות היית מבין מה אתה בונה.. אבל גם את זה אתה לא יודע...

מה הבעיה לבנות מפרט..?? תראה את כל המפרטים בפורום בסכום של 10 אלף.!

אני יגיד לך למה רציתי להוציא ממכם את המיץ! רציתי שתבנוו מפרט על בעצמכם ממה שאתם יודעים אבל אתם סיבכתם תדיון הזה .

אז בקיצר למה לא שכל אחד יבנה מפרט על וזהו וככה נידע איזה מפרט יותר טוב ונשלב.

כמובן שאני לא יקנה מחשב בסכומים כאלו רק רציתי לדעת מה אתם תיבנו זהו.

פורסם

הייתי חייב לעשות את הפוסט כדי להראות איזה מפרט גרוע...

ולx-loved A-L

למה שנבנה סתם מפרטים בתקציב בלתי מוגבל..

כל הקטע של הפורום הוא לעזור לאנשים להתאים להם מפרט לתקציב ולשימושים שלהם..

ולא סתם לבזבז זמן..

ואני חושב שזה הזמן לנעול את התראד

פורסם
  • מחבר

ואני חושב שזה הזמן לנעול את התראד

:lol: :lol: :lol: ביוש!!!

עריכה:יצא לך חרוז!!! :lol: :lol: :lol: אתה מצחיק אתה!!

פורסם

זה רק אני או כותרת כזאת אומר

שלום אני בן 10 ומשעמם לי אז אני יפתח נושא מפגר כי אני דביל שאין לי מה לעשות חוץ מלבזבז לפראיירים האלו את הזמן

:bash:

שלום דרוש מחשב ב 100 אלף שקל

כן יש לי את הכסף אז אני רוצה SLI של 10 כרטיסים אני רוצה לריץ מריו חלק. :lol:

פורסם

דייי לענות כבר אתה לא קולט שזה מה שהוא רוצה..........?!!?

סתם ילד בן 12 שמשעמם לו בחייםן........מה שמביא אותי למסקנה שצריך לעשות פה הגבלת גילאים.........תנו לנושא לשקוע /להינעל!

*עריכה*

מנהלים לנעול את הדיון אם אפשר,תודה! ;)

פורסם
  • מחבר

זה רק אני או כותרת כזאת אומר

שלום אני בן 10 ומשעמם לי אז אני יפתח נושא מפגר כי אני דביל שאין לי מה לעשות חוץ מלבזבז לפראיירים האלו את הזמן

:bash:

שלום דרוש מחשב ב 100 אלף שקל

כן יש לי את הכסף אז אני רוצה SLI של 10 כרטיסים אני רוצה לריץ מריו חלק. :lol:

ילד אנשים צוחקים :lol: על התשובה המפגרת שלך הכל לא קשור ולא במקום! :screwy:

מה אתה מקנא שהכותרת משכה תעיין ידעתי רציתי שזה יהיה משהו מיוחד.

ותגיד לי מה הקשר > שאאלום דאארווש מאאחשב ב.. 100 אלף :lol: :lol: :lol::screwy: :screwy: וקודם כל זאת לא הכותרת שלי בטוח אתה עיוור רצח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: משפט דפוק כזה בחיים לא ראיתי!!! :screwy:

פורסם

טוב דיי לרדת על הבן אדם. הוא בסך הכל רצה לראות מה הוא יכול לקנות בסכום מסויים, אפילו אם זה דימיני. לא מזיק לחלום לפעמים. אני בטוח שגם אתם נכנסים לפעמים ובונים את המחשב שהייתם רוצים, ובודקים כמה זה עולה(עד שיורדים המחירים, ואז קונים). לא מזיק, אם מפריע תתעלמו.

פורסם
  • מחבר

דייי לענות כבר אתה לא קולט שזה מה שהוא רוצה..........?!!?

סתם ילד בן 12 שמשעמם לו בחייםן........מה שמביא אותי למסקנה שצריך לעשות פה הגבלת גילאים.........תנו לנושא לשקוע /להינעל!

לכוו כל הפורום הזה הרוב כאן נחנחים באמא שלי.

פורסם

פותח הת'רד ,תשיג חיים ,דבר יפה ולך לישון מאוחר שלא תאחר לבית הספר ותרשם בספר האיחורים :-X

פורסם

את האמת כבר הכנתי מחשב של 21000 שקל, טוב אפשר להגיד 18000 כי הילדון רצה עוד כרטיס X800XT ספייר בגירסת AGP , כנראה למחשב הWORD הישן 8)

ולפותח התרד - אתה צריך כנראה להבין שלא זה מקומו של התרד ולא ככה צריך לכתוב אותו בכל מיקרה , הרי גם אתה לא רוצה שיכתבו לך כתבה בYNET על איך אפשר להשיג מהמדינה 20000 שקל בצורה חוקית , יזבלו לך את השכל על 2 עמודים ובסוף הכתב ירשום לך שזה כמובן לא אמיתי והוא סתם רצה לראות איך יגיבו למיקרה שכזה.... אתה די תיתעצבן על הכתב באותו רגע , אז דבר ראשון תבין את האנשים פה.

לילה טוב ...

פורסם

מיותר.. כל כך מיותר..

ולכל המגיבים החכמים..

אם אתם באמת חכמים, פעם הבאה פשוט על תגיבו, זה כל כך יכאב "לסתום ת'פה" ולהתעלם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים