פורסם 2005 במאי 2420 שנים מישהו יודע מה המשמעות של המספרים השונים בעמודה Sources ב-eMule?אני מעוניין לדעת מה מייצג כל אחד מ-4 המספרים בייצוג הבא: (xx/xx/xx (x.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים גם אני רוצה לדעת אני יודע חלק שמה שעשיתה בסוגריים זה מכמה מקורות באותו שניה הוא מוריד כמה שיותר הרבה יותר מהירעוד משו שאני יודע זה שכמה יותר מקורות בכללי יותר טוב נגיד 800, 700,
פורסם 2005 במאי 2520 שנים בגירסא המקורית של האימיול זה הולך ככה (x/y+z(wy זה מספר המקורות שהאימיול מצאx זה מספר המקורות שאתה בתור אצלם + אתה מוריד מהםz זה מספר המקורות שיש להם את הקובץ אבל אתה ביקשת מהם קובץ אחר - A4AF w זה מספר המקורות שאתה מוריד מהם בפועל כרגע
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר בגירסא המקורית של האימיול זה הולך ככה (x/y+z(wy זה מספר המקורות שהאימיול מצאx זה מספר המקורות שאתה בתור אצלם + אתה מוריד מהםz זה מספר המקורות שיש להם את הקובץ אבל אתה ביקשת מהם קובץ אחר - A4AF w זה מספר המקורות שאתה מוריד מהם בפועל כרגעתודה!ב-MorphXT, הסדר הוא, ככל הנראה, (x/?/y+z(w.אין לי מושג מה המשמעות של המספר האמצעי.אתה יודע אולי מה ההבדל בין העמודה של Transferred לעמודה Completed?
פורסם 2005 במאי 2520 שנים הועבר זה כמה הוא העביר. הושלם זה כמה יש לך שאתה צריך, כלומר אם הכיווץ הצליח, יהייה לך יותר MB בהושלם, ואם ההעברה נכשלה, אז ההפך.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר הבנתי, אימיול שולח לי קבצים בדחיסה ומציג את מספר ה-MB שנשלחו בפועל ואת מספר ה-MB לאחר הפריסה. באמת, בד"כ, ה-Completed יותר גדול מה-Transferred.שאלה נוספת לגבי אימיול:ברשימה של האנשים שמורידים ממני קבצים יש לפעמים חמורים עם "וי" ירוק לצידם, ולחלק יש גם כוכב.מה המשמעות של ה"וי" והכוכב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.