פורסם 2005 במאי 2420 שנים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18672&item=5197515230&rd=1&ssPageName=WDVWמישהו יודע אם הם נעלי כדורגל????
פורסם 2005 במאי 2420 שנים כן זאת נעל כדורגל סטופקס ואתה לא תוכל ללכת איתה אפילו מטר אתה תחליקרק נעל של דשא
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר אני יודע שזה סטופקסט אבל אני לא מכיר את הנעל.....אף פעם לא ראיתי שחקן לובש נעל כזאת כנראה דגם חדש....אני מכיר סדרה אחרת של נייקי אבל לא את זאת יכול להיות שזאת נעל של פוטבול???
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני חושב כדורגל דגם חדש כבר ידוע שחשיבה זה לא הצד החזק שלך.זאת נעל פוטבול, תנסה לשחק עם זה כדורגל (Soccer) אתה לדעתי תשבור משהו.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים נו עוד מפגר שהגיע ללמד אותי דברים וזה שאני משחק כל שבט כדורגל מקצועני ואימונים פעמיים בשבוע לא נותן לי יותר ידע ממה שיש לךבנוער הסטוקים הם מפלסטיק אבל בבוגרים ניתן להם לשחק גם סטוקים מברזל שניתן להבריג אותם יש בליגה שתי שוערים שיש להם את זה שטראובר וניר דוידויץ
פורסם 2005 במאי 2420 שנים נו עוד מפגר שהגיע ללמד אותי דברים וזה שאני משחק כל שבט כדורגל מקצועני ואימונים פעמיים בשבוע לא נותן לי יותר ידע ממה שיש לךבנוער הסטוקים הם מפלסטיק אבל בבוגרים ניתן להם לשחק גם סטוקים מברזל שניתן להבריג אותם יש בליגה שתי שוערים שיש להם את זה שטראובר וניר דוידויץעל פסיקים שמעת? על נקודות שמעת?עזוב, לך שב למטה בשכונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.