פורסם 2005 במאי 3120 שנים מדהים ממש ! תאמר לי, שאתה מצלם עם הדיגיטלית אתה מחבר את העדשות למגרעת מסויימת או משתמש כמו עם הפלאפון ?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר מחזיק ידנית את העדשה מול העדשה של המצלמה.בתיכנון:- לבנות מן מתאם כזה כך שהעדשה תוכל להיות מחוברת לעדשה של המצלמה בצורה יציבה, גם למצלמה הדיגיטלית וגם לסלולרי.- חצובה לסלולרי לצילום פנורמות וצילום עצמי.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אוקיי יש לי רק שאלה אחת, איך אתה מחזיק את העדשה?>) או >(> = המצלמה)( = עדשהתודה
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר העדשות הן קמורות, לא קעורות.כך שזה יוצא ככה: ] ()מחזיק ידנית, מצמיד לעדשה. מה לא מובן?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים קודם כל התמונות מגניבות ומבלי שום יומרות מצדי ניסיתי להוריד את הרעשים משתי התמונות הראשונות מקווה שהתוצאה תמצא חן בעיניך [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר עריכה טובה, תודה רבה.רק שמה שקורה הוא שצריך לוותר על חדות מסויימת בתמונה בתמורה לתמונה חלקה יותר ונטולת רעשים.תודה.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים זוכרים את עדשת המאקרו שלי? זוכרים את השעון שלי? check this out : ניסיון ראשון לפני יומיים, ניסיון שני לפני כמה דקות אין שום מצב שמצלמת VGA תוציא תמונה כזאת נקיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.