פורסם 2005 במאי 2520 שנים את התמונה הפנורמית צילמת גם על הפלאפון? איך עשית כזה דבר..?ואיך עושים גם חשיפה ארוכה בפלאפון?
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר פנורמה - פשוט מאד, צילמתי תמונה ליד תמונה כל פעם וחיברתי עם תוכנה."חשיפה ארוכה" - יש מצב "לילה" במצלמה שמאריך מעט את זמן החשיפה והרגישות ( =רעש ).
פורסם 2005 במאי 2620 שנים מכמה תמונות התמונה הפנורמית מורכבת?ואיך כולן יצאו בדיוק באותו גובה וכו'? חתכת וסידרת אותן במחשב או שפשוט צילמת כבר ככה איכשהו?
פורסם 2005 במאי 2620 שנים מחבר 7 תמונות. אני יודע איך לצלם נכון פנורמה, פשוט סיבבתי את הסלולרי על ציר דימיוני ושמרתי על אותו גובה וחפיפה בתמונות כך שתצא פנורמה טובה. דיי פשוט וקל בשבילי, סתם התעניינתי איך ייצא ובסוף יצא טוב מאד
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר זוכרים את עדשת המאקרו שלי? זוכרים את השעון שלי? check this out : ניסיון ראשון לפני יומיים, ניסיון שני לפני כמה דקות
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר כן, שילוב של סלולרי עם עדשות מאקרו. הנה עוד תמונה, בגלל שיש לי 2 עדשות כאלה אז "שילבתי" ביניהם ותראו לאיזו התקרבות הגעתי חידוד ותיקון צבעים קל בפוטושופ, בגלל שהסלולרי מצלם ב-JPG דחוס מאד איכות התמונה ירודה.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים כן, שילוב של סלולרי עם עדשות מאקרו.יש לך עדשת מאקרו שמיועדת לפלאפון?..או שזה עדשה של משהו אחר בכלל?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר תמונה של העדשות עם ה"בית"פשוט מצמיד את העדשות האלו לעדשה של מצלמת הסלולרי ומצלם
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר מצאתי אותם אצל אבא שלי לפני שנה וקצת, את הפלסטיק שמים על העין ואז מקרבים עצמים או אובייקטים לקירוב. נראה לי שזה ליהלומים או טבעות אין לי מושג מאיפה יש לו אותם (צריך לשאול..).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.