פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני לפני קבלת החלטה והשאלה היא האים ה DENON 2105 (מהדורה מלאה כולל מיקרופון חיישן לכיוון הסאונד וכניסה לפטפון) שווה 1000 ש"ח יותר בהשוואה לדנון 1905אני נעול על דנון אז נא לא להיתיחס לחברות אחרות.הרסיבר החדש צריך לשרת אותי לפחות 5 שנים ומיועד לקולנוע ביתי 60 אחוז ומוזיקה 40 אחוז.נתוני המערכת:גודל הסלון 5*6 ענקרמקולים MOREL SOLUS 5 סט שנותן תמורה היסטרית ביחס למחירו (2200 ש"ח)סאב WESTRA אינץ 12 אינץ 150 ווט RMS מיפלצתי (שלא רואה מימטר שום סאב אחר עד למחיר כפול מימנו)DVD פיוניר 575TV TOSHIBA 34SZ8דן
פורסם 2005 במאי 2420 שנים שמעתי את המגבר DENON 2105 ההבדל היחידי בינו ובין ה1905 זה תמיכה ב DTS NEO שספק אם תשתמש בכלל וה 1905 חלש יותר ב10 WATT לכל ערוץ (בהחלט לא שווה הפרש של אלף שקל) סאונד זהה לחלוטי
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר האים המיקרופון לכיוון אוטמטי שווה משהוא ?האים מאחורי ה 10 ווט הפרש והכניסה לפטפון יש הבדל באיכות הבניה או איכות ספק הכח ?דן
פורסם 2005 במאי 2420 שנים בהחלט לא מהסיבה הפשוטה שהמגברים הללו כולם ביוצרים באותו פס ייצור בדיוק אותם חלקים בקשר למיקרופון : אתה אמרת :"המגבר מיועד לקולנוע ביתי 60 אחוז ומוזיקה 40 אחוז" למה אתה צריך כניסה למיקרופון ??
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר המיקרופון לא לשירה אלה מיתחבר למחשב של המגבר ומאפשר כיוון אוטמטי של הסאונד לפי החדר הרמקולים וכ"ו ע"י בינה מלאכותית של המגבר .דן
פורסם 2005 במאי 2420 שנים משום מה אני בספק שהוא יוכל לכוון אתזה יותר טוב מהאוזן שלך בסופו של דבר אתה הולך לשמוע את התוצאה הסופית ולא המגבר מיותר לגמרי ובוודאי לא שווה את ההפרש
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר אשמח לישמוע עוד דעות וחוות דעת כללית כל איכות וביצועי המחגברים שבנדון מחר אני מזמין.דן
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אולי איזה אונקיו נחמדה תהיה טובה יותר... גם חברה מעולה! כן כן באתי להתלהב חחח כאילו על מה על זה שיש לי אונקיו TX82 ישנה מלפני כמה שנים טובות... עכשיו באמת תבדוק גם כמה רסיברים של אונקיו גם הם מעולים!! חוץ מזה מה דעתכם על DENON 1705 או שזה 1905 לא זוכר כבר ההבדל עצום? וואלה דרך אגב אני נוסע היום לחודש לאילת שוב לעבוד כל טוב לכולם אני יבודק משם הודעות ודואר...
פורסם 2005 במאי 2520 שנים עזוב אותך שמיעה זה דבר סובייקטיבי ואף אחד מהמפעל לא יכול לקבוע לך מה אתה אוהב סתם בזבוז של 1000 ש"ח
פורסם 2005 במאי 2520 שנים חבל לראות שיש פה כמה שטויות שנזרקות לאויר.בקיצור, ממה שאני מבין המיקרופון שאתה מציין הוא כנראה חלק ממערכת Room Correction שיש בתוך המכשיר (כפי הנראה פשוטה מאוד שכן מערכות כאלו עולות הרבה). במידה וכך, אז על הנייר זה משתלם מאוד לקנות את זה.השאלה היא האם אתה צריך את זה? האם יש לך בחדר בעיות אקוסטיות שמצדיקות השקעה שכזו? כמו כן, עצוב לראות שרכשת רמקולים זולים כל כך עם מגבר יקר כל כך. אני שמעתי את הרמקולים שיש לך, והם בהחלט רמקולים טובים. אבל לא עד כדי כך שכדאי להשקיע במגבר יותר מבכל הרמקולים ביחד בהפרש כזה.מה שאני מנסה לומר הוא, שבעצם ה-1905 אמור להתאים לך לגמרי בגלל שהוא מסוגל להסתדר עם מערכת רצינית יותר, כך שלא אמורה להיות כל בעיה עם המערכת שלך.במידה והחדר סובל מבעיות אקוסטיות קיצוניות, ואתה בטוח שהמיקרופון הוא לצורך RC אז אפשר בהחלט לסביר להניח שיתרום יחסית הרבה לצליל לרכוש את היקר יותר (אם כי אני לא יכול להבטיח זאת).Anatoli.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר בדיוק במיקרופון הזה מדובר.New 7.1 channel Auto-Setup and Room EQ function with included DENON microphone DM-S305 http://www.usa.denon.com/catalog/products.asp?l=1&c=2#PID578דן
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר אז כך לאחר בדיקה מדוקדקת והשוואה בחנות:יציאת וכניסת הטלויזיה של ה 2105 מוגברת ואפילו וידאו רגיל ניראה מצויין דרך המגבר.המיקרופון אכן מכוון את המגבר.המגבר תומך ב 2 אזורי רמקולים כלומר 4 קידמיים ו4 סראונד ההספק שלו גבוה יותר באופן זניחיש למגבר כניסת פטפון ותמיכה בDTS NEO והוא קיבל 5 כוכבים ב WHAT HIFIהוא שווה את ההפרש ולכן הוזמן
פורסם 2005 במאי 2520 שנים תתחדש! Anatoli. מצטרף ודרך אגב השאלה האם זה מורגש באופן המצדיק את המחיר וגם האם המיקרופון מכוון את זה לטעמך
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר תודה רבה מחר אקבל אותו ואדווח בפרטים אולי אפילו עים צילומים.ועכשיו זה הזמן להיפטר מהמגבר הקודם שלי:http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=880282ששרת אותי נאמנה ובאמינות רק שפשוט אינו באותה ליגה.אני מאמין שהוא שווה לפחות 450 ש"ח.דן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.