עבור לתוכן

denon 1905 vs 2105

Featured Replies

פורסם

אני לפני קבלת החלטה והשאלה היא האים ה  DENON 2105 (מהדורה מלאה כולל מיקרופון חיישן לכיוון הסאונד וכניסה לפטפון) שווה 1000 ש"ח יותר

בהשוואה לדנון 1905

אני נעול על דנון אז נא לא להיתיחס לחברות אחרות.

הרסיבר החדש צריך לשרת אותי לפחות 5 שנים ומיועד לקולנוע ביתי 60 אחוז ומוזיקה 40 אחוז.

נתוני המערכת:

גודל הסלון 5*6 ענק

רמקולים MOREL SOLUS 5 סט שנותן תמורה היסטרית ביחס למחירו (2200 ש"ח)

סאב  WESTRA אינץ  12 אינץ 150 ווט RMS מיפלצתי (שלא רואה מימטר שום סאב אחר עד למחיר כפול מימנו)

DVD פיוניר 575

TV TOSHIBA 34SZ8

דן

פורסם

שמעתי את המגבר DENON 2105 ההבדל היחידי בינו ובין ה1905 זה תמיכה ב DTS NEO שספק אם תשתמש בכלל

וה 1905 חלש יותר ב10 WATT לכל ערוץ (בהחלט לא שווה הפרש של אלף שקל) סאונד זהה לחלוטי

פורסם
  • מחבר

האים המיקרופון לכיוון אוטמטי שווה משהוא ?

האים מאחורי ה 10 ווט הפרש והכניסה  לפטפון  יש הבדל באיכות הבניה או איכות ספק הכח ?

דן

פורסם

בהחלט לא מהסיבה הפשוטה שהמגברים הללו כולם ביוצרים באותו פס ייצור בדיוק אותם חלקים

בקשר למיקרופון : אתה אמרת :"המגבר מיועד לקולנוע ביתי 60 אחוז ומוזיקה 40 אחוז" למה אתה צריך כניסה למיקרופון ??

פורסם
  • מחבר

המיקרופון לא לשירה אלה מיתחבר למחשב של המגבר ומאפשר כיוון אוטמטי של הסאונד לפי החדר הרמקולים וכ"ו ע"י בינה מלאכותית של המגבר .

דן

פורסם

משום מה אני בספק שהוא יוכל לכוון אתזה יותר טוב מהאוזן שלך בסופו של דבר אתה הולך לשמוע את התוצאה הסופית ולא המגבר

מיותר לגמרי ובוודאי לא שווה את ההפרש

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אשמח לישמוע עוד דעות וחוות דעת כללית כל איכות וביצועי המחגברים שבנדון מחר אני מזמין.

דן

פורסם

אולי איזה אונקיו נחמדה תהיה טובה יותר... גם חברה מעולה! :yelclap: כן כן באתי להתלהב חחח כאילו על מה על זה שיש לי אונקיו TX82 ישנה מלפני כמה שנים טובות...

עכשיו באמת תבדוק גם כמה רסיברים של אונקיו גם הם מעולים!!

חוץ מזה מה דעתכם על DENON 1705 או שזה 1905 לא זוכר כבר ההבדל עצום?

וואלה דרך אגב אני נוסע היום לחודש לאילת שוב לעבוד כל טוב לכולם אני יבודק משם הודעות ודואר... :xyxthumbs:

פורסם

עזוב אותך שמיעה זה דבר סובייקטיבי ואף אחד מהמפעל לא יכול לקבוע לך מה אתה אוהב סתם בזבוז של 1000 ש"ח

פורסם

חבל לראות שיש פה כמה שטויות שנזרקות לאויר.

בקיצור, ממה שאני מבין המיקרופון שאתה מציין הוא כנראה חלק ממערכת Room Correction שיש בתוך המכשיר (כפי הנראה פשוטה מאוד שכן מערכות כאלו עולות הרבה). במידה וכך, אז על הנייר זה משתלם מאוד לקנות את זה.

השאלה היא האם אתה צריך את זה? האם יש לך בחדר בעיות אקוסטיות שמצדיקות השקעה שכזו? כמו כן, עצוב לראות שרכשת רמקולים זולים כל כך עם מגבר יקר כל כך. אני שמעתי את הרמקולים שיש לך, והם בהחלט רמקולים טובים. אבל לא עד כדי כך שכדאי להשקיע במגבר יותר מבכל הרמקולים ביחד בהפרש כזה.

מה שאני מנסה לומר הוא, שבעצם ה-1905 אמור להתאים לך לגמרי בגלל שהוא מסוגל להסתדר עם מערכת רצינית יותר, כך שלא אמורה להיות כל בעיה עם המערכת שלך.

במידה והחדר סובל מבעיות אקוסטיות קיצוניות, ואתה בטוח שהמיקרופון הוא לצורך RC אז אפשר בהחלט לסביר להניח שיתרום יחסית הרבה לצליל לרכוש את היקר יותר (אם כי אני לא יכול להבטיח זאת).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז כך לאחר בדיקה מדוקדקת והשוואה בחנות:

יציאת וכניסת הטלויזיה של ה 2105 מוגברת ואפילו וידאו רגיל ניראה מצויין דרך המגבר.

המיקרופון אכן מכוון את המגבר.

המגבר תומך ב 2 אזורי רמקולים כלומר 4 קידמיים ו4 סראונד

ההספק שלו גבוה יותר באופן זניח

יש למגבר כניסת פטפון

ותמיכה בDTS NEO

והוא קיבל 5 כוכבים ב WHAT HIFI

הוא שווה את ההפרש ולכן הוזמן

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

Anatoli.

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

Anatoli.

מצטרף

ודרך אגב השאלה האם זה מורגש באופן המצדיק את המחיר וגם האם המיקרופון מכוון את זה לטעמך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה מחר אקבל אותו ואדווח בפרטים אולי אפילו עים צילומים.

ועכשיו זה הזמן להיפטר מהמגבר הקודם שלי:

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=880282

ששרת אותי נאמנה ובאמינות רק שפשוט אינו באותה ליגה.

אני מאמין שהוא שווה לפחות 450 ש"ח.

דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים