עבור לתוכן

זכרונות בזיל הזול...

Featured Replies

פורסם

למי שמחפש זכרונות בזיל הזול והוא לא אוברקלוקר באופיו ראיתי זכרונות אצל הדובים

DIGMA 512MB PC3200 DDR 400 CL2.5

רק ב - 265 ש"ח בלבד, פשוט מחיר מצוין למי שמחפש זכרונות זולים.

רציתי לקחת TWINMOS אבל הם עלו פי 2 בסוף הלכתי על הזולים האלה במילא הם נותנים 3 שנים אחריות.

למי שמחפש לעשות אוברקלוק למערכת כמובן שזה לא בשבילו.. ;)

פורסם

את הזכרונות האלה של DIGMA יש בחנויות אחרות (כמו למשל Comp-IL) במחיר זול יותר עם אחריות לכל החיים.

אני לא הייתי הולך בכ"מ על הזכרונות האלה. מדובר בזכרונות המיוצרים ע"י חברה רוסית לא מוכרת ואני לא בטוח בנוגע לאמינות שלהם.

פורסם

יש ב KSP את ה ADATA יותר בזול

פורסם

כן, אבל הוא מתייחס גם לעניין האחריות. ב-KSP הזכרונות נמכרים עם שנה אחריות בלבד בברירת מחדל.

ניתן למצוא המון זכרונות טובים של Twinmos, PQI, Geil, Samsung, A-DATA וכו' עם אחריות טובה, ב-40/60 ש"ח בלבד יותר מה-DIGMA האלו..

פורסם
  • מחבר

יש ב KSP את ה ADATA יותר בזול

אבל הבעיה המעצבנת אצל KSP שהם נותנים רק שנה אחריות ועל כל מוצר שאתה רוצה תוספת אחריות אתה צריך לשלם 5% על כל שנה.

כאן אתה מקבל במחיר הזול הזה ל -3 שנים זה דיי ויותר ( מי צריך אחריות לכל החיים ?) במילא הזכרונות האלה כבר לא יהיו שווים משהו בעוד 3 שנים.

את הזכרונות האלה של DIGMA יש בחנויות אחרות (כמו למשל Comp-IL) במחיר זול יותר עם אחריות לכל החיים.

אני לא הייתי הולך בכ"מ על הזכרונות האלה. מדובר בזכרונות המיוצרים ע"י חברה רוסית לא מוכרת ואני לא בטוח בנוגע לאמינות שלהם.

אני לא יודע מה הבעיה עם האמינות יש לך אחריות ואם יש בעיה אתה תמיד יכול לממש אותה.

השיקול שלי הוא שיקול כספי ולכן כל מי שיש לו שיקול כספי ולא מחפש פה ביצועי על יכול לקבל זכרונות ממש בזיל הזול , המחירים של הזכרונות ממש ירדו בזמן האחרון שווה כבר לשקול לעבור ל -2 ג'יגה במחיר כזה מגוחך..

פורסם

אנשים אוהבים אחריות...

כמו שלאינטל יש (או היה) אחריות על המעבד ל10 שנים...בתכל מעטים המעבדים שהגיעו לחיות 10 שנים...

פורסם

נגיד אתה קונה A-DATA ב 240 ש"ח מKSP, עכשיו נניח שאתה לא מרוצה לעניין האחריות שלהם ואתה משלם עוד 10% מהמחיר כדי להגדיל את האחריות (24 שקל)

יוצא לך 264 ש"ח וזכרונות יותר אמינים.

פורסם
  • מחבר

נגיד אתה קונה A-DATA ב 240 ש"ח מKSP, עכשיו נניח שאתה לא מרוצה לעניין האחריות שלהם ואתה משלם עוד 10% מהמחיר כדי להגדיל את האחריות (24 שקל)

יוצא לך 264 ש"ח וזכרונות יותר אמינים.

כן גם משתלם , אבל משום מה הם סירבו לבצע משלוח , אמרו לי שהם שולחים רק אם מזמינים מחשב שלם.. ??? מוזר ביותר.

ד"א אני הזמנתי לבסוף את DIGMA שהם CL -2.5 אני לא יודע כמה זה אצל A-DATA , נקווה לא להתאכזב , בכל מקרה אני יתן לכם דיווח איך הזכרונות האלה אם הם שווים או לא.

פורסם

A-DATA גם CL 2.5

פורסם

מעולם לא קרה לי שזיכרון הפסיק לעבוד אחרי שנתיים, שלוש או חמש.

אחריות חשובה רק לחלקים מכניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים