פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר לא הבדל גדול... 50$ מקסימום אני חושב...טוב, אז אני אשאר עם הצורב DVD המקורי והכ.קול המקורי שרציתי.מלבד זאת, כל המפרט ששמת אני משאיר.יש חריגה של בערך 500 ש"ח , אבל אני אתמודד עם זה...[שאלתי את אבא שלי הוא אמר הוא מסכים להוסיף 500 ]אם לפי דעתכם יש חלק מיותר תגידו כי זה יחסוך לי מכל הבחינות
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אם אתה לא מתכנן OC אתה יכול לרדת מהקירור ואולי להוריד את הספק קצת...והכרטיס קול לדעתי לא ממש שווה לקנות... בכלליות לא שווה להשקיע בכרטיס קול אם אין לך רמקולים ממש סוסיםלך יהיו רמקולים סוסים אבל אם אתה קצר אז אל תקנה כרטיס קוללא יהיה הבדל ענקי80% מהאיכות זה מהרמקולים
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר אם אתה לא מתכנן OC אתה יכול לרדת מהקירור ואולי להוריד את הספק קצת... והכרטיס קול לדעתי לא ממש שווה לקנות... בכלליות לא שווה להשקיע בכרטיס קול אם אין לך רמקולים ממש סוסים לך יהיו רמקולים סוסים אבל אם אתה קצר אז אל תקנה כרטיס קול לא יהיה הבדל ענקי 80% מהאיכות זה מהרמקולים טוב אז נראה לי אני אשאר כמו עכשיו . כי אני לא רוצה לוותר על אף חלק, כולם טובים חח יוו אני כבר מחכה לקבל את המחשב...
פורסם 2005 ביוני 320 שנים אביאל אל תקח את הגירסה הזאתי של הכרטיס קול היא סתם יקרה רק בגלל שיש בה כמה משחקים שספק אם תיהיה מעוניין בהםוזה שטות ש80% זה הרמקולים, הרמקולים זה רק זכוכית מגדלת למערכת אםא שאר המערכת חרא ככול שהרמקולים יהיו יותר טוובים כך היא תשמע יותר חראואני לא חושב שיש לסיגייט NCQ
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מחבר אביאל אל תקח את הגירסה הזאתי של הכרטיס קול היא סתם יקרה רק בגלל שיש בה כמה משחקים שספק אם תיהיה מעוניין בהםוזה שטות ש80% זה הרמקולים, הרמקולים זה רק זכוכית מגדלת למערכת אםא שאר המערכת חרא ככול שהרמקולים יהיו יותר טוובים כך היא תשמע יותר חראואני לא חושב שיש לסיגייט NCQאמרתי, אני אשאר עם הכרטיס קול המקורי שרציתי. הצורב ה-DVD... נשאיר מה ש-Dragongk נתן במפרט .וזיו כנס למסנג'ר אני חייב לדבר איתך.
פורסם 2005 ביוני 320 שנים טוב אולי לא 80% אבל חלק גדול מהאיכות...לדעתי לא ממש שווה להשקיע בכרטיס קול 100$לSEAGATE יש NCQ בטוח http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=1305&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=354%3A7759&PropertyCodeValue=355%3A7776&PropertyCodeValue=359%3A7918&PropertyCodeValue=360%3A7800&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=14&Submit=Propertyלא לכולם... יש גרסאות בלי ללוחות ישנים יותר ובגל לזה הם עולים יותר ... כמו שAGP יותר יקר מPCI-E
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר רק רציתי לברר דבר קטנטן אחרון :בנוגע לכ.מסך [ X850XT ] , לכמה זמן (בשנים) הוא יחזיק חלק את המשחקים הכי גבוהים ברזולוציה הכי גבוהה? [לא שאני הולך להשתמש ברזולוציה הכי גבוהה, סתם לדעת]וכמה זמן הוא יחזיק משחקים באופן חלק? [לאו דווקא בשיא הרזולוציה]
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר זה יהיה ניחוש להגיד לך כמה זמן הוא יחזיקאוקיי, אני מבין.ודבר אחרון, את המסך אני משנה סופית ל- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824179014עריכה:אם אני נשאר עם המסך של ה-17 , כדאי לי לשנות את הכ.מסך ל- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102548 ? כי ההפרש זה 84 ש"ח , ומבחינה תקציבית זה ממש לא מהווה בעיה. במיוחד לאור העובדה אם אני אשאר עם מסך 17 .מה אתם אומרים?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר מצטער שאני עושה 2 הודעות רצוף, אני יודע שזה נוגד את החוקים אבל עשיתי עריכה ואף אחד לא ראה ולא הגיב!אז אנא מנהלים, בבקשה לא לנעול לי את הנושא.מישהו יכול לענות לי על השאלה ששמתי בעריכה בתגובה הקודמת שלי?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים אביאל לא משנה מה המניעים זאת עדיין הקפצהועכשיו לעניין ףא. אני לא מבין למה אתה לוקח את המסך הזה אבל ילא ב. תחליף אם אתה רוצה
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר אביאל לא משנה מה המניעים זאת עדיין הקפצהועכשיו לעניין ףא. אני לא מבין למה אתה לוקח את המסך הזה אבל ילא ב. תחליף אם אתה רוצהא. לסרטים , לפי דעתי זה מאוד יספק אותי לסרטים.ב. כן, אבל מי לדעתכם יותר טוב? X800XL 512mb VS X850XT ? ומי יחזיק יותר זמן למשחקים? [נראה לי ה- XL ...]
פורסם 2005 ביוני 520 שנים השאלה שלי הייתה למה לא לקחת את המסך שהלכתי במיוחד לראות אותויש לך טלווזיה בזה רואים סרטיםעזוב אותך קח את הXT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.