עבור לתוכן

שאלה פשוטה - ניתן להרכיב וודו 3 על AGP 2.0???

Featured Replies

פורסם

כי בינתיים יש לי כרטיס מסך און בורד >:(

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

תשובה פשוטה ;) תודה

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה - כרגע יש לי כרטיס מסך און בורד. כדי להסיר את הדרייברים של אינטל, אני הולך למאפיינים של המחשב שלי, לשונית חומרה, משם הולך ל-Device Manager, ושם תחת Display Adaptors אני מסיר את מנהל ההתקן של אינטל. Correct???

פורסם

חלקית...

אתה מסיר את הדרייברים בצורה מלאה ממערכת ההפעלה, נכנס לביוס ומבטל גם שם את הכרטיס.

אחרת ברגע שחלונות שוב יעלה, הוא יזהה לך מחדש את הכרטיס.

הכרטיס צריך להיות מבוטל "חומרתית".

פורסם

עצור!!!

וודו3 על i845/850 לא יעבוד בשום אופן, אם בכלל תצליח להכניס את הכרטיס לסלוט אתה יכול להזיק ללוח

ברגע שתפעיל אותו!

פורסם

אין לו אף אחד מהשניים... P3... וזה לא יזיק לשום דבר... המחשב פשוט לא יעלה כי הוא לא יזהה כרטיס מסך בכלל... אבל מכיוון שיש לו P3, אין לו בעייה אפילו עם צ'יפסט של אינטל... רק מהפנטיום 4 אי אפשר להתקין כרטיסי 3DFX עם צ'יפסטים של אינטל כי הם תומכים רק ב-AGP4X...

כל זה כמובן בהנחה שהמפרט מחשב שלו עדכני...

אם מדובר במחשב חדש עם צ'יפסט של אינטל ל-P4 אתה יכול לשכוח מהוודו שלך... :(

פורסם

עצור!!!

וודו3 על i845/850 לא יעבוד בשום אופן, אם בכלל תצליח להכניס את הכרטיס לסלוט אתה יכול להזיק ללוח

ברגע שתפעיל אותו!

הוא אמר שיש לו AGPX2...

פורסם

איזה בן-אדם מסכן, "לשכוח" מהוודוו.

הייתי מוכן לשלם לך כדי לשכוח את החצי שנה האחרונה שלי איתו ;D

איזו לוחות תומכים AGP X8?

פורסם

עצור!!!

ברגע שתפעיל אותו!

הוא אמר שיש לו AGPX2...

לא, הוא אמר AGP2.0 שזה אומר 66MHZ QDR 1.5V.

intel 845/850

nVidia nForce

לא תומכים ב 3.3V בשום מצב והתקנה של כרטיס כזה יכולה להזיק ללוח.

נכון להיום כל צ'יפסט אחר שתומך ב AGP2.0 גם תומך לאחור ב AGP1.0.

AGP X8 מוגדר כ AGP3.0 והוא בינתיים מחוייב לפי התקן לתמוך לאחור ב AGP2.0 אבל לא 1.0.

פורסם

נראה לי שהוא כבר לא בודק את הת'רד... :) כנראה ניסה להתקין והצליח...

בכל מקרה... בואו נקבל את כל התשובות הנחוצות (בהנחה שyotamoo עוד בודק את הת'רד) בכך שנשאל:

איזה לוח אם/צ'יפסט/מעבד יש לך???

פורסם

טוב אז אני בודק בשבילו וכן יש לו i845

פורסם

אני לא חושב שהוא יוכל להשתמש בוודו שלו יותר... הגיע הזמן לקנות את הרדאון 9700 החדש... :D

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו בודק (אחרי "שניקיתי" את ה-cmos). אכן יש לי i845G עם כ. מסך און בורד כי אני מחכה לרדיאון 9700. אגב הכרטיס און בורד שיש לי עכשיו הרבה יותר חזק מוודו 3 3000....

פורסם

חחח... :lol:

כשיהיה לך את הR300 ותסתכל אחורה על המחשב, אתה כבר לא תבין למה יש לך עוד פורט למסך... ;D

אני לא יודע שהאון בורד שלך יותר חזק מהוודו 3... אבל זה ייתכן מאד... במיוחד התחשב בעובדה שהוודו 3 ישן כ"כ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים