עבור לתוכן

תוכניות לעתיד

Featured Replies

פורסם

תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו.

כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים...

אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס...

אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות.

חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם.

מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מתייבש אין לי מה לעשות פה אני בשום דרך לא מתחבר לארץ אפילו שאני חיי פה 12 שנים כבר!! כמעט 13 כבר...

לא יודע למה פשוט לא מוצא חיבור לארץ בשום דרך אולי בגלל נושאים פוליטאים אולי בגלל הזילזול לא למדינה ולא לערכים אלה הפך. איך שהמדינה מזלזלת ברוב הנאישם שגרים פה וזה בשבילי פשוט בעעע כאילו ברור שבכל מדינה יש את זה אבל עדיין זאת גם אחת הסיבות שלא רוצה לעשות צבא אפילו שיש לי שם קומיבנות ואני יכול לבחור לאן ללכת ואני מתכוון לכל מקום שאני רוצה אם יתחשק לי. :-\

אני לא אומר שבמקום אחר כמו ארה"ב או אוקראינה שזה בכלל אלפי ק"מ רחוק מהבית לא יהיה קשה אבל עדיין חייבים בסופו של דבר ללמוד מה זה החיים לבד.

מה דעתכם על הנושא?! מישהו חושב כמוני

בבקשה מכל אלה שיתחילו להגיב על הקטע הזה אם תשובות כמו:

נו אז מה אתה עושה פה עוף מפה

או משהו דומה לזה לא להגיב בבקשה ואם ככה יגיבו אני מבקש מהמנהלים למחוק תגובות כאלה

תודה

אני דווקא מחפש תשובות מאנשים שעברו קצת יותר בחיים כמו דריה או רוקפורד (לא זוכר איך קוראים לך :()

פורסם

הכל תלוי בהשכלה שלך, והאם אתה מתכוון להמשיך באותו מקצוע שאתה עובד עכשיו.

אם אתה רוצה להתחיל הכל מחדש, כדאי להתחיל ללמוד, ולגור בשכירות עם עוד כמה אנשים ולעבוד בעבודה חלקית.

בכל מקרה, לפי דעתי, לא כדאי לעזוב את הארץ, מכיוון שזו ישראל :yelclap:.

פורסם

תלמד משהו, תעשה תארים.. תעבוד בעבודה נורמלית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים