פורסם 2005 במאי 2320 שנים שלום וברכה, יש לי ספק איכותי (Enermax 380W) ואני רוצה להחליף את המארז (Antec) שיש לי (שובר). מה דעתכם על המארז הזה : http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm#logoInfo עולה 445 ש"ח בפנדה. יפיוף אמיתי...
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אין ספק שהוא יפיוף, אבל כנראה שהוא לא סתם בלי סיבה כל כך זול...אחד המשתמשים כתב לפני מספר ימים שהדלת שלו שברירית מידי, הוא ממש לא מרוצה מזרימת האוויר ושהמארז כבד מידי בשביל הרבה משתמשים ביתיים...ככה שהייתי ממליץ ללכת לחנות עם תצוגה ולשחק קצת עם המארז לפני הקניה.....
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אחי היום בבוקר ראיתי אותו עוד כמה דברים חמודים בחנות כמו מחשב נייד של גיגהבייט דותן 2 . 9700 ו ג'יגה זיכרוןהמארז יפה ביופיו פשוט מארז פצצה שווה ביותר;
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אחי זה המארז הכי יפה שראיתי בחיים לא מקושקש מידיי אלגנט כזה (יש לי אותו גם דלת שקופה בצבע שחור)הזרימה אוויר לו נחמדה לאללה רק המאוור בדלת נסתם מהר אבל באמת בקטנה לא נורא ביכלל כל מי שניכנס אליי לחדר אומר פשש איזה מחשב יפהיש לו חוץ מה אוור בצד יש לו 2 מהאוור 120 יפים לאללה המארז בלי בורג 1 אפילו הכל כל קליפסים משהו טוב וחכם אפילו הארדדיסק והכוננים הכל בקליפסיםבצבע ירוק זוהרמומלץ ביותררררררררררר *קח רק את השחור לא את הכסוף ואם הדלת השקופה...אם תרצה כנס אלי לפרטי אני יצלם לך אותו למרות שרואים באתר אבל אין כמו לראות אצל משהו כי באתר זה כמו פרסומת...
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים עם כל הכבוד זה לא מארז משהו בכלליש הרבה מארזים שאוכלים אותו בלי מלח ועולים פחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.