עבור לתוכן

המפרט לפי ההצעות והתגובות שלכם - לעריכה גרפית ומשחקים עד 9000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התקציב של הלוח אם ל: 800-900ש"ח

מה אתה אומר על אלו ? או משהו טוב אחר?

Abit AA8XE-3rd Eye Intel 925XE LGA 775

Gigabyte GA-8I915P Duo-A Intel 915P LGA 775

אין לי מושג אם הם מקוררים פאסיבית....אני עוד מברר

לגבי המאוור Thermalright XP-120 עושה רושם בחנויות שביררתי שלא קל להם להשיג את המתאם ללוח אינטל

ומשום מה ובגלל הבקורת שקראתי פה נראה לי ה 7 -Arctic Cooling Freezer

הוא יכול לבוא בחשבון מבחינת יכולת הקרור והשקט מול הXP120?(זה נכון שהוא שוקל 500גרם@#%?)

אגב הקושי הוא גם לאתר מאווררים של Glacialtech

:xyxthumbs:

Z

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא הייתי הולך על ה 7. חייב להיות XP120 בשוק.

לגבי מאווררים של GLACIA תתקשר לרוזטק  www.rostec.co.il .

אולי יסכימו למכור לך כפרטי ואם כן אז תוכל גם לקנות מהם לוחות של אלבטרון (הם היבואנים). אם לא ימכרו לך אז בטוח שיוכלו להגיד לך איפה אפשר לקנות את ה GLACIA. אם אתה מתקשר אז תברר איתם גם לגבי הזלמן 7700 ALC CU כדי לראות אם הוא מתאים ללוח שלהם, זו עוד אופציה.

עריכה: ובהזדמנות זו  גם את ENERMAX ועוד כמה דברים  :smile1:

עריכה 2: ואיזה X800XL של TUL ... (עריכה 3: אבל לפי ביקורות זה לא יהיה שקט ).

פורסם

רוזטק הוא יבואן, הוא לא מוכר לפרטיים (אז כולנו פשוט היינו פונים ישירות ליבואנים ומפסיקים לקנות מחנויות - הן יתמוטטו).

כאמור הוא המפיץ של Glacialtech. אז בכל חנות שעובדת איתו יהיה ניתן למצוא אותם.

במרכז יש לך את LogicPC, Lamir ובטח עוד כמה שאני לא מכיר. ללוג'יק בטוח יש כמו שקישרתי כבר ואני יודע על מישהו שכבר קנה אותם שם.

אם אתה לא מצליח למצוא את ה-XP-120 תקנה את הזלמן 7700AlCu הוא דיי נפוץ, רק תברר קודם באתר של זלמן שהוא באמת תומך בלוח שתבחר.

לוחות של ABIT לדוגמא לא תואמים לפי מה ששמתי לב (ללא מודיפיקציה כלשהי). ובכל מקרה הם מגיעים עם קירור אקטיבי, רועש ומעצבן בד"כ.

אני הייתי הולך על ה-955X שיתן לך תמיכה במעבדי כפולי ליבה אם איי פעם תחשוב לשדרג.. בהתחשב בזה שהם עולים רק איזה 100 ש"ח יותר מלוחות ה-925XE זה דיי שווה.

בכל מקרה שים לב להבדלים בין DDR1 ל-DDR2.. לוחות 915P בד"כ תומכים רק ב-DDR1, ואילו לוחות 925XE ו-955X הם DDR2. אם אכן תבחר DDR2 עדיף אחד מהמהירים יותר שניתן למצוא בשוק.

ו-integral ה-X800XL של TUL/Powercolor שקט. הרכבתי אותו כבר. הוא מרעיש איזה 5-10 שניות לאחר הפעלת המחשב ואז נרגע עד שהוא נכנס למאמץ (כנראה שהיצרן הוציא עידכון ביוס). אבל אם ניתן לקנות את ה-Gigabyte עם קירור פסיבי באותו מחיר, זה יהיה עדיף לשקט אולטימטיבי.

פורסם

ו-integral ה-X800XL של TUL/Powercolor שקט. הרכבתי אותו כבר. הוא מרעיש איזה 5-10 שניות לאחר הפעלת המחשב ואז נרגע עד שהוא נכנס למאמץ (כנראה שהיצרן הוציא עידכון ביוס). אבל אם ניתן לקנות את ה-Gigabyte עם קירור פסיבי באותו מחיר, זה יהיה עדיף לשקט אולטימטיבי.

טוב לדעת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים