עבור לתוכן

כמה בערך יעלה ה - Radeon 9700

Featured Replies

פורסם

זה יהיה מצחיק ....

כולם ירוצו לקנות את ה9500 המטורף הזה , ואז NVIDIA יוציאו את NV25465 , ואז ישרפו לכולם הגבות וכולם ירוצו לקנות את הכרטיס החדש של NVIDIA . חכו עם זה קצת !!!

לדוגמא , אולי בגלל הכרטיס החדש , המחיר של 8500 ושל סדרת ה9000 ירד בצורה משמעותית ?

לקנות 8500 .... באיזה 600 ~ 700 שקל , זאת קניה חכמה !

• תגובות 61
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון וחוץ מזה גם RADEON 8500 יספיק כדי להרים את DOOM III וUT2003 בצורה טובה.

פורסם

אבל מצד שני לא הייתם מתנגדים לכזה,חוץ מזה לאלה שיש להם את הכסף אז בסבבה למה לא.

פורסם

תראו זה שATI אמרו שהוא יעלה 400$ לא אומר יותר מידי כי לדוגמה הפראליה שהיה אמור לעלות גם 400 $ עולה בימים אלה "רק" 345$ (בארה"ב כמובן)

פורסם

זה בגלל שאת הפרלייה אף אחד לא יקנה ב400 דולר.

*coronalover runs away from e-pit@m*

פורסם

גם המחיר המוצהר של ה-Ti4600 הוא $400.. ואפשר להשיג אותו בארץ ב-2100 ש"ח, אז זה נותן אינדיקציה למחיר של ה-Radeon9700 בארץ.

פורסם

אבל אני יותר רוצה לקנות את הכרטיס של nvidia או לחקות ל9500 שלהם כי זה באצם הקרטיס הבינים האמיתי לא maxtor

סליחה, אבל לא יכולתי להתאפק : כמה שגיאות כתיב במשפט אחד מסכן !? ראבק תלמדו עברית !! :bash:

פורסם

גם המחיר המוצהר של ה-Ti4600 הוא $400.. ואפשר להשיג אותו בארץ ב-2100 ש"ח, אז זה נותן אינדיקציה למחיר של ה-Radeon9700 בארץ.

ובארה"ב הוא עולה 285$

פורסם

אני לא הייתי קופץ כרגע על העגלה הזאתי, אנשים פה שוכחים מספר דברים:

הדבר הראשון, והחשוב ביותר, הוא העובדה שמשווים את הכרטיס החדש של ATI, שהולך לייצג אותה בשוק במשך לפחות חצי שנה, לTi4600 שמבחינת לוח הזמנים של nVidia כבר לא כ"כ חדש, כי כל חצי שנה היא מוציאה כרטיס חדש. מן הסתם, היא תוציא כרטיס שיעבוד הרבה יותר מהר מזה של ATI. מה גם, שהRADEON החדש של האחרונה לא מציג הבדלי ביצועים דרמטיים עד כדי כך שהוא מצדיק קנייה מיידית, בעיקר אם אתה בעלים של כרטיס מסך די עדכני. כלומר, Geforce 3 TI200 ומעלה.

דבר שני, הכרטיסים האלה הם כרטיסים על הנייר בלבד. הם עדיין לא יצאו לשוק, ומי שעוקב מספיק זמן אחרי התחום של המחשבים בטח יודע שיכולים להיות עיקובים בהשקה או להתגלות תקלות מסויימות בכרטיס לאחר ההשקה: כמו הRadeon 8500 של הרקולס.

דבר שלישי, אנחנו חיים בישראל. היבואנים בארץ לא יתנו אותו במחרי שATI רוצים לשווק אותו, כלומר כזה שיתחרה בכרטיס הנמוך יותר של nVidia במחיר ויתן ביצועים כמו של הכרטיס היקר יותר של האחרונה, אלא הם יעשקו אותנו, הצרכנים במחיר מופקע שיהיה זהה לכרטיס הכי חדש, הכי מהיר, והכי יקר של nVidia. בדיוק כמו שקרה עם הRadeon 8500 בהתחלה.

דבר רביעי, nVidia עדיין לא אמרה את המילה האחרונה שלה בעניין הזה - וזאת תמיד הבעיה של ATI. הם כמו חמור קופץ בראש.. עכשיו הם הוציאו כרטיס מסך נפלא ומהיר שמתחרה בכרטיס קיים של nVidia, אבל לא בכרטיס עתידי שלה.

פורסם
  • מחבר

אני לא הייתי קופץ כרגע על העגלה הזאתי, אנשים פה שוכחים מספר דברים:

הדבר הראשון, והחשוב ביותר, הוא העובדה שמשווים את הכרטיס החדש של ATI, שהולך לייצג אותה בשוק במשך לפחות חצי שנה, לTi4600 שמבחינת לוח הזמנים של nVidia כבר לא כ"כ חדש, כי כל חצי שנה היא מוציאה כרטיס חדש. מן הסתם, היא תוציא כרטיס שיעבוד הרבה יותר מהר מזה של ATI. מה גם, שהRADEON החדש של האחרונה לא מציג הבדלי ביצועים דרמטיים עד כדי כך שהוא מצדיק קנייה מיידית, בעיקר אם אתה בעלים של כרטיס מסך די עדכני. כלומר, Geforce 3 TI200 ומעלה.

דבר שני, הכרטיסים האלה הם כרטיסים על הנייר בלבד. הם עדיין לא יצאו לשוק, ומי שעוקב מספיק זמן אחרי התחום של המחשבים בטח יודע שיכולים להיות עיקובים בהשקה או להתגלות תקלות מסויימות בכרטיס לאחר ההשקה: כמו הRadeon 8500 של הרקולס.

דבר שלישי, אנחנו חיים בישראל. היבואנים בארץ לא יתנו אותו במחרי שATI רוצים לשווק אותו, כלומר כזה שיתחרה בכרטיס הנמוך יותר של nVidia במחיר ויתן ביצועים כמו של הכרטיס היקר יותר של האחרונה, אלא הם יעשקו אותנו, הצרכנים במחיר מופקע שיהיה זהה לכרטיס הכי חדש, הכי מהיר, והכי יקר של nVidia. בדיוק כמו שקרה עם הRadeon 8500 בהתחלה.

דבר רביעי, nVidia עדיין לא אמרה את המילה האחרונה שלה בעניין הזה - וזאת תמיד הבעיה של ATI. הם כמו חמור קופץ בראש.. עכשיו הם הוציאו כרטיס מסך נפלא ומהיר שמתחרה בכרטיס קיים של nVidia, אבל לא בכרטיס עתידי שלה.

אין עוררין על כך שהשולטת בשוק היא NVIDIA וכנראה גם תמשיך לשלוט עם השקת ה NV 30

וגם אין ספק שבארץ יעשקו אותנו וימכרו את הכרטיס של ATI במחיר מופקע

פורסם

יש אנשים שה Radeon 9700 הוא דווקא זה שמהווה עבורם את הקניה החכמה, אנשים כמוני שתקועים עם Kyro II מסריח :-[

נכון, הכרטיסים הקיימים יריצו את רוב המשחקים של השנה הבאה בצורה טובה, אבל ה Radeon 9700 יריץ גם את המשחקים של 2004 בצורה טובה (אלא אם כן יהיה Doom IV או משהו כזה), כלומר, הוא מהווה השקעה לעתיד כי הוא (יחד עם NV30) מסמל מהפכה בתחום הגרפיקה הביתית...

אז אנשים שיש להם כרטיס מסך שאין לו אפילו תמיכה חלקית ב DirectX 8.0 כדאי להם לקנות את הכרטיס של ATi (לאו דווקא ה 9700, אפשר גם 9500 שהוא R300 LE, ולא R250 ויעלה 299$ :) ).

אגב, לגבי NV30, אני משער שהיחסים בינו לבין 9700 יהיו כמו היחסים בין Ti500 לבין 8500...

פורסם

יש אנשים שה Radeon 9700 הוא דווקא זה שמהווה עבורם את הקניה החכמה, אנשים כמוני שתקועים עם Kyro II מסריח :-[

נכון, הכרטיסים הקיימים יריצו את רוב המשחקים של השנה הבאה בצורה טובה, אבל ה Radeon 9700 יריץ גם את המשחקים של 2004 בצורה טובה (אלא אם כן יהיה Doom IV או משהו כזה), כלומר, הוא מהווה השקעה לעתיד כי הוא (יחד עם NV30) מסמל מהפכה בתחום הגרפיקה הביתית...

אז אנשים שיש להם כרטיס מסך שאין לו אפילו תמיכה חלקית ב DirectX 8.0 כדאי להם לקנות את הכרטיס של ATi (לאו דווקא ה 9700, אפשר גם 9500 שהוא R300 LE, ולא R250 ויעלה 299$ :) ).

אגב, לגבי NV30, אני משער שהיחסים בינו לבין 9700 יהיו כמו היחסים בין Ti500 לבין 8500...

נכון מאוד!! אני כנראה ישמור על הוודוו3 שלי עוד 5 חודשים >:( ואז יעבור מתוצאה של 712 ב3DMARK לתוצאה של

15000~ :)

פורסם

.....

רוב הדברים שאמרת נכונים, למעט הפסקה האחרונה:

למה ATI הם חמור קופץ בראש? זו הרי תחרות , ותחרות היא מחזורית, בצורה מעגלית...

דוגמה לסכמה של תחרות כזו בעולם ההיי-טק (נכונה לשוק המעבדים, כרטיסים, וכל מה שאתם מכירים) :

X הוציאו מוצר Z הכי חזק בשוק, ו-Y מוציאים אחריהם מוצר דומה שלוקח את זה של X בסיבוב, ושוב X מוציאים את המוצר (Z) ששובר את זה של Y, וחוזר חלילה...

מקווה שלא קיבלתם כאב ראש... :bash:

הרי זו תחרות ללא סוף, אין דבר כזה חמור קופץ בראש !!, לפחות לא בהקשר זה.

;)

פורסם

רוב הדברים שאמרת נכונים, למעט הפסקה האחרונה:

למה ATI הם חמור קופץ בראש? זו הרי תחרות , ותחרות היא מחזורית, בצורה מעגלית...

דוגמה לסכמה של תחרות כזו בעולם ההיי-טק (נכונה לשוק המעבדים, כרטיסים, וכל מה שאתם מכירים) :

X הוציאו מוצר Z הכי חזק בשוק, ו-Y מוציאים אחריהם מוצר דומה שלוקח את זה של X בסיבוב, ושוב X מוציאים את המוצר (Z) ששובר את זה של Y, וחוזר חלילה...

מקווה שלא קיבלתם כאב ראש... :bash:

הרי זו תחרות ללא סוף, אין דבר כזה חמור קופץ בראש !!, לפחות לא בהקשר זה.

;)

טעות בידך, ATI הם כן כמו חמור קופץ בראשו בתחרות הזאתי, כי נחפזים להוציא כרטיסים מהירים עם טכנולוגיה חדש(מדי) לפני שהמתחרים שלהם מוציאים משהו. זאת, כדי להתחרות במוצרים שקיימים זמן רב בשוק.

פורסם

אבל ל-ATI עד לפני יומיים לא היה שום דבר שיתחרה ב-GeForce 4 Ti... הם היו חייבים להוציא משהו...

היה עדיף אמנם להוציא עכשיו Radeon9700 מוחלש, עם 4 Pipelines, ואת ה-Radeon9700 ה"מלא" לשפר (להעלות את מהירות השעון?) ולהוציא במקביל ל-nVidia, או לעשות ממנו סדרה של כרטיסים כמו ש-nVidia בטח יעשו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים