פורסם 2005 במאי 2220 שנים אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ...תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקיםתודה :]
פורסם 2005 במאי 2220 שנים המחירים הם החל מ-20 שקלים ועד ליותר מ-20000 שקלים. עד כמה אתה מעוניין להשקיע?Anatoli.
פורסם 2005 במאי 2220 שנים למרות שהמרווח מחירים שסיפקת קצת גדול אבל הנה מספר דגמים בהחלט מעניינים של אוזניות Sennheiserhd 555 hd595 hd 600בעקרון אוזניות מעלות ומאד איכותיות בייחוד הHD 600 אבל שתי בעיות עיקריות איתן:1. הן יחסית יקרות בארץ במקרה הטוב הן יעלו פי 1.5 ובקרה הגרוע פי 2 ואף יותר מאשר בחו"ל2. הדגמים הנ"ל (מלבד אולי הHD 600 ) על מנת להגיע ל"פוטנציאל" המלא שלהן צריך מגבר אוזניות טוב ואקוואליזר Grado SR80 SR125SR225גם כן אוזניות מאד מאד איכותיות צליל שונה (לדעת רבים) מהותית מהSennheiserבניגוד לדגמים של הSennheiser כאן המגבר אוזניות הרבה פחות נחוץ אך בהחלט תורם הביעה העיקרית בדיוק כמו עם הSennheiserהיא המחירים המטורפים שדורשים על האוזניות בארץ יחסית לחו"לאם תוכל לצמצם את תווך המחירים יכול לעזור בהחלט לצמצם לצמצם את מספר הדגמים
פורסם 2005 במאי 2220 שנים אם אתה מזמין מחול אתה יכול לקחת את ה280 פרו הם יתאימו לך לכל הסגנונות ואתה גם תמצא אותם מוצלחים במשחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.