פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר איפה אתה גר? לי זה 20 דקות. כיף לך אני ברמת-גן! זה רחוק לאלה ממני :-[
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים עם כל הכבוד, אם היו מביאים לכם שתי תמונות 2D אחת של סומה ואחת של inno אז אף אחד פה לא היה מבדיל בין הכרטיסים והייתם סתם מנחשים. רק אם לחברה יש פילטרים גרועים לגמרי או פגומים או לא בתקן אז זה סיפור אחר אבל בכל מקרה אחר לדעתי אין הבדל בכלל.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים אני באמת לא מבין מה הסיפור להזמין מפנדה רק את הכרטיס מסך...אתה יכול להביא לחנות שלך שתרכיב אותו אם אתה לא סומך על עצמך.או כמו שאמרו לך, תנסה Innovision, לא תהיה מרוצה מסיבה כלשהי - תחזיר בטענה שהוא פגום ותיקח אחר.המחיר של pchardware ל-Ti4400 של לידטק הוא דווקא ההכי נמוך שאני מכיר.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר אני באמת לא מבין מה הסיפור להזמין מפנדה רק את הכרטיס מסך... אתה יכול להביא לחנות שלך שתרכיב אותו אם אתה לא סומך על עצמך. או כמו שאמרו לך, תנסה Innovision, לא תהיה מרוצה מסיבה כלשהי - תחזיר בטענה שהוא פגום ותיקח אחר. המחיר של pchardware ל-Ti4400 של לידטק הוא דווקא ההכי נמוך שאני מכיר. סבבה תודה רבה זה רעיון טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.