עבור לתוכן

מישהו מוכן להסביר לי בבקשהל מה GEFORCE4 TI של INOVISION כל כך גרוע?

Featured Replies

פורסם

התקשרתי לחנות שאני קונה ממנה את המחשב והם דיי אמינים ולא רמאים והם אמרו שINVISION זאת חברה מצויינת! אבל הם אודו שLEADTEK יותר טובים כי יש להם מאיץ אחד של LEADTEK שהוא מאוד יקר אבל הם אמרו שגם INOVISON לא רעים! אז למה כולם אומרים לי פה שהם גרועים אתם יכולים לנמק את עצמכם BIODOMEאמר לי שאין להם רשיון לייצר את הGEFROCE4 אבל ביררתי ואמרו שיש להם רישיון והם דיי טובים אז תסיברו בבקשה למה אתם חושבים שהם גרועים או לא טובים?

• תגובות 35
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם לא גרועים הםממוצעים בערך, בציון 1 עד 10 הייתי נותן להם 7.

פורסם

תראה, מבחינת ביצועים ללא OC כולם אותו דבר פלוס מינוס.

ההבדלים הם בעיקר באיכות התמונה (אני אף פעם לא שם לב), ביכולת OC, ובפיטצ'רים נוספים (עוד כניסות יציאות וכו').

פורסם

ממי בדיוק "קיבלת אישור"?

זה לא הצ'יפ עצמו, הצ'יפ והזיכרון(לא בטוח בקשר לזיכרון) הם של nVidia.

הבעיה היא באיכות התמונה. החברה צריכה לשים פילטרים על הכרטיס, שהם הקובעים את איכות התמונה. הפילטרים של INNOVISION לא כ"כ ברמה, כמו MSI, SUMA, LEADTEK וכו', משום כך ומסיבה זה( ;)), INNOVISION נחשבת לחברה לא כ"כ ברמה.

למרות שאיכות ה3D אמורה להיות אותו הדבר, כי הם מייצרים על הצ'יפ של nVidia, אל תסמוך על זה. יש MSI ב975 ש"ח בפנדה, לך עליו, לא תתחרט.

פורסם

לי היה ניסיון די רע עם אחד מהכרטיסים שלהם (gf 2 ti)

התפגר לו חצי מהזיכרון

הלך המאוורר

אבל חוץ מזה יש להם מחירים די נוחיחם

והפילטרים שלהם אצלי הם מאוד שיפרו מה וודוו אבל כנראה שלא יצא לי לראות של חברה איכותית ככה שאני לא יודע איך הם באמת .....

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם :) אני ישמח לשמוע עוד תגובות :) ודרך אגב מה החברה הכי מומלצת לGF4 TI?

פורסם

מבחינה של הישתלמות המחיר זה SUMA מבחינה של בלי הגבלה כספית זה LEADTEK לדעתי.

פורסם

לא קראת מה שרשמתי לך? :bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שלINVISION יש איכות תמונה לא טובה? תנו בבקשה מיון מ1 עד 10

פורסם

או 6 או 7

פורסם
  • מחבר

לא קראת מה שרשמתי לך? :bash: :bash:

קראתי! והגבתי אמרתי שתתנו לי ציון בבקשה לאיכות של INVISION מ1 עד 10 בבקשה

פורסם

לא התנסתי איתם, ממה ששמעתי, יותר טובים מPOWERCOLOR, זאת כבר מחמאה :lol:

בכל מקרה, הייתי נותן להם 7, וגם זה רק לפי שמועות...

פורסם

לINNOVISION Geforce 2 יש בעיה של ריצודים אנכיים על המסך בכל פעם שהמחשב בעומס.

(פעולות I\O בדיסק הקשיח או חישובים במעבד).

- אני יודע, אני מרכיב עשרות כאלה. (לצערי)

לך תדע אם הם פתרו את זה בGeforce 4 או שהם עדיין משתמשים ברכיבים לא הכי איכותיים, מה שיכול להסביר את המחיר.

מעבר לזה הם חברה מצוינת, הכרטיסים שלהם מגיעים עם באנדל טוב והאתר מעודכן בדרייברים למרות שהיתרון הזה בכרטיסי Nvidia לא הכי משמעותי...

פורסם
  • מחבר

לא התנסתי איתם, ממה ששמעתי, יותר טובים מPOWERCOLOR, זאת כבר מחמאה :lol:

בכל מקרה, הייתי נותן להם 7, וגם זה רק לפי שמועות...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :jump: :jump:

ולIsrAlien אז אתה לא ממליץ לקנות GEFORCE4 TI4200 128 DDRשל INVISION? כי פשוט יש בעיה בחנות שאני קונה ממנה א תהמחשב יש להם רק GEFROCE4 TI מאיצים של INVISION ואחד מאווווווווד יקר של LEADTEK ועוד אחד של חברה טובה אבל שחכתי את השם שלה :P כי אני דווקא הולך על איכות תמונה

פורסם

בקיצור אני מציא לך לחקור עוד בעניין ולא לקנות סתם אביי אני הולך עכשיו למסיבה להתראות לכולם והנה סתם משהו שכדאי לקרוא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2006835,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים