עבור לתוכן

וריאציה על מפרט מומלץ / משחקים / אינטל / 3500

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מפרט למחשב משחקים בעלות של 3200 שקל. הוא מאד דומה למפרט המומלץ שלכם אבל עם כמה שינויים שהייתי רוצה להתייעץ אתכם.

המפרט הוא:

מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHz 530 HT 800 (במפרט שלכם מוצע הסלרון שהוא פחות חזק כך שזה נראה לי שיפור רציני).

בסדר.

לוח אם: MSI 915P (במפרט שלכם מוצע ה-Gigabyte שאני מאד מחבב אותם אבל במבצע זה ה-MSI הזה - אשמח לשמוע אם זה לא "עז").

בסדר

זיכרון פנימי: 2 מודולים של 256 MB (כמובן של 400 MHz אבל לא יודע דגם מדוייק - זה קריטי לבקש דגם מסויים?)

לא בסדר. בקש סמסונג, DATA, טווינמוס, משהו לא גנרי.

דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer 

בסדר

צורב LG 52x32x52 CDRW 

קנה צורב DVD

כונן דיסקטים 1.44

כרטיס מסך: NVIDIA GEOFORCE 6200 256 MB (במפרט שלכם מומלץ ה-GEOFORCE 6600 - האם יש הבדל רציני ביניהם כשמדובר במשחקים "כבדים"?)

החלפת. עדיף מעבד יותר חלש עם כרטיס מסך חזק יותר.

מארז וספק כח - סטנדרטים.

גרוע. גם בגלל שהפרסקוט מתחמם וגם בגלל שהוא דורש הספק לא קטן, וגם בגלל שלא כדאי להשקיע במחשב עם ספק סוג ג'. צריך לקנות מארז עם ספק איכותי ואוורור נורמלי כמו ה COMPUCASE שהצעתי לך.

אשמח לקבל הערות והמלצות...

קיבלת פעמיים.

כמו כן שאלה נוספת:

אני מחפש מחשב נוסף למשרד. בעיקרון השימוש שלו הוא לאינטרנט ואופיס אבל מדי פעם גם לקצת עבודות גרפיקה (פוטושופ). השאלה שלי זה אם מחשב כזה יכול להתאים גם למטרה כזאת? סך הכל המחיר של זה מאד סביר. האם כדאי להוריד את כרטיס המסך אני למשהו פחות יומרני כמו ATI RADEON 9200?

תשקיע פחות במחשב הזה (מעבד, כרטיס מסך) ותשפר את מחשב המשחקים.

תודה מראש

עופר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים