פורסם 2005 במאי 2220 שנים איזה כרטיס יותר טוב..Realtek ALC850 (הכרטיס המובנה בלוח DFI LANPARTY UT Ultra-D) או Creative Live! 5.1....ועוד שאלה....האם הכרטיס מסך מובנה מוריד את הביצועים של המעבד...עקב השימוש בו?...והאם בכרטיס קול בPCI הוא לא מוריד את הביצועים?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר זה מה שכתוב שם...# Karajan audio module - Realtek ALC850 8-channel audio CODEC - 6 audio jacks - 1 CD-in connector - 1 front audio connector# S/PDIF-in/out interface
פורסם 2005 במאי 2220 שנים Realtek ALC850 אם אני לא טועה זה השם רק של הצ'יפKarajan זה השם של כל ה Audio Module שיש ב DFI LP UT
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר קיצור לא משנה מה הכרטיס...השאלה היא...האם כרטיס קול OB מוריד מבצועי כרטיס קול אחר (LIVE! 5.1)...כי אני רוצה לדעת אם להעביר את הכרטיס קול (LIVE! 5.1) למחשב החדש....או להישאר עם הOB...והאיכות קול של שני הכרטיסים המדוברים פה....מה יותר איכותי??
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אם כבר אתה משדרג אז תשדרג לכרטיס הרבה יותר איכותי משהו כמו אודיג'י 2 או איזה מאיה
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מחבר אם כבר אתה משדרג אז תשדרג לכרטיס הרבה יותר איכותי משהו כמו אודיג'י 2 או איזה מאיה האם כרטיס קול OB מוריד מבצועי כרטיס קול אחר (LIVE! 5.1)...כי אני רוצה לדעת אם להעביר את הכרטיס קול (LIVE! 5.1) למחשב החדש....או להישאר עם הOB...אם היה לי עוד תקציב הייתי שוקל לקנות אודיג'י 2....אבל אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים...כמו קירור כרטיס מסך ועוד כמה דברים אחרים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.