פורסם 2005 במאי 2220 שנים קניתי תלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4p800eעכשיו ראיתי בדאפ שהזכרונות שלו זה DDR2http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&keyword=WIFIובאתר של אסוס לא רשום שזה DDR2 יש מצב שזה טעותכי אם זה DDR2 אז אני יבטל תהזמנה כי הזכרונות שלי זה DDR רגיל
פורסם 2005 במאי 2220 שנים לזאפ יש הרבה טעיות..יותר מידי טעיות אפשר להגיד.. בוא נגיד שאם ראית איזהשהוא נתון באתר של היצרן..תסתמך עליו ולא על אתרים אחרים! אין מה להילחץ..אם הלוח תומך DDR2 הוא בוודאי תומך DDR
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר אא לא יודע אם לפתוח נושא חדש אז אני ישאל פה ומקסימום יפתח נושא חדש אם תגידוקניתי את הלוח של אסוס סבבהחיברתי לו את הספק הזכרונות מעבד כרטיס מסך וכו אני עכשיו צריך לעשות משהו כאילו להתקין תלוח או משהו לפני שאני מגיע לווינדוסאו שכאשר אני ידליק יופיע לי כבר מה לעשות או כול דבר אחר?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים אם חיברת את הלוח..והלוח בתוך המחשב..אז תדליק את המחשב וזהו..אם יש וינדוס הוא יעלה אם לא אז תתקין ואז הוא יעלה..לא הבנתי ממש מה השאלה למען האמת
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר השאלה היא כאילו קניתי לוח חדש סבבהעכשיו אני מעביר את כול החלקים (במפרט בחתימה) חוץ מהלוח כי מין הסתם אותו החלפתיאז אני יכול להדליק תמחשב וזהו הוא יעבוד כרגיל יזהה את הלוח וזהו או שצריך לעשות איזה התקנה מסויומת לפניומה זה התקנת תיקון?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים windows xp ננעל על החומרה ושמשנים לו אותה הוא מסרב לעלות..התקנת תיקון זה לעשות repair ע"י הקשה על המקש R שהתפריט של ההתקנה נפתח..או לחילופין לפרמט..
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר יותר מדי אנגלית אחיאז מה שאני צריך לעשות בעצם זה לחבר את הלוח לכול חלקי המחשב לעלות אותו עםהדיסק של ווינדוס ובמקום לעשות התקנה לעשות לו ריפר כאילו האות Rוגם במסך השני אני לוחץ R וזה יתקין תלוח סבבה הבנתי נכון??
פורסם 2005 במאי 2220 שנים יותר מדי אנגלית אחיאז מה שאני צריך לעשות בעצם זה לחבר את הלוח לכול חלקי המחשב לעלות אותו עםהדיסק של ווינדוס ובמקום לעשות התקנה לעשות לו ריפר כאילו האות Rוגם במסך השני אני לוחץ R וזה יתקין תלוח סבבה הבנתי נכון??בידיוק..אגב, גם אם אתה לא טוב כל כך באגלית..זאת אנגלית בסיסית ביותר.. ויש תמונות.בעקרון זה מה שאמרת. R ושוב R
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר 5 יחידות אנגלית אחי 83 זה מכובד אחי פשוט בצבא לא ממש יוצא לך לקרוא הרבה אנגלית אז אתה נהיה בלאי אם הזמן (המבין יבין)
פורסם 2005 במאי 2220 שנים יותר מדי אנגלית אחי אז מה שאני צריך לעשות בעצם זה לחבר את הלוח לכול חלקי המחשב לעלות אותו עם הדיסק של ווינדוס ובמקום לעשות התקנה לעשות לו ריפר כאילו האות R וגם במסך השני אני לוחץ R וזה יתקין תלוח סבבה הבנתי נכון?? לא אם תלחץ ישר R תגיע ל RECOVERY COLSOLE. לא טוב . אתה צריך להתקין כרגיל, במסך הראשון של ה R לתת ENTER ואז הוא יזהה שיש לך כבר ווינדוס על המחשב ויתן לך כמה אופציות, ביניהן REPAIR.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.