פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אפשר להיות חבר שלך? אגב, אני מוכן לשמור את המחשב שלי ולהביא אותו למסיבות רשת.. :smoke:
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים לך על ה4g4a+אם תלך על הIT7 יהיו לך בעיות בלהשיג את הכל בUSB\FIREWIRE. חוצמזה, הוא לא OCER ענק, למיטב הבנתי... די מוגבל בוולטג'...אם אתה מוצא חנות עם 1.6 תגיד לי
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים הIT7 עדיף על פני ה4G4A (נראה שיש בעיות בOC איתו עקב החוסר בקונקטור ה12V) הIT7הוא הטוב ביותר כרגע, ובכלל אל בעייה..במיוחד כשהוא קונה מחשב חדש..כמעט אין שום אביזר חדש שמשתמש בכניסות הישנות (COM,PS2). הוא אוברקלוקר ענק..3.2Vmem, 1.7Vcore (מעל פוגע בבמעבד לפי דיווחים אם זה בשימוש שוטף) חוץ מזה, הלוח הכי טוב מבחינת פיצ'רים בשוק כרגע (הם יכלו להכלול כרטיס קול מובנה טוב יותר..מילא ).
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים דבר ראשון, למה אינטל??דבר שני, לגבי מסך כדאי לך("LG Flatron 995FT Plus (19זה הכי טוב שראיתי...או שתיקח LCD, אם יש לך כסף.לגבי כרטיס מסך, כדאי לך לקנות את ה- ATI Radeon 9700 החדש.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים אם כבר מדברים , אז למה ללכת על קטן ? אתה רוצה 4600 ולהמהיר אותו ? אז קבל : ואני בטוח שלזה ישאר לך עודף :
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מקשקשים בשכל הא? המחשבים האלו לא טובים בכלל למשחקים, כי הם ללא MS בכלל, והשרת השני לא מכיל כרטיס מסך בכלל, או כרטיס קול, או מקלדת, למה סתם לקשקש?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר טוב בו לא נחרוג מהנושא.אני לא נעול על כלום אבל AMD כבר יש לי שלושה מחשבים.נגוון קצת.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים הבחור שמסתובב פה מסימפלטק אמר שנשאר לו ורק צריך להתקשראז תתקשר ותזמין (ותנסה בכלל, להתקשר לחנויות הגדולות)מסך אני לא בטוח שכדאי לך 19", כי אמרת שיש לך המון מחשבים בבית -- ו19" תופס המוןןןןןןן מקום.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים GTXP בזיגזאג - יש להם אותו באספקה מיידית, ואני לא חושב שאני צריך בכלל להסביר לך על השירות המעולה שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.