עבור לתוכן

בעיית קידוד לא מפוענח במיילים באאוטלוק

Featured Replies

פורסם

[אני מקווה שזה המקום לשאול]

לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו.

הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2"

Content-Transfer-Encoding: base64

Content-Disposition: attachment; filename="multipart2"

Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1"

--------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1

Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Content-Transfer-Encoding: base64

DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg

c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE1h

cmdpbj0wIHJpZ2h0TWFyZ2luPTA+PERJViBpZD13cnRlcGxhY2Vob2xkZXIg

c3R5bGU9IkZPTlQtRkFNSUxZOiBBcmlhbCIgbmFtZT0id3J0ZXBsYWNlaG9s

ZGVyIj4NCjxESVY+PEJSPjxCUj48QlI+PEJSPjxCUj48QlI+DQo8RElWIHN0

¢(:צGni??ן8 ?N[?²פ?u?¥ב1Eא]*s?5£? r?Iן?w<>?yH

×nP?‾?5Y?#פ7?pהגK lג?¦?tט­?Q?ח?¶ד?uQ@»?×?5½BB£®?_&W6"סכg?rא~3·qMןt?‾?G[±םך??8( ( ¶«3{9tW(

c`* #

ש#¥fמWY?t?lsI@נפPAAµq© Dהי»ה*r)sק(?­?

ח¤6®???±¸×H?.i'Oן?^7??·Y??OYץa\א??.Dס?תm~±0$?1?­פkN ?=עf??ד??-¾¤;,RQ?PEP.2¼«·sוח\h?הז?=*$?רbT­h9\mזX5´³ ?­± גi±@÷n¾9=?חי»פ@תםUpQ"lZ8Z?^ם?·?2V"'!\\R_שVJE? @

? @ ? ? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? x@?? [ @

זו דוגמא (קיצרתי אותו בטירוף כדי שלא ייקח שעה, אבל זה ארוך ומייגע), וברור שזה בעצם משהו מקודד שכנראה נחסם אצלי מסיבה כלשהי.

השאלה היא למה דווקא מהוטמייל ויותר חשוב, מה אני עושה עם זה כי זה ממש מתסכל לא לדעת מה שלחו לי.

אם זה רלוונטי, אני עם XP+SP2 ואנטיוירוס+פיירוול של מקפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים