עבור לתוכן

מיילים בOUTLOOK מגיעים לא טוב

Featured Replies

פורסם

לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו.

הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2"

Content-Transfer-Encoding: base64

Content-Disposition: attachment; filename="multipart2"

Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1"

--------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1

Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Content-Transfer-Encoding: base64

DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg

c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE1h

cmdpbj0wIHJpZ2h0TWFyZ2luPTA+PERJViBpZD13cnRlcGxhY2Vob2xkZXIg

c3R5bGU9IkZPTlQtRkFNSUxZOiBBcmlhbCIgbmFtZT0id3J0ZXBsYWNlaG9s

ZGVyIj4NCjxESVY+PEJSPjxCUj48QlI+PEJSPjxCUj48QlI+DQo8RElWIHN0

¢(:צGni??ן8?N[?²פ?u?¥ב1Eא]*s?5£?r?Iן?w<>?yH

×nP?‾?5Y?#פ7?pהגKlג?¦?tט­?Q?ח?¶ד?uQ@»?×?5½BB£®?_&W6"סכg?rא~3·qMןt?‾?G[±םך??8( (¶«3{9tW(

c`*#

ש#¥fמWY?t?lsI@נפPAAµq©Dהי»ה*r)sק(?­?

ח¤6®???±¸×H?.i'Oן?^7??·Y??OYץa\א??.Dס?תm~±0$?1?­פkN?=עf??ד??-¾¤;,RQ?PEP.2¼«·sוח\h?הז?=*$?רbT­h9\mזX5´³ ?­± גi±@÷n¾9=?חי»פ@תםUpQ"lZ8Z?^ם?·?2V"'!\\R_שVJE? @

? @ ? ? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? x@?? [ @

זו דוגמא (קיצרתי אותו בטירוף כדי שלא ייקח שעה, אבל זה ארוך ומייגע), וברור שזה בעצם משהו מקודד שכנראה נחסם אצלי מסיבה כלשהי.

השאלה היא למה דווקא מהוטמייל ויותר חשוב, מה אני עושה עם זה כי זה ממש מתסכל לא לדעת מה שלחו לי.

אם זה רלוונטי, אני עם XP+SP2 ואנטיוירוס+פיירוול של מקפי.

פורסם

דאבל פוסטינג בטוח לא יעזור לפתור את הבעיה. >:(

פורסם
  • מחבר

זה מה שהיה חשוב לך להעיר???  :pissed:

2 וחצי בלילה וחיפשת על מה להגיב בפולניות קטנונית, הא?

לא שאני חייב לך דין וחשבון, אבל לא ידעתי אם זו שאלה שמתאימה יותר לתוכנה (OUTLOOK) או לווינדוס, כי כמוסבר אצלי, אני אפילו לא יודע לאן לשייך את הבעיה הזאת, אז אם אתה מחפש לצבור הודעות כדי לעבור את ה"ZONE WANNABE" אז אתה בן אדם קטן ומתוסכל, ואם אין לך משהו טוב או מועיל להגיד- תסתום!!!

פורסם

קטנוני או לא (לא!!! )

הבן אדם צודק

אם אתה לא יודע לאן לשייך ת'רד, תכוון הכי טוב שאתה יכול

מקסימום יעבירו אותו למקום הנכון

פורסם

כשאתה בא למקום חדש, מומלץ להתנהג לפי הכללים של אותו מקום, אני לא קטנוני, בתור משתמש שרואה במקום הזה כמעין בית וירטואלי אני מתעצבן שבאים אנשים שמחפשים עזרה מהפורום ובו בזמן יורקים לבאר שממנה הם מתכוונים לשתות (וכן, עברה על החוקים זה זה כן יריקה).

ומה עוד, אתה מצתדק ומלכלך עוד יותר את הפורום בהודעות שיטנה ומחפש מריבות, תגיד טעיתי ובזה הסיפור היה נסגר.

דאבל פוסטינג: חל איסור לפתוח שני ת'רדים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הת'רד בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הת'רד לפורום הנכון.

וזו תשובה מחוקי הפורום לזה:

לא שאני חייב לך דין וחשבון, אבל לא ידעתי אם זו שאלה שמתאימה יותר לתוכנה (OUTLOOK) או לווינדוס, כי כמוסבר אצלי, אני אפילו לא יודע לאן לשייך את הבעיה הזאת

את שאר הדברים שכתבת אני אפילו לא אכבד בתשובה.

פורסם
  • מחבר

shuy, אני מתנצל, הצדק איתך ועם חוקי הפורום, מודה, היה מאוחר, ענית תוך שניה מרגע שפירסמתי אז התעסקתי בלהתעצבן ולחשוב עליך כקטנוני ולא לרדת לעומק העניין. ס-ל-י-ח-ה!!!

ולענייני, היום הסתבר לי שזה רק מהוטמייל כך שכל מייל שנשלח לי משם נחסם משום מה (כשמדובר בקובץ מצורף בלבד. לא הטקסט בגוף המייל!)  והקובץ לא מופיע כמצורף, אלא רק בתוך הודעת TXT יש ג'יבריש שבפתיחתו כנראה מדובר על חסימה משום מה. אני יודע שזו מעין חזרה על דבריי הנ"ל אבל צמצמתי את הבעיה רק להוטמייל.

עזרה?

פורסם

תבדוק בהגדרות של ה-OUTLOOK, אולי יש לך שם משהו שנוגע להוטמייל, פילטרים מסויימים... :nixweiss:

פורסם

shuy, אני מתנצל, הצדק איתך ועם חוקי הפורום, מודה, היה מאוחר, ענית תוך שניה מרגע שפירסמתי אז התעסקתי בלהתעצבן ולחשוב עליך כקטנוני ולא לרדת לעומק העניין. ס-ל-י-ח-ה!!!

נשכח ונסלח... :)

ולעניין:

בהתבסס על שם הקובץ המצורף (MUTLIPART) הרצתי חיפוש בגוגל על שם הקובץ + HOTMAIL, תחקיר קטן העלה שחלק מתוכנות הדואר שולחות דואר בחלקים (MULTIPART), ובברירת המחדל HOTMAIL לא תומכת בכזו צורה, תנסה את זה:

http://www.berkshistory.org/hotmail.html

אם זה לא עוזר תנסה להכנס לחיפוש בגוגל ולחפש שם (יש שם בערך 130,000 אתרים עם המילים הרוולנטיות) אני בטוח שתמצא את התשובה שם:

http://www.google.co.il/search?q=multipart%2Bhotmail&hl=iw&lr=&start=0&sa=N

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים