עבור לתוכן

ישראל מקום 4 בארויזיון ! (eurovision)

Featured Replies

פורסם

היי חברים ,

לפני כמספר דקות ה-eurovision נגמר וישראל זכתה במקום הרביעי, אחרי ששירי מימון נתנה הופעה מהסרטים !

ברכותיי !

http://www.eurovision.tv/english/israel.htm

הזוכה היא יוון, שזכתה בפער דיי רציני, עוד ניתן לקרוא כאן :

http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=186176&sid=49

ישראל נדדה מהמקום ה-1 למקום ה-6, וכאמור הגיעה למקום הרביעי לאחר שצרפת נתנה לנו עשר נקודות.

אתם מוזמנים לספר חוויות ...  ;D

פורסם

זה הכל פוליטיקה ושחיטות .... מדינות שכנות דואגות אחת לשנייה , פשוט ביזיון .

פורסם

דבר ראשון מונקו נתנה לנו 12 נקודות (גם נסיכות צרפתית).

בהחלט האירויזיון היה פשוט בזיון, הצבעה גושית, כל המדינות של ברית ורשה לשעבר הצביעו ללמדינות שכנות.

יוון לקפריסין וההפך, אנדורה לספרד וההפך.

פשוט בזיון...

ווהשיר היוני גם הושמע רבות בMTV ובערוצים זרים שונים (גם CNN), בתור שיר רקע לפירסומת תירותית ליון, אני לא יודע עם זה מותר, אבל ללא ספק זה תרם, כיון שזה השיר היחיד שאני מכיר אחרי שירי מימון.

פורסם

אז אם יצרפו את כל המזרח התיכון בטוח נזכה בגלל הקולות של המדינות השכנות

פורסם

ישראל נדדה מהמקום ה-1 למקום ה-6, וכאמור הגיעה למקום הרביעי לאחר שצרפת נתנה לנו עשר נקודות.

דרך אגב, גרמניה וצרפת נתנו לנו הכי הרבה נקודות, גרמניה נתנה לנו 12 נקודות וצרפת 10 נקודות, נקודה למחשבה. ;)

לפי YNET גרמניה נתנה 5 ::)

פורסם

אגב היה עוד ביזיון בארוביזיון הזה, כשהציגו את המגישה הישראלית לתת את הקולות, השקופית של המפה של ארץ ישראל, הייתה בלי רמת הגולן, הרצועה ויהודה ושומרון.

הארופיים כבר מזמן חילקו את המדינה שלנו.

פורסם
  • מחבר

האמת שלא רציתי ממש להיכנס לזה, חבל לדבר על כאלו דברים.

אבל אתם צודקים, הרבה מדינות הצביעו לחברותיהם, כמו כן ליקוקים פה ושם שישראל דרך אגב קצת הרוויחה מהם.

השיר היווני שזה האמת, ממש אבל ממש לא יפה, לא אהבתי ובכלל לא חשבתי עליו כפייבוריט,

ניתן לציין שרומניה פשוט שלחו שיר מדהים, נורווגיה עם להקת המטאל שלהם (Wig Wag) שאני נורא אהבתי, והיו עוד כמה שנורא אהבתי והם הגיעו למקומות טובים, אך לא למה שמגיע להם. מיותר לציין כמובן ששירי הייתה בין הטובים\טובות שם, ואני בהחלט אובייקטיבי, לא הייתי מתפלא אם היא הייתה לוקחת את המקום הראשון.

יוון?! האמת, אין לי מושג איך היא לקחה, כאילו wtf?! ממש גרוע.

ואם באמת השמיעו אותו בערוצים אחרים בחו"ל לפני הארווזיון זה ממש אבל ממש לא הוגן, ולדעתי בכזה מצב צריך לתת להם הפסד טכני, כי באמת wtf?! הם ניצחו בחתיכת פער.  :nono:

:bash:

:s07:

פורסם
  • מחבר

לפי YNET גרמניה נתנה 5 ::)

אממ... אתה בטוח ?! אני זוכר ששתי מדינות שנחשבות כ-"אנטישמיות" נתנו לנו ניקוד טוב, לפי מה שזכור לי זה היה גרמניה וצרפת... :-\

תתקן אותי ?

פורסם

השקופית של המפה של ארץ ישראל, הייתה בלי רמת הגולן, הרצועה ויהודה ושומרון.

:lol: :lol: :lol:(עדיף לצחוק מאשר לבכות)

את הנקודות העניקו לישראל המדינות הבאות: אוסטריה (1), ליטא (3), פורטוגל (5), מונקו (12), בלארוס (8), הולנד (6), בלגיה (6), אסטוניה (1), פינלנד (5), אנדורה (8), אירלנד (6), הונגריה (8), אנגליה (7), מלטה (8), רומניה (7), נורבגיה (5), טורקיה (3), מולדובה (6), אלבניה (3), ספרד (6), דנמרק (5), שבדיה (1), אוקראינה (7), גרמניה (5), רוסיה (8), שוויץ (1), לטביה (2), צרפת (10).
פורסם
  • מחבר

אגב היה עוד ביזיון בארוביזיון הזה, כשהציגו את המגישה הישראלית לתת את הקולות, השקופית של המפה של ארץ ישראל, הייתה בלי רמת הגולן, הרצועה ויהודה ושומרון.

הארופיים כבר מזמן חילקו את המדינה שלנו.

באמת ?! לא שמתי לב לזה, מקומם מאוד. :pissed:

:nono:

פורסם

בסופו של דבר שירוש שרה שיר מהמהם והיא בעצמה היתה מדהימה!!! נתנה לנו גאווה גדולה!!! :yelclap: :yelclap:

פורסם
  • מחבר

גאווה גדולה, כל הכבוד לה !!!!

נתנה הופעה מהסרטים !!!!

מה שמעניין אותי, אם היא תחזור מהארויזיון לתוכנית שלה EXIT :lol:

פורסם

האמת שלא רציתי ממש להיכנס לזה, חבל לדבר על כאלו דברים.

אבל אתם צודקים, הרבה מדינות הצביעו לחברותיהם, כמו כן ליקוקים פה ושם שישראל דרך אגב קצת הרוויחה מהם.

השיר היווני שזה האמת, ממש אבל ממש לא יפה, לא אהבתי ובכלל לא חשבתי עליו כפייבוריט,

ניתן לציין שרומניה פשוט שלחו שיר מדהים, נורווגיה עם להקת המטאל שלהם (Wig Wag) שאני נורא אהבתי, והיו עוד כמה שנורא אהבתי והם הגיעו למקומות טובים, אך לא למה שמגיע להם. מיותר לציין כמובן ששירי הייתה בין הטובים\טובות שם, ואני בהחלט אובייקטיבי, לא הייתי מתפלא אם היא הייתה לוקחת את המקום הראשון.

יוון?! האמת, אין לי מושג איך היא לקחה, כאילו wtf?! ממש גרוע.

ואם באמת השמיעו אותו בערוצים אחרים בחו"ל לפני הארווזיון זה ממש אבל ממש לא הוגן, ולדעתי בכזה מצב צריך לתת להם הפסד טכני, כי באמת wtf?! הם ניצחו בחתיכת פער. :nono:

:bash:

:s07:

זה לא מטאל!!

זה רוק!

דיי כבר לקרוא לדבר המגעיל הזה שנורבגים נגנו מטאל!

כי זה רחוק מלהיות מטאל

זה רוק וגם לא כל כך כבד!

קוראים לזה רוק פופ לא מטאל.

פורסם

כל הכבוד לנו מקום 4 גם כבוד....

ראיתי את זה אתמול זה היה נחמד....

תאחלס ממש לא אהבתי את השיר היווני אני לא קולט פשוט איך הם זכו....

לפי דעתי זה היה אחד השירים המאעפנים של האוריווזיון השנה

פורסם

אירופה היתה ונשארה אותה אירופה של לפני 60 שנה.

ומי שחושב שיש לנו על מי לסמוך טועה ובגדול, ההבדל היחיד הוא שהיטלר כבר לא נמצא שם (אבל משנתו השטנית עדיין חיה ובועטת בכל רחבי אירופה ה"חופשייה").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים