עבור לתוכן

Ipod: Apple vs. HP

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות Ipod של 20 ג'יגה.

חיפשתי ומצאתי 2 סוגים(חברות) :

Apple- Apple Ipod 20GB

Hp- Apple Ipod+HP 20 GB

מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל, אם יש

ומה עדיף לי לקנות?!

תודה מראש.

פורסם

הא?

אייפוד של HP?

תביא לינק בטח לא קראת נכון

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שבדקתי את זה כ"כ הרבה פעמים....

גם אני לא האמנתי בהתחלה

האמת שכרגע בדקתי, ובאתר של אייץ' פי בארץ אין קטגוריה של "בידור" ברשימת מוצרים...

יכול להיות שלא מייבאים אותו לארץ, לוידע

בכל מקרה אני קונה מארה"ב, וזה קריטי בשבילי

הנה הקישור, אייפוד תוצרת אפל+אייץ' פי:

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/product_detail.do?storeName=storefronts&category=music&subcat1=ipod&catLevel=2&product_code=PE435A%23ABA

פורסם

הייתי מביא לך לינק אבל יש פתגם כזה שאומר שעדיף להביא לעני חכה מאשר דג

בקיצור קח את הכותרת שכרגע כתבת ב-HWZ ותעתיק אותה לגוגל

תאמין לי שתמצא שם הרבה התייחסויות

פורסם

נראה לי בדיוק אותו מכשיר רק שHP מספקים אחריות

פורסם
  • מחבר

הנה קטע מתוך מאמר שקראתי:

If it seems overly simple to say that Mac users will probably want to stick with Apple's iPod and Windows users should consider the HP version, it is. But it's also a position with some merit. If you're a Mac user considering buying an HP iPod for the better warranty, keep in mind that you won't be able to call HP for technical support. And when it comes to software, drivers, and computer hardware, Apple should be far better equipped to support Mac users, shorter warranty notwithstanding. Conversely, we would expect HP to be more experienced when it comes to troubleshooting software problems with Windows PCs -- especially those from HP. (When it comes to support with the iPod itself, we would expect Apple to have the upper hand as the developer and manufacturer.)

With that in mind, we don't see much reason for Mac users to purchase an HP-branded iPod unless that iPod is sold at a significant savings and the Mac user is comfortable troubleshooting software issues on their own. Similarly, owners of HP-branded Windows PCs will probably want to go for a matching HP iPod. Other Windows users should weigh the pros and cons of each.

למי שאין כוח לקרוא, הדבר העיקרי שכתוב הוא שלמשתמשי mac האיפוד של אפל עדיף יותר

ולמשתמשי windows האייפוד של אייץ' פי עדיף יותר

כנ"ל מבחינת תמיכת תוכנה.

מבחינת תמיכת חומרה, מן הסתם ש-אפל יהיו יותר טובים...

הקטע לקוח מתוך:

http://playlistmag.com/features/2004/09/hpodvsipod/index.php

פורסם

אין שום הבדל. זה פשוט אייפוד עם לוגו של HP חרוט מאחור.

מבחינת האחריות אני ממש לא יודע, זה כבר עניין אחר, אבל בכל דבר שקשור לחומרה ותוכנה הם זהים.

פורסם

זהים לגמרי, חוץ מהלוגו של HP מאחורי האייפוד וHP נותנים אחריות, לי יש אייפוד HP.

HP ישראל לא נותנים אחריות על האייפוד בארץ, אז תיקח את האייפוד של אפל, שלא תסתבך אם יהיו בעיות (למרות שלהתעסק עם ידע זה גם סיבוך לפי מה שהבנתי, אבל לפחות יש אחריות כלשהי, ותשמור את הקבלה!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים