עבור לתוכן

מהו המעבד הכי משתלם ביחס של ביצועים מחיר.

Featured Replies

פורסם

נכון בגלל זה לכל מעבד יעוד משלו

פורסם

תסלחו לי אבל אני באמת לא מבין את מטרת הת'רד הזה

ולכן אני לא מוצא סיבה שהוא ימשיך להתקיים

פורסם

תסלחו לי אבל אני באמת לא מבין את מטרת הת'רד הזה

ולכן אני לא מוצא סיבה שהוא ימשיך להתקיים

ובכל זאת לא נעלת אותו...

ולנושא הדיון - אם אתה רוצה לדעת איזה מעבד הכי משתלם בשבילך, הנה מה שאתה צריך לעשות:

1. להגדיר לעצמך את השימוש במעבד (משחקים, קידודים וכו').

2. לעשות רשימה של מעבדים שבהם אתה מעוניין.

3. לבדוק את המחיר של כל מעבד ברשימה שעשית - פשוט תיכנס להרבה חנויות באינטרנט ותשווה את המחירים ואז תעשה מחיר ממוצע. אתה יכול גם ללכת לחנויות פיזיות.

4. תחפש ביקורות באינטרנט שמשוות בין המעבדים.

5. הוצא מהביקורות את הבדיקות הרצויות בשבילך (שוב - אם אתה מעוניין בקידודים, תרשום את התוצאות של מבחני הקידוד, כנ"ל לגבי משחקים וכד').

6. עשה יחס עלות לביצוע עבור כל מעבד ועבור כל מבחן ואז תחליט מה המעבד המשתלם ביותר עבורך.

לדוגמא: מעבד X מוציא ניקוד של 1000 בבדיקה מסויימת ועלותו 100$, ומעבד Y מוציא ניקוד של 1100 באותה בדיקה, אבל עלותו 150$. יחס הביצועים למחיר במעבד X הוא 10 נקודות ל 1$ (1000/100) ובמעבד Y היחס הוא 7.333 (1100/150). מכאן שמעבד X משתלם יותר.

מכיוון שחלק מהמעבדים טובים בתחום מסויים ופחות טובים בתחום אחר, אתה חייב להגדיר לעצמך את מה שאתה צריך מהמעבד (נקודה מס' 1).

פורסם

A64 3200+ 939 2000MHZ

פורסם

לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה.

בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד.

בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר.

צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו.

בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר.

התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.

http://img240.echo.cx/img240/1803/smallvilletorrent3vs.jpg , אגב זה גם בשבילך sergey_k

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים