עבור לתוכן

מהו המעבד הכי משתלם ביחס של ביצועים מחיר.

Featured Replies

פורסם

לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה.

בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד.

בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר.

צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו.

בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר.

התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.

פורסם

ללא ספק AMD 3000+ ווינצ'סטר S939 64 BIT

ללא ספק המעבד המשלם ביותר כיום לכסף...עם תמיכה של 64 ביט ושדרוג לעתיד בשקע939 מעבד קריר ולא תנורים כמו של אינטל...

שיצא ווינס ב3000 בארץ אז הוא יהיה מספר 1 כנראה...

פורסם

אני מוכן לצרף שעון שסופר עוד כמה זמן התר'ד הזה ננעל.

למה מי אתה שתחליט איזה מעבד משתלם? ולמה לפתוח עוד ויכוח חסר תחליט שכזה?

תעשה חיפוש ותהנה :kopfpatsch:

פורסם

10....

פורסם

בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר.

התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.

זה היה קצת מוגזם אתה לא חושב?

ללא ספק AMD 3000+ ווינצ'סטר S939 64 BIT

ללא ספק המעבד המשלם ביותר כיום לכסף...עם תמיכה של 64 ביט ושדרוג לעתיד בשקע939 מעבד קריר ולא תנורים כמו של אינטל...

שיצא ווינס ב3000 בארץ אז הוא יהיה מספר 1 כנראה...

חד וחלק! :xyxthumbs:

פורסם

לפותח השרשור - זה יותר משרלטני לנסות ולקבוע חד משמעית איזה מעבד הוא המשתלם ביותר, לכל תקציב, לכל מטרה ולכל קונה.

פורסם

מה המהירות של AMD 3000+  כמה MHZ?

פורסם

בשקע 939 1800 מגהרץ

בשקע754 2000 מגהרץ

פורסם

1800 MHZ

הנורתווד שלי נותן לי 2800 זה ביותר ב 1000 זה לא אמור להיות חזק יותר?

פורסם

HERE WE GO AGAIN סרגיי תריץ חיפוש הMHZ לא הכי חשוב המעבד הזה לוקח את הנורטווד המסכן שלך באצבע הקטנה!

פורסם

עזוב חיפוש בו תסביר על זה קצת

פורסם

תעשה חיפוש בגוגל אתה תיראה מיליון השוואות בעיקרון אתה תתחיל לדבר עכשיו שטויות אבל AMD יותר טוב מאינטל, זה מתבטא בהמון דרכים אני לא זוכר, תחפש

פורסם
  • מחבר

AMD הוא מעבד יותר יעיל ולכן מצליח לבצע פעולות בזמן פחות מאינטל שהמעבד שלה עובד מהר בלי לחשוב.

זה מתבטא בכך שבמשחקים AMD משאירה את אינטל מאחור. אבל בקידודים לדוגמא שלא דרוש מהמעבד יעילות אלא רק מהירות אינטל משיארה אבק על המתחרה AMD.

פורסם

לא הייתי אומר אבק

פורסם
  • מחבר

נשלח בטעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים