עבור לתוכן

תמונות בחשיפה ארוכה (פעם ראשונה שלי)

Featured Replies

פורסם

מין הסתם מכונית....אי אפשר לגרום לאורות סתם ככה להופיע בתמונה (לא בעריכה)

• תגובות 31
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התמונה עם הראשונה יצאה ממש מגניבה, הפסי האטה גרמו לאורות להראות כמו גלים...

זה ממש יפה...

פורסם

הרעיון של הראשונה אם הבאמפר מצויין! גם הביצוע טוב.

בכל אופן, אני הייתי סוגר את הצמצם כמה שאפשר ומגדיל את החשיפה.. התוצאה הייתה יוצאת יותר טובה, גם פסים יותר ממוקדים וחדים וגם האור של המנורות היה יוצא בצורת כוכב מה שאני אוהב בצילומי לילה.

בכל אופן, אמרת שזה ניסיון ראשון שלך, כל הכבוד :yelclap:

בהצלחה.

נוסף בעריכה:

ראיתי עכשיו שבתגובה שלך אמרת שאין הרבה תנועה ויש באמפרים שמונעים נסיעה מהירה. בשביל זה הולכים לצלם לצד כביש מהיר או על ביניינים, כמו בגשר שליד עזריאלי יוצאות תמונות מעולות, חוץ מזה גם את בנייני עזריאלי יפה לצלם בצילומי לילה בכל מיני זוויות מיוחדות.

פורסם

מין הסתם מכונית....אי אפשר לגרום לאורות סתם ככה להופיע בתמונה (לא בעריכה)

אבל למה לא רואים את המכונית...

היא גם אמורה להיות לא? או שרק האור מהפנסים שלה...

פורסם

אין לי מושג למה המכונית לא מופיעה בתמונה, אבל ככה זה...

פורסם

תסתכל למעלה מצד מאל ותראה חלקית את המכונית , בכל מקרה כנראה שהמכונית זזה יחסית מהר למרות הפסי האטה המצלמה קולטת רק את האור שלה.

פורסם

ברור שמדובר במכוניות...

התמונות יצאו לך בהירות מדיי, והרבה חלקים שרופים, שים לב לפנסי הרחוב, נסה עוד זמני חשפיה עד שתגיע לאופטימאלי בין קליטת המריחה לאי שריפת התמונה...

פורסם

שאתם משתמשים בחשיפה ארוכה זה לא אומר שצריך לעשות חשיפה של הרבה זה (במקרה הזה 15 שניות), אפשר לקבל את אותו האפקט עם חשיפה של 2-3 שניות, וגם התמונה לא תשרף, וגם אפשר לעקוב אחר אובייקטים פרט לאור..

פורסם

ראיתי עכשיו שבתגובה שלך אמרת שאין הרבה תנועה ויש באמפרים שמונעים נסיעה מהירה. בשביל זה הולכים לצלם לצד כביש מהיר או על ביניינים, כמו בגשר שליד עזריאלי יוצאות תמונות מעולות, חוץ מזה גם את בנייני עזריאלי יפה לצלם בצילומי לילה בכל מיני זוויות מיוחדות.

אבל מה שהכי יפה בתמונה זה הבאמפר...

זה פשוט מגניב...

ואני מניח שהחשיפה הארוכה היא כדי לתפוס את המכונית שאולי לוקח לה יותר מ-2 לעבור את כל התמונה, בגלל הנסיעה האיטית.

ד"א,

DarK MinD (10:29) :

אם היו מצלמים אותה בביאליק זה היה כמו גל בתדר גבוה

:-X

פורסם

ברור שמדובר במכוניות...

התמונות יצאו לך בהירות מדיי, והרבה חלקים שרופים, שים לב לפנסי הרחוב, נסה עוד זמני חשפיה עד שתגיע לאופטימאלי בין קליטת המריחה לאי שריפת התמונה...

ורצוי מאוד לנעול את רגישות ה- ASA על 50, בתמונה נראה שהרגישות עמדה על 200 או 400 מה שגרם לפיזור רחב מדיי של האור.

מדוע לא ניתן לראות EXIF ?

פורסם

אותו רעיון בברלין.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יצא פצצה

פורסם
  • מחבר

ורצוי מאוד לנעול את רגישות ה- ASA על 50, בתמונה נראה שהרגישות עמדה על 200 או 400 מה שגרם לפיזור רחב מדיי של האור.

מדוע לא ניתן לראות EXIF ?

ה- ISO נע בין 50 ל- 100, בכוונה לא עשיתי יותר בגלל גרעון.

ובנוגע ל- Exif אין לי מושג.

פורסם

benor הפנה אותי אל הדיון הזה עם שאלה מה זה חשיפה ארוכה.

קראתי את כל הדיון ואני מרגיש מופצץ פה במושגים חדשים.

מה זה חשיפה ארוכה? מה זה להקטין את הצמצם?

מה זה כל הiso האלה?

אני עומד לקנות מצלמה חדשה (נראה ש a510) ואני רוצה לדעת את כל הדברים האלה=]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים