עבור לתוכן

אני רוצה להוריד תזמונים אבל לפני זה יש לי כמה שאלות....

Featured Replies

פורסם

תתפלא שלא! והשוואת 2 דברים שונים 400 ו- 140 שה- 140 זה בעצם 280=300

אז אין הבדל כזה גדול

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הבדל של קרוב ל-50%

אין כאן שום הישג

פורסם

25% והבדל ענקי בתזמונים חשוב לציין 2 סוגים שונים של סטיקים תמזונים בשמיים יש לי

פורסם
  • מחבר

משהו מוכן להסביר לי (אולי בעזרת תומנה) איפה משנים לT1 בביוס

זה מלווה בסיכון כלהוא אם אני משנה מT2 לT1 ?

פורסם

סיכוון שהמערכת לא תעלה, לא יותר מזה, זה הפיך .. אשמח לתמונה גם

פורסם

25% והבדל ענקי בתזמונים חשוב לציין 2 סוגים שונים של סטיקים תמזונים בשמיים יש לי

280*150%=420

תרד מהעץ שטיפסת עליו ותבין שההישג שלך הוא ברמה של "הצלחתי להריץ את המערכת על סטוק"

פורסם

"הצלחתי להריץ את המערכת על סטוק" :lol:

לא טיפסתי על שום עץ אני פשוט מרגיש וחושב שיש שיפור אם אתם אומרים שלא אז לא..

פורסם

אם תבדוק בסופר פאי או בכל מקום אחר, אתה תראה נפילה

פורסם

שמתי לב לנפילה אבל לא יודע אני מרגשי שזה יותר טוב אני אנסה להעלות MHZ אל תגיד שזה לא ישנה כלום..

פורסם
  • מחבר

1)שים על 2.5-3-3-6

2)אתם לוקח סיכון שאם תוריד יותר מידי המערכת לא תעלה אבל תמיד אפשר לאפס את הביוס  :smile1:

3)לינק:http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip הוראות:מוריד את הקובץ,מחלץ אותו,יש לך קובץ מראה..צורב אותו על דיסק או על דיסקט עושה ריסטרט ומעלה אותו בboot.

הורדתי ויש בתוכו 2 קבצים ... אבל שניהם לא נכנסים לדיסקט! זה גדול מדי! מה לעשות ? אין לי כח לצרוב דיסק בשביל זה... יש פתרון אחר?

אלו הקבצים אחרי חילוץ מויינרר:

BOOT.CAT -שני קילובייט

MEMTEST.IMG- מגה וחצי בערך! (לא נכנס גם לבד לדיסקט)

אחי בקשה תעזרו לי עם הבעיה הזאת... מה להכניס לדיסקט?

הם לא נכנסים שניהם ביחד זה יוצא קובץ גדול מדי!

פורסם

זה לא מוגבל בזמן כמה שארתה רוצה.ץ.....כמה שיותר יותר טוב....וכן זה מראה שגיאות

פורסם
  • מחבר

הורדתי ויש בתוכו 2 קבצים ... אבל שניהם לא נכנסים לדיסקט! זה גדול מדי! מה לעשות ? אין לי כח לצרוב דיסק בשביל זה... יש פתרון אחר?

אלו הקבצים אחרי חילוץ מויינרר:

BOOT.CAT -שני קילובייט

MEMTEST.IMG- מגה וחצי בערך! (לא נכנס גם לבד לדיסקט)

אחי בקשה תעזרו לי עם הבעיה הזאת... מה להכניס לדיסקט?

הם לא נכנסים שניהם ביחד זה יוצא קובץ גדול מדי!

פורסם
  • מחבר

טוב אני אסדר את מה שיש לי לומר פה מספר שאלות:

1. הורדתי את התוכנה מהקישור שSTROKER הביא בתוך הווינרר יש קובץ ששמו BOOT חילצתי אותו ובתוכו יש 2 קבצים של התוכנה הבעיה היא שאני לא מצליח להכניס את 2 הקבצים לדיסקט! כי הם יוצאים יותר ממגה וחצי (קרוב ל2 מגה)!! ובדיסקט יש מקום של מגה וחצי +-

2.נכנסתי לביוס חיפשתי את השינוי של התזמונים... מצאתי אותם אבל ממש הסתבכתי שם כי יש שם הרבה יותר דברים מאשר בתוכנה CPU-Z

בCPU-Z כתוב רק 3.4.4.8............ ובביוס יש עוד מלא דברים! מצאתי רק את ה3 .... (כתוב CAS LATENCY)

משהו יכול לעלות תמונה בשבילי ולהראות לי איפה נמצאים שאר הדברים שצריך לשנות? (אני משנה מ3.4.4.8 לשתיים וחצי.3.3. 6)

3.משהו מוכן להראות לי איפה משנים מT2 לT1 בביוס ?

שאני מפעיל את המחשב כתוב לי T2 ולפי מה שראיתי פה אם אני אשנה את זה לT1 הביצועים שלי יעלו.......

(משהו גם מוכן להסביר לי למה זה קשור הT1 והT2 הזה? על מה זה משפיע? מה זה עושה בכלל?)

פורסם

1)אתה צריך לצרוב את הקובץ כמו שאתה צורב קובץ מראה אחר (אתה יכול לנסות עם נרו או עם אלכוהול 120% יותר פשוט)

2)טוב אז יש לך בביוס ככה http://img200.echo.cx/my.php?image=timings6dz.jpg זאת לא תמונה של הביוס שלך אבל לצורך העניין..

אז הראשון שהקפתי לך הוא ה cl מה שנקרא התזמון הראשון מבין ארבעת התזמונים שאחנו מזהים בcpu-z התזמון השני הוא ה rcd השלישי זה ה RP והאחרון זה ה RAS מה שבמערכת הזאת הזתמונים מוגדרים על 2.5-3-3-6 שאלו התזמונים שאתה רוצה למערכת שלך.

3)1T and 2T צריכים להופיע באותו עמוד של הזכרון (אין לי מושג איזה ביוס יש לך) זה צריך להופיע כ 1T/2T timings או COmmand rate או CR..

4)אם משהוא לא מובן אתה מוזמן להגיב שוב. בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

1)אתה צריך לצרוב את הקובץ כמו שאתה צורב קובץ מראה אחר (אתה יכול לנסות עם נרו או עם אלכוהול 120% יותר פשוט)

2)טוב אז יש לך בביוס ככה http://img200.echo.cx/my.php?image=timings6dz.jpg זאת לא תמונה של הביוס שלך אבל לצורך העניין..

אז  הראשון שהקפתי לך הוא ה cl מה שנקרא התזמון הראשון מבין ארבעת התזמונים שאחנו מזהים בcpu-z התזמון השני הוא ה rcd השלישי זה ה RP  והאחרון זה ה RAS מה שבמערכת הזאת הזתמונים מוגדרים על 2.5-3-3-6 שאלו התזמונים שאתה רוצה למערכת שלך.

3)1T and 2T צריכים להופיע באותו עמוד של הזכרון (אין לי מושג איזה ביוס יש לך) זה צריך להופיע כ 1T/2T timings או COmmand rate או CR..

4)אם משהוא לא מובן אתה מוזמן להגיב שוב. בהצלחה  :xyxthumbs:

בראש וברישונה תודה רבה על התגובה!

בקשר למספר אחד אתה בעצם אומר שחייבים לצרוב ואין שום דרך להכניס לדיסקט? עוד משהו... מה זה קובץ מראה?

כמה זמן כדאי לתת לMEMTEST לרוץ כדי שהERORS יתחילו להופיע? כמה זמן בעצם ממלץ לתת לה לפעול?

טוב נכנסץי לביוס שלי וזה בדיוק כמו בתמונה שהבאת לי תודה רבה !

בקשר לT1\T2 היה שם הכי למטה(באמת באותה עמודה של הזכרונות) היה כתוב 2T timings וזה היה על מצב AUTO עכשיו אפשר להחליף את הAUTO בENABLE

וDISBALE

אז כמה דברים

1. מזה אומר שהוא על AUTO?

2.כדי להפעיל את מצב T1 מה צריך לשים? איזה הגדרה מבין השלושה (אוטו דיסבל אינבל)?

3.על מה זה משפיע?

4. הכי חשוב אני לוקח סיכון שאני משנה את זה לT1?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים