עבור לתוכן

עד כמה הפילטרים של SUMA טובים?

Featured Replies

פורסם

:-\ ?

פורסם

בערך ברמה של INNOVISION לפי מה ששמעתי.

פורסם

לא נכון!

הם ממוצעים.

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי שלסומה יש פילטרים מסוג "SIf"

Suma internal filter זה פילטרים שעובדים בצורה אנלוגית שמאפשרת הפרדת אותות טובה יותר ויציבה יותר וכך יחס רעש שנוצר נמוך יותר מאשר בכרטיסים אחרים!

האם אני תועה?

פורסם

איפה שמעת על כך?

פורסם

האם אני תועה?

אתה טועה, טועה כותבים עם ט' (יצא לי משחק מילים ;)).

פורסם

אולי הוא תעה בדרך ;D ;D ;D ;D ;D

פורסם

בקיצור לכל החברות יש פילטרים ממוצעים ומטה חוץ מLEADTEK. במילה אחת: אכזבה (במבטא קיציס כבד).

פורסם

יש באתר של סימפלטק לינק לביקורת שעשו על הכרטיסים שלה ושם אמרו שהם זה נראה טוב מאוד

פורסם

יש באתר של סימפלטק לינק לביקורת שעשו על הכרטיסים שלה ושם אמרו שהם זה נראה טוב מאוד

נו למה ציפית ?

פורסם

כשהיה באתר ההוא את הבחינה לכרטיסים של SUMA היה כתוב שה-2D שלהם בסדר גמור - שום דבר לא הפריע לעיניים וזה מה שחשוב.

בכל מקרה, לפי מה שהבנתי היום כבר כל החברות (לא מדברת על Powercolor) עושות פילטרים מספיק טובים וההבדל היחיד בפילטרים בין הכרטיסים זה ברזולוציות ממש גבוהות שכמעט אף אחד לא משתמש בהן...

יענו גם עם הפילטרים של Innovision אין שום בעיה.

פורסם

יענו גם עם הפילטרים של Innovision אין שום בעיה.

LOL... זה מה שאתה חושב...

פורסם

זה היה באתר שהייתה בחינה מאוד גדולה של מספר Geforce 4 Ti, לא זוכר - זה היה כתוב באתר כאן.

בכל מקרה, ב-2D אז כולם היו GOOD ברזולוציה רגילה וכולם חוץ מאחד היו Average ברזולוציה גבוהה מאוד. (כן גם Inno3D)

וזה אתר מכובד, לא סתם חובבני כזה... נראה לי ב-Anandtech אבל אני לא בטוח.

פורסם

תראה, תשמע והסקט.

איכות הפילטרים של פוור-קבר איומה ומחרידה. תשווה אותה על מסך נורמלי אל מול איכות פילטרים של חברה טובה כמו ATi לדוגמה ואז תבין.

פורסם

לא דיברתי על Powercolor (אם לא שמת לב כתבתי שהם בכל מקרה גרועים). דיברתי על Inno3D. זה שונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים