פורסם 2005 במאי 2020 שנים אוקיי, זה אולי לא בדיוק סיבה למסיבה (או משהו מצחיק)אבל רק לי זה נראה מוזר (לקוח מוואלה):"כוחות משטרה שהגיעו למקום חושדים כי מדובר ברצח."היא נמצאה מגולגלת בשטיח FFS!!!מה עוד זה יכול להיות חוץ מרצח?
פורסם 2005 במאי 2020 שנים אני אומר היא גילגלה את עצמה בתוך שטיח לפני שהתאבדה, בשביל להסיר חשד מעצמה שלא יאשימו אותה ברצח : :-X
פורסם 2005 במאי 2020 שנים או שהיא נסתה להתקבל לתוכנית ההפעלות לילדים בערוץ הופ :-X **עריכה** דיי איזה זבל אני יורד על מישהו שמת
פורסם 2005 במאי 2020 שנים אני אומר שמישהו היה מאוד מסומם שהוא כבר לא ראה מה הוא מגלגל :lol: אני אומר היא גילגלה את עצמה בתוך שטיח לפני שהתאבדה, בשביל להסיר חשד מעצמה שלא יאשימו אותה ברצח : :-X :lol: אהבתי את שתיהם.. אבל דוגרי..מישהי נמצאה מגולגלת בתוך שטיח..מזה יכול להיות חוץ מרצח??
פורסם 2005 במאי 2120 שנים התגלתה סיבת מותה של האישה שנמצאה אתמול כשגופתה מגולגלת בשטיח, עצוב ביותר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3088332,00.html
פורסם 2005 במאי 2120 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122262.0זה למעשה אותו דבר
פורסם 2005 במאי 2120 שנים :lol: :lol: אהבתי את שתיהם.. אבל דוגרי..מישהי נמצאה מגולגלת בתוך שטיח..מזה יכול להיות חוץ מרצח?? שענק ניסה לעשות ממנה פנקייק? יש פה שתי ת'ראדים על אותו מקרה
פורסם 2005 במאי 2120 שנים אמנם אני לא מצדיק רצח לעולם, ונכון שבנה של מוסקוביץ' הוא "צעיר מוזר וחריג".הסיבה לרצח ע"פ הרוצח היאכעסתי על אמא כי לא היו לי בילדותי דברים שהיו לאחרים, כמו מחשב וטלוויזיה. אז רצחתי אותה.יש להורה אחריות וחובה לספק לילדים שלו את הכלים להפוך את חיי הילד לטובים יותר מאלו שהיו להורה.או לפחות לתת לילד הזדמנויות לבחור בדרך שמתאימה לו כנכונה. אחרת מה תפקידו של ההורה? להשריץ ילדים וללכת?שוב, אני בטוח שהבחור לא ממש שפוי ולכן אני לא מצדיק את הרצח.נקודה למחשבה...
פורסם 2005 במאי 2120 שנים הבן אדם פשוט מעורער נפשית- זה הסיבה לרצח.לא תמיד ההורים יכולים לספק לילדם תענוגות ומותרות- מה לעשות, לא תמיד יש כסף לזה. ועדיין אני לא רואה ילדים שגדלו במשפחות עניותהורגים את האמהות שלהם.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים שני הת'רדים בנושא זה אוחדו.ואני מבקש להפסיק עם הבדיחות לגבי המצאות הגופה בשטיח. זה לא מכובד ולא מתאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.