עבור לתוכן

שאלה קצת דבילית בקשר לחיבור מחשב לטלויזיה..

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מחשב נייד (compaq armada) ויש לו יציאה לטלויזיה(אפשר לחבר כבל בננה כזה צהוב) ולשאלה הדבילית,

איך רואים את המחשב בטלויזיה,נגיד אני רוצה לראות סרט במחשב ושיראו אותו גם בטלויזיה???

תודה רבה רבה רבה מראש לעונים,אני מתחנן שתענו לי,אני מת כבר לראות תמחשב בטלויזיה!!!

תמונה של החיבור במחשב והכבל:

p-Snap0000.jpg

p-Snap0002.jpg

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה

מראש שוב!!!!!!! :jump:

פורסם

אתה צריך להכנס לדרייבר של כ. המסך ןלעשות CLONE או משהו בסינון שיכפיל את המסכים.. (לחבר את הכבל לפני שינוי ההגדרות)

פורסם
  • מחבר

אני ממש ממש דפוק ומצטער על ההתרדה שוב אבל איך נכנסים לדריבר,אני אפילו לא יודע איזה כרטיס מסך יש לי.

תודה על התגובה..

פורסם

כפתור ימני -> מאפיינים ->הגדרות -> מתקדם ... או בהתאמה לגירסה האנגלית

פורסם
  • מחבר

אממ,כשאני עושה את זה מראה מסך אחד ואני לא רואה שום clone יש שם רק הגדרות של גודל המסך...

דרך אגב אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי וינדוס 98

פורסם

תכנס לADVENCED

פורסם

אם יש לך כרטיס של nvidia אז יש תוכנה שנקראת TVtool שעושה לך את כל העבודה הרבה יותר קלה

פורסם
  • מחבר

ייששששש הצלחתי אבל יש לי בעיה ממש קטנה,אני רואה בטלויזיה עם מלא כאלה קווים אופקיים,כאלה ______________________________

מלא כאלה בשורה,בדקתי כמה כבלים וזה לא עוזר,מה לדעתכם הבעיה?

פורסם

נסה לשנות פורמט תצוגה PAL למיניהם..

פורסם
  • מחבר

טוב עוד לא ניסיתי אבל ממש תודה רבה לשניכם!!!!

קבלו שורת תודות רבות!

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבהרבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה....... :yelclap::xyxthumbs:

הייתי ממשיך אבל ממש אין לי כוח....

תודה רבה. ;D

פורסם

חחח אין בעד מה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

היי,

הכל הולך טוב וסבבה אבל יש בעיה עם הצבע....

שיט

מישהו יכול לעזור,ניסיתי את מה שההוא אמר לי עם ה-pal אבל שום דבר לא מצליח,מישהו יודע מה הבעיה?

תודה

פורסם

הPAL נסה אחרים כשתמצא את המתאים יהיה פסדר אלא אם כן הכרטיס מסך ישן והרוס ולא ישדר צבע (קרה לי פעם)

פורסם
  • מחבר

אממ סליחה התבלבלתי,יש צבע,הבעיה היא שיש קאלה מלא קווים דקים ,ניסיתי כל מה שיש בקטע של ה-pal ,יש מלא פאלים וניסיתי את כולם וכלום לא עוזר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים