פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר למה אתה לא נותן להם יותר מתח?חשבתי שכדאי קודם להעלות את ה-FSB כמה שניתן לפני הוספת מתח וחום נוסף. זאת לא השיטה הרצויה?ד"א, אולי יודע איפה נמצאת הגדרת 1T\2T בביוס של DFI Ultra-d NF4? לא מצאתי אותה.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים בד"כ זה נקרא COMMAND RATEבDFI זה נקרא COMMAND PER CLOCK או CPC בקיצורENABLE זה 1TDISABLE זה 2T
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר בד"כ זה נקרא COMMAND RATEבDFI זה נקרא COMMAND PER CLOCK או CPC בקיצורENABLE זה 1TDISABLE זה 2Tתודה. אם כך זה על 1T אצלי. הבנתי שלצורך ביצועים משופרים כדאי להישאר אתו כל עוד זה אפשרי.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים להישאר איתו תמיד!!!עדיף מהירות נמוכה יותר של הזיכרון על 1T מאשר מהירת גבוהה יותר על 2Tתמיד מקסימום ביצועים זה על 1T
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר תודה רבה על כל המידע המועיל :-)בטוח שמחר יהיו לי עוד אי אלו תהיות המהרה, בינתיים לילה טוב.
פורסם 2005 במאי 2220 שנים רק דבר קטן שכדאי לציין.במהירויות זהות WINCHESTER נותן ביצועי זכרון טובים יותר מה-VENICE.
פורסם 2005 במאי 2220 שנים רק דבר קטן שכדאי לציין.במהירויות זהות WINCHESTER נותן ביצועי זכרון טובים יותר מה-VENICE.משמעותית או שיחסית זניח?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר רק דבר קטן שכדאי לציין.במהירויות זהות WINCHESTER נותן ביצועי זכרון טובים יותר מה-VENICE.מה לעשות שאני כבר תקוע עם ה-VENICE... :=\
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר הלוואי שכולם היו "תקועים" עם וניסמקווה שלא לקחת אותי יותר מדי ברצינות :-)בכל אופן, יש לי בעיות אחרות שקשורות לקרור שודאי יפורטו בהמשך...
פורסם 2005 במאי 2320 שנים יש כבר יבוא רשמי של ווניס לארץ (בוקס) עם אחריות של 3 שנים?ומה לגבי ההתחממות הווניס פולטים את אותה כמות חום כמו ה ווינצ'סטר הרי נכון?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר יש כבר יבוא רשמי של ווניס לארץ (בוקס) עם אחריות של 3 שנים?ומה לגבי ההתחממות הווניס פולטים את אותה כמות חום כמו ה ווינצ'סטר הרי נכון?לגבי טמפרטורה, כרגע בחדר לא חם מדי (מישור החוף), במארז עם 5 מאווררים וגוף קרור FREEZER64 למעבד,המעבד ב-33 ב-IDLE. פתיחת מארז מורידה שתי מעלות. יש לי כנראה בעיה קטנה עם טמפרטורת PWMIC וצ'יפסט (41 ו-46 בהתאמה)אבל זה לאשכול אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.