עבור לתוכן

עזרה רצינית! בבקשה תיכנסו אני רוצה לקנות MP3.

Featured Replies

פורסם

שלום פורום אודיו,

כן כן, גם אני רוצה לקנות MP3 קטן וסקסי, ללכת לביצפר שהMP3 הקטן שלי והמעוצב שלי בכיס, יש לי על האוזניים אוזניות קטנות ואיכותיות

שנראות כאילו נלקחו מסרט מדע- בדיוני ושאנשים יסתכלו במבט של OMG ויקראו לי אבל אני לא ישמע כי לנגן שלי יש 18MW והוא על פוול וליום.

עכשיו ברצינות, הדרישות שלי מנגן שיהיה קטן, מעוצב, שיהיה נוח לדפדף בין הלהקות והשירים מהמכשיר, בעל פיצרים ובעל סאונד חזק במיוחד.

נכנסתי לזאפ חיפשתי נגנים של חברות טובות, לאט לאט צימצמתי ונשארתי עם 5 אחרונים שחשבתי שאתם אולי תעזרו לי לבחור בינהם:

I-river IFP 799

Archos Gmini xs-200

I-audio G3

Creative muvo micro N200

I-river IFP -999

אלו הנגנים שנראו לי הכי מתאימים. כולם בעלי 1GB זיכרון חוץ מהארקוס עם ה20GB.

אני יודע שהארקוס שייך לקטגוריה יותר של הגדולים שמבוססים על דיסק קשיח אבל מכיוון שהוא כבש את ליבי הכנסתי גם אותו.

לשיקול של המחיר אל תיכנסו זה עניין שלי (כאילו של אבא :))

הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על כל אחד מהמכשירים?

נסיון אישי שלכם אם אחד מהם? אולי אחד מהם הוא נפילה וכדאי להתרחק ממנו?

יש עוד דגמים שיכולים לענות על הדרישות שלי ולא שמתי לב עליהם? אם כן אשמח עם תכתבו!

כל פיסט מידע חשובה לי, אל תחסכו במילים!

תודה רבה מראש, נמרוד.

פורסם

לדעתי אם כבר הוספת את ה gimi לרשימה את תוסיף גם את ה Iaudio X5

או יש עוד אפשרות מצויינת שאולי תתאים לך ה Rio Carbon

פורסם
  • מחבר

תודה.

אולי עוד תגובות? בבקשה זה ממש דחוף...

תזהירו אותי אם אחד מהנגנים לא טוב?

אני חושב שאני יבחר בסוף בארקוס.

פורסם

יש לי את הארקוס שציינת ותכלס אני יכול להגיד לך שזה נגן די נחמד אבל הוא די נחות יחסית לנגנים אחרים מבוססי הארדיסק מבחינת פיצ'רים.

עריכה: שכחתי את אחד הדברים הכי חשובים! הזמן בטריה שלו יחסית ממש אומלל (סה"כ 10 שעות). אני במקומך הייתי הולך על ה-M3L או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

יש! מצאתי מישהו שיש לו את הנגן הזה.

תקשיב אני לא ילך על הM3L בגלל הגודל והעיצוב.

אבל אתה יכול בבקשה לתת לי כמון מידע על המכשיר.

כאילו תכתוב איך המסך?, הניידות?, הוא משמיע מוסיקה ברעידות?, יש לו וליום חזק?, נוח לדפדף בין השירים והזמרים? וכמובן מה החסרונות שהציקו לך בו......

פשוט אני מתכנן לקנות אותו ולא כתוב בשום מקום (ביקרתי באתר של ארקוס גם) בשום מקום לא כתוב על עוצמת ואיכות הסאונד.

הכוונה שלי כמהMW יש לו, מאוד חשוב לי שיהיה 18 הוא שיש בI-river. (שניהם)

אם אני יגלה שיש לו 18 אני קונה אותו בטוח.

יש מצב אתה בודק בשבילי (על המכשיר כתוב אולי?)

פשוט אני מאוד אוהב לקרוע לעצמי את עור התוף וזה די חשוב לי.

תודה ענקית מראש!

פורסם

אוקי בוא אני אענה לך על השאלות אחת אחת:

המסך אחלה ומציג לך את כל המידע שאתה צריך לדעת בקשר לשירים שאתה שומע, עוד דבר שממש הפתיע אותי לטובה בו זה שבכל מצב אתה תראה מה כתוב, גם בחושך וגם באור (בד"כ במסכי LCD עם BACKLIGHT לא רואים כלום באור השמש). דבר אחד די מטומטם הוא שהמסך לא מתכבה בזמן הניגון (ואין אפשרות כזו ב-OPTIONS).

המכשיר הוא די קטן וקומפקטי (מן קוביה כזו קטנה נחמדה) מה שהופך אותו לנייד. אם תרצה אני אצלם תמונה שלו ליד חפץ אחר מוכר שתראה בדיוק באיזה סדר גודל מדובר.

הנגן משמיע מוזיקה בלי רעידות למרות שאני חושב שיכול להווצר מצב של רעידות איתו כי הזכרון CACHE שלו הוא די קטן (למרות שזה ניחוש כי אין לי מושג מה הגודל המדויק שלו).

אני בן-אדם די חירש והנגן הזה משרת אותי היטב מבחינת עוצמת ווליום. כשאני שם על פול ווליום אז אפילו בתחנה המרכזית עם מליון אוטובוסים שחולפים על ידי, אני לא שומע שום-דבר חוץ מאת השיר שמתנגן וזה עם אוזניות מפגרות ב-30 שקל אז אני בטוח שעם אוזניות אטומות המצב ישתפר. גם אני אוהב כמוך עוצמת ווליום גבוהה והנגן הזה די מספיק לי למרות שאני חושב שנגנים אחרים כמו איריבר (H3XX) מתעלים על הנגן הזה מהבחינה הזו.

בקשר לנוחות הדפדוף בין השירים אז לפי דעתי מאוד נוח (אפילו יותר מבאיריבר) במיוחד אם יש לך הרבה שירים בתקייה אחת כי באיריבר לוקח שנים לדפדף ופה לא :) הממשק עצמו של המכשיר הוא די מעצבן, לדוגמה אתה צריך ללחוץ על מליון כפתורים ולעבור למסך מיוחד של OPTIONS כדי לשנות את צורת הניגון של השירים (NORMAL,REPEAT,SHUFFLE).

בעקרון זה נגן מאוד נחמד ואפשר להגיד שהחסרון היחיד שבאמת מציק זה הסוללה האומללה שלו (שאל תשכח שאם אתה אוהב מוזיקה על פול ווליום, היא נגמרת יותר מהר כך וכן, זה אומר אפילו פחות מ-10 שעות).

בקשר לעוצמה ואיכות הסאונד, גם אני בזמנו כשעוד לא קניתי את המכשיר, חיפשתי עליו את הנתונים הללו ולא מצאתי בשום מקום כך שהיום עדיין אין לי מושג.

אתה יכול לסמוך עלי ועל זה שאני אגיד לך שהאיכות של הסאונד שלו היא אחלה, ובקשר לעוצמה, אני יכול להשוות את העוצמה שלו עם איריבר (H340) אחרי שהסינים שדפקו את גילי יחזירו לו את המכשיר אחרי שידחפו לו שם HD של 5 ג'יגהבייט במקום 40 וגם יגנבו לו את המסך LCD הצבעוני וישימו לו משהו שחור לבן.

זהו, בכל מקרה, אם יש לך עוד שאלות אז שאל :)

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה.

כלכך עזרת לי!! ענית לי כל על השאלות וזה ממש חשוב תודה תודה תודה!!

אני כמעט נעול עליו לגמרי.

כי הסוללה זה שטויות, הוא יפעל כל היום ויתען כל הלילה ככה כל יום.

פורסם

חחח טוב.

אני אישית עדיין הייתי הולך על משהו אחר כמו למשל ה-X5 או ה-M3L בגלל הסוללה שלהם ובגלל שלארקוס חסרים פיצ'רים שלאחרים יש.

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה עם הקניה.

פורסם

תגידו הx5 הוא 10fps כמו iriver h320?

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה למי שהגיב. בייחוד לDarth Revan.

אני יקנה את הנגן Archos Gmini Xs 200.

סוף החודש הזה אבא טס לניו יורק והנגן יגיע.

פורסם
  • מחבר

אויייי.... אני יחכה כמה חודשים שיצא הדגם הזה....

תודה רבה לך!!! אני יחכה אבא שלי מגיע הרבה לחו"ל.

אני יחכה לדגם החדש בכל מקרה!

פורסם

We kinda hoped the next Gmini XS 200 player rev would make it a little more, how shall we say, cute, but all we got was the same MP3, PlaysForSure WMA, and WAV playback support, but this time with a color screen. Which, you know, will totally come in handy with no USB On-The-Go support and memory card slot. Gmini XS 100, anyone?

נראה נחמד אבל האם המסך הצבעוני פה באמת חשוב לך ואתה מוכן לשלם עליו יותר?

פורסם
  • מחבר

תראה אחי, אם ארקוס הוציאו XS 202 אז מין הסתם הוא שיפור לXS 200.

עכשיו מה יש לשפר בXS 200? לפי דבריך את הסוללה ולהוסיף פיצרים.

אני מאמין שבדגם החדש הסוללה תשתפר (אולי 15 שעות).

בטח הם הוסיפו כמה פיצרים (שזה לא מעניין אותי) והמסך הציבעוני (שגם זה לא מעניין אותי).

אם הגודל שלו לא גדל, אין ספק ששווה לי להשקיע ב202.

פורסם

תגידו הx5 הוא 10fps כמו iriver h320?

15 FPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים