עבור לתוכן

מחשב למתכנת - התייעצות מפרט בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הפורום היקרים!

קראתי בפורום הזה עשרות עמודים על מנת להכנס קצת לנושא ולהתעדכן, שכן במקצועי הנני מתכנת במקצועי ולא מבין בחומרה הרבה. אני מעוניין בקניית מחשב חדש, אשר יהיה מיועד בעיקר לעבודה (Photoshop+Dreamweaver+Explorer+Apache רצים ביחד, לדוגמא) ולא למשחקי מחשב.

התקציב הוא כמו שהתפריט הבא בסביבות 2500, והרכבתי את המפרט לפי עצות קודמות של חכמי הפורום. במידה ותוכלו לייעץ לי מה טוב או לא, להחליף, והאם המחשב הזה חזק ויספיק לעבודתי אני אשמח. יש לציין שאין צורך בצורבים\DVDים\מסך\רמקולים\מקלדת\עכבר וכל העניינים, אותם אני אעביר מהמחשב הקודם.

להלן המפרט:

מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 1M Cache (מחיר: 980 ש"ח)

לוח אם למעבדי אינטל מתוצרת ASUS שהוא: P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E (לוח האם כולל FIREWIRE, USB2, כרטיס קול ומסך מובנים) מחיר: 580

זכרונות:DDR 512Mb 400MHz AData /VT (מניסיון קודם, אין לי צורך בג'יגה זיכרון, חצי יספיק) מחיר: 240

דיסק קשיח: 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 מחיר: 390

מארז: HEC Compucase CI-6A19 מחיר: 390

סה"כ מחיר: 2580 ש"ח + 190 ש"ח הרכבה מחנות KSP

אני אשמח אם תוכלו לשפר, לייעץ, להגיד מה דעתכם והאם אני אהיה מרוצה מהמחשב ומהירותו.

כמו שאמרתי השימושים הם Messenger, ICQ, Office, Explorer, Dreameaver, Photoshop אנטי ווירוסים וכו'.

המון המון תודה מראש חבר'ה!

יום טוב,

המתכנת שמקווה למחשב טוב יותר :-)

פורסם

אני לא יודע עד כמה DreamWeaver עם Photoshop זה מולטיטסקינג רציני

ולמי יש יתרון בכל אחד מהם

אבל אם אתה הולך על אינטל, אז עדיף 2x 512MB בשביל ה DualChannel (באינטל זה מוסיף הרבה לביצועים) וגם המחיר של הזכרונות מאוד זול, כדאי בכל זאת להשקיע עוד קצת ולקבל תמורה גדולה

פורסם

איפה הכרטיס מסך?

פורסם

לפי ההודעה הראשונה שלו, הכרטיס מסך מובנה בלוח.

פורסם
  • מחבר

1. תודה ליאור, אני בהחלט אשקול זאת בחיוב.

2. superginiman, תודה על ההתייחסות דבר ראשון! שנית, הכרטיס מסך מגיע עם לוח האם לא? כתוב

VGA:

Intel® Graphics Media Accelerator 900 supports dual display with ADD2 card

המחשב הזה נחשב חזק יחסית למחיר? לא יהיו לי בעיות נכון?

-מפחד להתקע עם עגלה-

המון המון תודה!!!!!!! :-)

פורסם

מחשב טוב..לא יהיו בעיות.רק תוסיף עוד 512 זכרון בשביל הדואל כמו שליאור אמר ואולי תקנה איזה כרטיס מסך בסיסי..כמה הרדון 9550 400ש"ח(אם יש תקציב)

פורסם

לוח אם למעבדי אינטל מתוצרת ASUS שהוא: P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E (לוח האם כולל FIREWIRE, USB2, כרטיס קול ומסך מובנים) מחיר: 580

היי,

גם אני שוקל לקנות מפרט בסגנון הזה, וגם אני נתקלתי בלוח אם הזה, אבל לא ראיתי בשום מקום שיש לו FIREWIRE כמו שכתבת.

כמו כן, אין לו RAID ולא Gigabit LAN (אנא תקנו אותי אם אני טועה). אז אם זה חשוב לך, קח לתשומת ליבך.

פורסם

1. כדאי באמת Dual

2. הלוח בא עם כ. מסך מובנה לפי מה שכתוב, אם אתה חושב קצת ברצינות על יישומים גרפיים ו\או משחקים אז כדאי כ.מסך עצמאי בסיסי.

3. עם זכרון DUAL ומעבד חזק היישומים ירוצו מאוד מהר ותרגיש בהחלט מהירות.

4. כדאי לחשוב על להוסיף כמה שקלים ולקנות HD בעל נפח יותר גדול.. הם מאוד זולים.

הכל כמובן נתון לשיקולי המחיר.

פורסם
  • מחבר

Qtec, אתה צודק, תודה רבה. :-)

ynic, טעות שלי, אין שם Firewire זו טעות. אתה צודק במאה אחוז. תודה.

StRoKeR - תודה, גם באם אני ארצה להוסיף כ.מסך בעתיד יש שם AGP נכון ? :-)

ושאלה אחרונה - הכוונה בזכרונות היא לקנות 2 כרטיסים של 512 כל אחד? :-)

תודה :)

פורסם

יש שם PCI-E

פורסם
  • מחבר

לא מבין בזה - מה זה אומר? שאני אצטרך כרטיס רשת עם PCI-E ולא AGP?

פורסם

לא מבין בזה - מה זה אומר? שאני אצטרך כרטיס רשת עם PCI-E ולא AGP?

הוא התכוון כנראה לכרטיס מסך. אין שם AGP. ה PCIe זה תקן חדש יחסית, ומאוד מהיר - יותר מ AGP (עד כמה שאני מבין). לכן אם בעתיד לא תסתפק בכרטיס מסך המובנה, תצטרך לקנות כרטיס מסך PCIe.

כרטיס רשת יש לך כבר ONBOARD.

פורסם
  • מחבר

כתבתי כרטיס רשת במקום מסך. הבנתי, תודה רבה :)

אפשר לעשות לדבר כזה OverClocing קל שיתן לי עוד קצת מהירות? האוורר במארז הוא טוב למיטב הבנתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים