פורסם 2005 במאי 2120 שנים יש לי את ה5700 של ג'יגה בייט..הכרטיס החל לעשות לי בעיות, הוא נתקע כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שדורש גראפיקה - משחקים, 3DMARK ואפילו פעם אחת תקע לי את המחשב בלי קשר... כשעיינתי בקבצי וורד..אני בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיה..כי החלפתי והכל היה בסדר..עכשיו לשאלה, הייתי די בטוח כי זאת בעיית חום, אז הוצאתי את ההיטסינק ומרחתי גריז טרמי חדש, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, יש לי עדיין אחריות על הכרטיס עד ה8/7/2005 השאלה שלי האם מריחת הגריז הטרמי ביטלה את האחריות?ומה קורה במידה ואין לחנות אפשרות להחליף את הכרטיס לאותו הדגם? הם יתנו לי זיכוי או שעלי לדרוש החזר כספי בשטרות?
פורסם 2005 במאי 2120 שנים אני לא חושב שמריחת גריז טרמי מורידה את האחריות אלא אם כן מצויין אחרת בתעודת האחריות שלך.את זה אתה צריך לבדוק.דבר שני אם אין את אותו הכרטיס אז הם מחוייבים להחליף לך אוותו למשו שווה ערך בביצועים,אני חושב שזה 10% לכאן או לכאן.זיכוי אני לא חושב שנותנים וביחוד לא החזר כספי.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים האקט של המריחה עצמו לא מסיר את האחריותהורדת גוף הקירור אמורה לבטל את האחריות (אבל הם לא אמורים לדעת את זה :-X )
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר אה אוקי סבבה תודה..אני הורדתי גוף קירור? לא?! מה זה? חלילה וחס אני לא מתעסק במקררים...איך זה נראה בכלל?...חחלגבי הכרטיס..הבעיה שבחנות אין להם כרטיסים שמגיעים לרמת הכרטיס הזה..www.gamapc.co.ilלא נראה לי שהם יביאו לי את הLE...אני גם בטוח לא אקח אותו מהם..טוב בקיצור נשאר רק להגיע לת"א להביא להם את הכרטיס שהם ישברו את הראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.