פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר אמרו את זה לפני יומיים בגדר שמועה אתה בטוח?פשוט אי אפשר להכנס לדף פרטים של הכרטיס האתר של ATI עמוס.אני מבקש בבקשה רק אם אתם בטוחים כי השמועות לא בטוח נכונות אמרו שלא בטוח שATI יחליטו לשלב את הפילטרים בשבב.אם זה ייקרה זה יהיה נהדר.
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אם כן אז ההבדל היחידי בין החברות השונות יהיה הזיכרון שהן ישימו בכרטיס (והמחיר... :)
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אני חושב שעכשיו כולם יקנו מחברות זולות ויהנו מאותם הביצועים של הכרטיס... במקום לקנות מחברות יקרניות ולא להרגיש בהבדל... (לעומת ההפך שקרה עד עכשיו עם החברות... )
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אני עדיין אעדיף לקנות של gigabyte/hercules/atiזה יהיה הרבה יותר טוב מpalit ודומותיה מכמה סיבות1. איכות הרכבה2. איכות הקירור3. סוג הזיכרונות4. פיטשרים5. יכולות ocוהפילטרים הם לא הדבר היחידי שקובע את איכות הדו מימדאתם תראו הבדל בהחלט בין החברות השונות
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר אם הם לא הדבר היחידי, אז מה עוד? ואני לא מבין מה זה בדיוק איכות ההרכבה, כרטיס מחברה טובה לא ייתפרק כשאני אפיל אותו? ואנשים יש לכם איזה מקור רשמי?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים באמת ibrowאל תשחק אותה ראש קטןאתה יודע בדיוק מה זה איכות הרכבהככה לא תצטרך לדאוג שיופ אחד נגיד פתאום המאורר של הכרטיס ישבוק חיים ללא סיבה
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים לא ממש הבנתי את הרטע הזה של הדו מימד מה זאת אומרת דו מימד? הרי המאיץ אמור להאיץ תלת מימד לא? ??? ??? ???
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים פילטרים זה כאילו אתה מסתכל דרך משהו על אובייקט כלשהוא וזה יקבע איך הוא ייראה.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר מה זה במקום? במקום איזה הרקולס? במקום איזה ג'יגה?ובטח שזה שווה אם יש לך כסף הוא הכרטיס הכי מהיר ואיכותי שיש כיום.את כל הבעיה של הפילטרים דרך אגב אפשר לפתור על ידי זה שהיבואנים יביאו כרטיסי ATI מבוססים ATI ולא שום חברה אחרת.מי היבואנים של ATI?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים לא יודע, אני יודע מי היבואנים של ג'יגה, אזטק ועוד משהו, סידי-לונג אני חושב, לא בטוח בשם בכלל! רגע, אז BUILT BY ATI הם הכרטיסים הכי איכותיים, כי הם נבנים ע"י יצרנית השבב בעצמה? OK. חוץ מזה, זה יקל על דוד שלי בזיהוי ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.