פורסם 2005 במאי 2120 שנים לא מומלץ באמת לסמוך על דיסקטיםאם הכונן שלך הוא בFAT32, תעלה דוס דרך דיסקט ותעשה פלש דרך הקובץ בדיסק הקשיחאם לא, תכין דיסק בוט ותשים עליו את העדכון או שתשתמש בDISK ON KEYאיך אפשר להפעיל Disk On Key ברמת DOS?אולי התכוונת שהוא יעשה BOOT ממנו, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות תומכים בזה.
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר אין לי בעיה לסדר פלאש און קייאבל הכונן שלי בNTFS , לפי מה שהבנתי כן שאני מעדכן את הביוס אסור ששום דבר יעבוד מהזיכרון ?ואז להעלות דוס דרך דיסקט ולהכניס את הזכרון הנייד שבו נמצא העדכון ?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים לא בדיוקאתה מפרמט את הDISK ON KEY ובוחר באפשרויות פורמטCREATE MS-DOS STARTUP DISKמעתיק לתוכו את הביוס ואת תוכנת העדכון של AWARD (את שניהם ניתן להוריד מ אתר MSI)נכנס לביוס ומגדיר סדר בוט כך שהUSB יעלה ראשוןואז פשוט מעדכן
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר אוקיי אחלה הבנתי מה אני צריך לעשות רק דבר אחד אני מקווה שכל החברות יתחילו ליישם את העובדה שצריך LIVE UPDATE גם ל64 ביט דרך אגב אם אפשר לשאול : Symantec Antivirus Corporate Edition v10 תומך מ.ה 64 ביט למה לפי כמה וכמה תרדים שהיו פה בשבוע האחרון שמתי לב שאנשים לא סגורים על אנטי וירוס ..... ???
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר לא חושב שיש גרסה נפרדת למה חיפשתי שעות באתר של סימנטקבכל אופן אני חושב שבתוך החבילה שציינתי יש אפליקציה שמתאימה ל64 ביט לכן מה שנראה לי שנכון שהוא יעלה בוינדוס אבל הוא לא ינוצל באופן מלא .
פורסם 2005 במאי 2220 שנים זה לא ממש גירסה נפרדתבדיסק התקנה יש את הגירסה הרגילהוגירסת 64 ביט תחת אחת הספריות (לא זוכר כרגע את השם)זה התקנה נפרדת אך שתיהן באות עם הדיסק
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר לא יודע למען האמת - איפה אני יכול לראות כי אני מסתכל ולא מוצא ?..... אני יגיד לך בקצרה מה עשיתי ותגיד לי אם זה בסדר הכנתי שני דיסקטים : 1. דיסקט דוס דרך הווינדוס 2.דיסקט עם העדכון העלתי את הדוס דרך הבוט וביטלתי את שאר האפשרויות (שנייה ושלישית) לאחר מכן עדכנתי ואז עלה לי מין מסך זוהר כזה שאומר לי להכניס את שם הקובץ (של העדכון) גם את זה עשיתי ואז היה איזהשהי בקשה עבור שם הכונן או משהו כזה לחצתי ENTER וכשראתי שזה חוזר ויזואלית למסך השחור הרגיל לחצתי CTRL+ALT+DELETE עריכה : ועכשיו אני שם לב שלא ניתן לעדכן ביוס דרך הFLOPPY
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר לא לא עדכנתי מכיוון שלא ניתן לעדכן דרך כונן פלופי לכן לפי מה שקראתי בקובץ ההדרכה שמגיע עם העדכוןנאמר בפירוש שלא ניתן לעדכן דרן הכונן פלופי אלא צריך לבנות סיפריה בכונן C ולשים שם את העדכון כדי שבמצב דוס תוכל להריץ את העדכון משם אבל משום מה כאשר אתחלתי את המחשב דרך הבוט לא התאפשר לי גישה לשום כונן ואין לי מושג איך להגדיר אותם ...בנוסף מופיעים כמה הודעות של שגיאות בטעינת דריוורים מסויימים .תראה רגע את התרד שפתחתי כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122604.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.