פורסם 2005 במאי 2020 שנים יש לי עד יום ראשון להחליטאני מבקש לא להמליץ על דגמים של חברות אחרותאני קונה את אחד מאלו במחיר של ~900 ש"ח כך שאין מתחרים במחירוגםאני צריך עזרה בלמצוא סיקורים על הXFX אני מוצא רק את הסיקורים של גרסת הAGP.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים XFX מקום ראשון בעולם באוברקלוק עם הכרטיס הזה לפי מה שאני זוכר.אם אתה בונה על אוברקלוק תקח XFX, ואם לא תקח את הזול מביניהם -מבחינת ביצועים בסטוק אני לא חושב שיש הבדל.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מבחינת השקט הגיגהבייט מנצח מכיוון שהקירור שלו פאסיבי.מבחינת OC שניהם לא מובילים בתחום בגלל הקירור.תבדוק את הבאנדל של שני הכרטיסים ואת המחיר והאחריות, ותראה מה יותר מתאים לך.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מבחינת OC שניהם לא מובילים בתחום בגלל הקירור. זה מה שמשנה?... את הקירור של כל כרטיס מחליפים כשעושים לו אוברקלוק, מה שמשנה באוברקלוק זה אם לכרטיס יש פוטנציאל ויכולת להגיע למהירויות גבוהות ולא בעיה פשוטה כמו הקירור סטוק שבמילא מתחלף אצל כל אוברקלוקר.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים לי יש את הג'יגה בייט ויש לו מאוורר אבל הוא שקט ובקושי עושה סיבוב לדקה... המעלות שלו הם 50 בערך במנוחה... לא שומעים אותו
פורסם 2005 במאי 2020 שנים קח את ה-gigabyte/על ה-XFX יש המון שמועות רעות ובעיות. חיפוש פשוט יתן לך הרבה תוצאות שליליות.בכלל, אני ממליץ לך ללכת על ה- Leadtek Geforce 6600gt Extreme. הוא יותר מהיר משניהם (זכרונות מהירים יותר ואוברקלוק צנוע מהמפעל).ממש כרטיס פצצה - 1060 ש"ח ב-digma.co.il.אני קניתי אותו לאחר המון בדיקות והשוואות מעמיקות ואני מרוצה מאוד כרגע. 46 מעלות עכשיו ב-IDLE ובחוץ שרב חבל"ז.בדרך כלל 40-41 מעלות ושקט.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר רציתי ללכת על הלידטקאבל אפילו בדיגמה זה יעלה לי 1150 בשביל להביא אלי אותובעוד שאת הXFX או גיגה אני יכול לקנות ב900אני לא צריך OC רצחני או שקטהקירור יוחלף בקירור מיים תוצרת בית כך שיהיה שקט
פורסם 2005 במאי 2120 שנים יש לך כאן את שלושת היצרנים ועוד ב-PCX:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=1
פורסם 2005 במאי 2220 שנים זה מה שמשנה?... את הקירור של כל כרטיס מחליפים כשעושים לו אוברקלוק, מה שמשנה באוברקלוק זה אם לכרטיס יש פוטנציאל ויכולת להגיע למהירויות גבוהות ולא בעיה פשוטה כמו הקירור סטוק שבמילא מתחלף אצל כל אוברקלוקר. אצל רוב הכרטיסים שמיועדים לOC, נמצא קירור טוב יותר מאשר הקירור הסטנדרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.