פורסם 2005 במאי 2020 שנים אני רוצה לקנות נגן תעזרו לי לבחור1)rio karma2)creative micro zen3)iriver h340אחים שלי תעזרו לי בבקשה לבחור
פורסם 2005 במאי 2020 שנים אחי...אני לא חושב שאפשר יהיה לעזור לך כי אתה לא מפרט מה אתה דורש מהמכשיר. איך אתה רוצה שיהיה, קל או כבד, כמה ג'יגה וכו'...
פורסם 2005 במאי 2020 שנים הנגנים האלו שונים אחד מהשני!מה אתה מחפש בנגן?תכתוב כמה תכונות חשובות לך בנגן שיהיה אפשר לעזור לך ביותר קלות.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר מה שאני מחפש הכי חשוב האיכות של המוזיקה איזה מהם הכי טוב ואיזה הכי פחות או שכולם באותו רמה?
פורסם 2005 במאי 2120 שנים גודל דיסק, זמן פעולה, תמיכה בעברית, נוחות, עדכונים לא משנים לך ? ומה לגבי נגנים אחרים, למה דווקא שלושת הנגנים האלו?
פורסם 2005 במאי 2120 שנים שתהיה לי בריא...יש לך תקציב +- ?יש לך בקשות, כמו שיהיה קטן ? שיתמוך בעברית ?שיעבוד כמה שעות ?נפח דיסק, 5GB, 20GB, 40GB ?רדיו ? אביזרם?
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר אני יגיד לך אחי מבחינת התקציב אין לי בעיה אם יש לך מכשיר טוב תציע לי אבזור לא חשוב רדיו גם לא עדיף שיהיה קטן אבל זה לא היסטרי כל עוד הוא לא גדול מאודנפח דיסק כמה שיותר גדול יותר טוב אבל שוב גם 5 ג'יגה יספיק לי
פורסם 2005 במאי 2220 שנים נגני 20GB+יש את הAPPLE IPOD הלא מאובזר, את ה IRIVER H320/340 שהוא די טוב, אם כי עיצוב שונה. ויש את נגני ה IAUDIO M3 שהוא נגן טוב (יש ביקורת באתר פה), אם כי אין לו מסך. אם תחכה חודש-חודשיים יהיה ניתן להשיג את אחיו הטוב יותר ה X5L שהוא גם עם מסך צבעוני וגם יכול לנגן סקטים...נגני 5GBיש את ה IRIVER H10, CRAETIVE ZEN MICRO, APPLE MINI IPOD, RIO CARBON....בגדול נגני ה 5GB יותר קטנים, אך יש להם פחות אופציות.לחלק מהנגנים יש ביקורת פה באתר:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?type=soundלחלק אפשר למצוא בגוגל..מבחינת איכות כולם טובים בגדול, לא ראיתי השוואה יחסית ביניהם לגבי האיכות..
פורסם 2005 במאי 2220 שנים לא.. טלוויזיה משרדת בארץ ב 24FPS, משחקים רצים ב 100FPS אבל זה הכל יחסי.. בלהחשב שגם ככה זה מעיין גימיק (כי בשביל וידאו באמת, יש נגנים גדולים יותר), אז זה מספיק.. ראיתי פה אנשים בפורומים שאמרו שגם עם ה 10FPS של ה IRIVER הם חיים בסדר (במגבלות המכשיר, שגם כמובן יש לו רזולוציה ממש נמוכה וכו').....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.