עבור לתוכן

מישהו היה אתמול בהופעות יום הסטודנט?

Featured Replies

פורסם

מצטער על הספאם,

אבל מספר נחמד לת'רד, צריך לחגוג... :P

פורסם
  • מחבר

יש עוד מעט יום סטודנט בבאר שבע... שנה שעברה הייה מעולה (לא הלכתי... התכוננתי לבוחן  :bash:) השנה יש את משינה, מוקי ועוד כל מיני... לא נשמע משהו, אבל אין על האווירה של בן גוריון! ענן הגראס יפצה על האומנים  :hat:

ענן הגראס? לא יודע למה התכוונת, אבל הבנתי שליהודים, שהיום היא אחת הלהקות הגדולות בארץ, היה איזה עניין עם סמים בהופעה והמשטרה לפני כמה שנים ואני וחבר שלי ראינו אחד שמגלגל צינגלה בדוכנים.. :hat: :hat:

עריכה: ועוד משהו, נשמע שבטכניון יהיה כיף ושיהיה מפוצץ אנשים (סה"כ אונ' ולא מכללה), אבל אהוד בנאי- הבנאדם הזה לא צריך כבר למות?!

פורסם

אנשים כמוך הם ביזאריים...

וכן, לא יודע מה נסגר עם הבחירת אומנים ביומיים סטודנט של הטכניון השנה.

לפחות ביום השני יש רוקפור ומיד אחר כך אהוד בנאי... סביר.

אני כמובן אהיה גם בזה של חיפה  :cool2:

(ולא, אני לא מבין את אלו שבאים השנה לטכניון. וכן, ב-3 שנים האחרונות היום סטודנט של הטכניון היה הכי טוב בארץ  8) )

אלו, יום הסטודנט הייה בניצנים, עם הסעות "מאורגנות" ככה שאם הייתי נוסע, הייה מתבזבז לי כל היום, וגם ככה לא הייה לי הרבה זמן ללמוד לבוחן ההוא...

ענן הגראס? לא יודע למה התכוונת, אבל הבנתי שליהודים, שהיום היא אחת הלהקות הגדולות בארץ, היה איזה עניין עם סמים בהופעה והמשטרה לפני כמה שנים ואני וחבר שלי ראינו אחד שמגלגל צינגלה בדוכנים.. :hat: :hat:

עריכה: ועוד משהו, נשמע שבטכניון יהיה כיף ושיהיה מפוצץ אנשים (סה"כ אונ' ולא מכללה), אבל אהוד בנאי- הבנאדם הזה לא צריך כבר למות?!

שנה שעברה הייה סקר על הרגלי עישון הסמים בקרב הסטודנטים בארץ. בבן גוריון השיבו 40% שהם מעשנים מידי פעם. 60% האחרים היו מסטולים מכדי לענות :smile1: (או יותר נכון :cool2:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים