פורסם 2005 במאי 2020 שנים שלום!לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי.למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד?בתודהדוד
פורסם 2005 במאי 2020 שנים שלום דוד, אני יכול להמליץ לך על המון צ'יל וואט משובך אך תנסה להיות יותר ספציפי. באיזה צ'יל וואט מדובר? יש המון סגנונות אני יותר אוהב את הסגנון הפסיכודלי psybient ולפי מה שאמרת כולל גם באסים חזקים וממסטלים.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר קשה לי להגדיר אבל בקטע ששמעתי היה באס איטי ועמוק מאוד שליווה אותו קצב מוגדר יכול להיות שבאמת אני נוטה לכיוון הפסיכודאלי אבל אתה רשאי להאיר את עיניי בכל דרך שתבחר
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר כדי לתת מושג כללי, Avratz מConverting Vegeterians היה ערב לאוזניי למרות שלא נראה לי שזה בדיוק צילאאוטבכל מקרה הבאסים לא מהווים שם תפקיד דומיננטי ולכן לא כל כך אהבתי אותוקומפוננט תודה על הציון, אני אחפש
פורסם 2005 במאי 2020 שנים נסה את OTTיש לו באסים מדהימים במיוחד בטראק הזה OTT- Jack's Cheese And Bread Snack עוד כמה המלצות עם באס דומיננטי :vibrasphere - san pedro -low sky rmxott - around the world in a tea daze cell_-_medium_baseishq - massshulman_-_inner_selvesj viewz - when silent it speaks Abukus - By The Riverכמובן שרצוי מאוד לשמוע עם סאב איכותי כדי להינות באמת מהבאס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.