פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אה הבנתי.אני יכול לעשות לך אחד שזה לא נמצא בו בכלל. אם אתה יודע JS אתה יכול גם לעשות את זה בעצמך. בכל מקרה תן לי איזה יומיים, אני דיי עסוק עכשיו..אולי בעתיד יהיה תפריט עם הרבה אופציות כמו זאת(לא ממש)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מתוכנן לצאת עדכון אשר יש בו גם את שאר הפורומים החדשים? (למשל ג'אדג'טים) אני בתור אחד שמשתמש בסרגל הנ"ל באופן אינטנסיבי לא שמתי לב בכלל לפורום החדש, רק לאחר שהעבירו נושא מסויים פתאום גיליתי לי פורום חדש אז לשאלה, יצא עדכון?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אז לשאלה, יצא עדכון? הוא מותאם גם לFF2? לכבוד יציאת RC2 החלטתי לעבור בעצמי. אז לשאלתכם כן וכן. לשנות ל-xpi ולגרור (איזה יופי - הוא אומר לי ש-XPI זאת לא מילה תיקנית באנגלית ) [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני חייב להגיד BURTON, לא מזמן התקנתי FF מחדש, והוא עובד לי הרבה הרבה יותר טוב בלי הPLUGIN הזה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים שמע, בתכלס כל תוסף מאיט את הדפדפן.(תחשוב על זה שכל תוסף זה עוד קוד JS שהדפדפן צריך לעבד)האם זה יותר מאחרים? לא ממש.יכול להיות שישנה איזושהי התנגשות(קשה לי להאמין) עם תוסף אחר.בכל מקרה אם במקום לשפר לך את חוויית הגלישה, הוא הופך אותה לפחות נעימה אז, by all means, תסיר אותו.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אכן הסרתי אותו. אופ טופיק, אני מקווה שאוקטובר לא יהיה HOT IDF BOY MONTH
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים ץגידו מה זה הצבע הירוק שמופיע עלך חלק מהפוסטים במקום הכחול?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.