עבור לתוכן

אפשר לדחות צו גיוס?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\

ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן

אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?

פורסם

אפשר לבקש לדחות

אבל אני בספק שהצבא ייתן לך דחייה על בסיס של "בא לי"

בעצם אני לא בספק, אין מצב שזה יקרה

אתה צריך למצוא תירוץ קצת יותר טוב בשביל זה,

חשבת אולי על מועדי חורף לבגרויות שלא יזיק לך לשפר ציון גם ככה? נראה לי רעיון טוב...

שים לב שגם אם הגיוס הוא למקום מסויים אז יש יחידות מסויימות שמגייסות

רק נגיד פעם או פעמיים בשנה, ואם אתה מתגייס ליחידה כזאת אני לא חושב שיתנו לך

אם לעומת זאת אתה אפילו לא יודע לאן אתה מתגייס אז אולי יתנו לך, בכל מקרה שווה אולי לנסות

פורסם

אתה יכול לנסות להשלים עד אז חצי תואר ואז ידחו לך את השירות בשנה(נראה לי).

פורסם

אפשר לבקש והם גם מסכימים לפעמים אבל נראה לי די מאוחר עכשיו

פורסם

אכן קצת מאוחר, אך תדע לך ששמועה מאוד רצינית הגיעה לאוזניי (מידידה שמשרתת בליכת גיוס) שדוחים מחזורים שלמים של גיוס יולי אוגוסט בגלל ההתנתקות. תברר את זה.

פורסם

אפשר לבקש והם גם מסכימים לפעמים אבל נראה לי די מאוחר עכשיו

מאוחר? הוא מדבר על יולי 2006, לא 2005.

פורסם

אה... אז אם הוא לא התבלבל אז כן, יש סיכוי גדול שידחו לו

אבל כדאי לך להזהר, לבקש מוקדם וגם להדגיש שאתה רוצה נובמבר כי אחרת ידחו לך למרץ ואתה תתייבש כמה שנה שלמה בלי מסגרת מלאה (בצפר בי"ב מסתיים בפסח, ואז רק מבקרים בו במבחנים)

פורסם
  • מחבר

כן..לא טעיתי זה ב2006 אבל מוזר כי אפילו לצו 2 לא התגייסתי וכבר שלחו לי תצו האחרון שלי...

שווה יותר לעשות טירונות בקיץ או בחורף ? ואיך אני יודע לאן אני מתגייס? לא רשום בפתק :nixweiss:

פורסם

צו אחרון? ממש לא. כל מיון או תפקיד שתתמיין אליו יכולים לשנות לך את התאריך גיוס.

וזה בכלל לא מוזר. כולם מקבלים את הצו גיוס כמה ימים אחרי הצו הראשון, עוד לפני שהם התחילו מיונים כלשהם.

אני לא מבין מה הפאניקה כבר מעכשיו. זה רק תאריך ראשוני, ולרוב האנשים הוא משתנה הרבה פעמים עד הגיוס עצמו. אם למשל תתמיין לעתודה, אתה כבר יכול להיות בטוח שהגיוס שלך יידחה למרץ של השנה שאחרי (הווה אומר, מרץ 2007). וכמו שאמרו, יש הרבה יחידות שמגייסות מספר פעמים בשנה, ואם זה לא יוצא מתאים לתאריך הראשוני שנקבע לך בלשכת גיוס, הוא ישתנה.

תוריד את הלחץ, תירגע. אתה תקבל עוד הרבה מכתבים מהצבא. מיונים, תאריכי גיוס חדשים, העסק עוד לא חתום.

פורסם

נכון, אבל לרוב החילות הסטנדרטים של קרביים (תותחנים גולני ...) יש למיונים פשוטים (דובר צה"ל, משקית ת"ש) וגם גיוסים כלל צהליים למיניהם יש 3 מועדים. כל מיון סטנדרטי שתעשה כחלק ממסלול שיש לכל מתגייס, עדיין ישאיר אותך ליולי. אם אתה מראש לא רוצה להתגייס עכשיו נסה לדחות. אם אתה מחפש דרכים "מתוחכמות" לדחות גיוס אז:

הרשמות לעתודה וקבלה ראשונית דוחה למרץ

קבלת גיבוש מיום סיירות או גיבוש דוחה לנובמבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים