פורסם 2002 ביולי 1823 שנים יש לי את החבילה של ה 750ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טובקיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים100\10וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשתאבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINEאו CONNECTEDושניהם לא נותנים לי כלוםעכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרותאז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלוויתחבר לאינטרנט נורמלישאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקןוקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלהלמישהו יש פיתרון?????נ.בלשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP.<אין צורך להתחנן. זה לא עושה רושם על אף אחד.>
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים במחשב המרכזי ששם מותקן האינטרט בכבלים, תיכנס ללוח הבקרה, שם תילחץ על Network Connectionsבתוך ה - Network Connections, תלחץ כפתור ימיני על ההתחברות שלך לאינטרנט (לא הרשת אלא האינטרנט)ואז תבדוק אם מסומן ב - Advanced השורה השנייה:"Allow otehr network users to connect....."ברגע שתסמן אותה תעשה Repair אצלך ובמחשב השני..ותבדוק אם זה עובד.בנוסף בהגדרות של האקספלורר (שאתה לוחץ עליו כפתור ימיני ועושה מאפייניםתיכנס ל Connectionsושם תסמן Never Dial A Connection
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר אני לא מבין את זה אצלי זה עושה ריפר טובאבל אצל אבא שלי זה כותר שהריפר נכשל ושאני צריך לעשותIP RENEW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.