עבור לתוכן

שינוי רוחב הפאנל השמאלי במחשב שלי ב-Windows 2000

Featured Replies

פורסם

איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?

פורסם

הערך של הקו המפריד (ה-Split Bar) בין החלון השמאלי לבין החלון הימני ב-Explorer נשמר ב-

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Explorer Bars\{EFA24E64-B078-11D0-89E4-00C04FC9E26E}

תחת הערך BarSize (אבל הערכים שם הם בהקסדצימלי).

פורסם
  • מחבר

הערך הזה נכון לגבי ה-Windows Explorer, למרות שכתוב Internet Explorer? :-\

אני מדבר על הרוחב של הפאנל השמאלי בו כתובים פרטים של קבצים וה-Image Preview, כאשר בחלון הימני נמצאים הקבצים. אני מניח שאנחנו מדברים על אותו הדבר, נכון? 8)

רשום בערך הזה מספר הקסאדצימאלי מאוד גדול שלא משקף פיקסלים. :o

מה המשמעות של המספר הזה? :s05:

איזה ערך אני צריך לתת ל-BarSize, על-מנת שרוחב הפאנל יהיה 310 פיקסלים? ::)

פורסם

אנחנו מדברים על אותו הדבר.

בשביל 310 רשום שם 00 00 00 00 00 01 36 (שזה 136 בהקסה, שזה 310 בדצימלי). שים לב שהכתיבה קצת הפוכה. כמו שאתה רואה ה-01 מתייחס ל-1 ב-136, וה-36 מתייחס ל-36 ב-136. מבין? אם כן, פתח מחשבון, כתוב את הערך הדצימלי שאתה רוצה, אח"כ המר אותו להקסדצימלי, ואז כתוב אותו שם.

The BarSize value should be set to the width or height of the bar. The value requires eight bytes and is placed in the registry as a binary value. The first four bytes specify the size in pixels, in hexadecimal format, starting from the leftmost byte. The last four bytes are reserved and should be set to zero.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את המפתח BarSize במיקום הבא:

{HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Explorer Bars\{4D5C8C25-D075-11d0-B416-00C04FB90376}

שיניתי את הערך שלו, אבל זה לא עבד.

שיניתי את הערך של המפתח למספרים שונים, אבל שום דבר לא השתנה.

ניסיתי להוסיף מפתח BarSize גם במיקום הבא:

{HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Explorer Bars\{4D5C8C25-D075-11d0-B416-00C04FB90376}

שום שינוי שעשיתי לא שינה את הרוחב של הפאנל השמאלי. :(

יש לך מושג מה צריך לעשות (אולי שינוי של מפתח נוסף שנועל אותו)? :-\

פורסם

אם לא קיים אצלך {HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Explorer Bars\{EFA24E64-B078-11D0-89E4-00C04FC9E26E אז צור אחד כזה. צור מתחתיו ערך BINARY בשם BarSize ותן לו את הערך 00 00 00 00 00 01 36. (תעשה Logoff ו-Logon ותראה שזה עובד).

פורסם
  • מחבר

זה לא עובד! :s07:

יצרתי את המפתח הזה ב-HKEY_CURRENT_USER, וב-HKEY_LOCAL_MACHINE ביחד ולחוד, ושום דבר לא השתנה. :(

ניסית לשנות את המפתח הזה במחשב שלך, וזה שינה לך את הרוחב של הפאנל? :nixweiss:

יכול להיות שצריך ליצור או לשנות מפתח נוסף, כדי שזה יעבוד? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים