פורסם 2005 במאי 1920 שנים בבקשה תעזרו חברים מה כדאי האם גם למעבד של AMD קיימת בדגם זה הטכנולוגיה של שני מעבדים באחד (הייפר טרדינג) כי לאינטל פנטיום 4 יש את הטכנולוגייה שלפי מה שהבאתי היא נורא מועילה ומכפילה את היכולת של המחשב. לעומת זאת AMD תומך ב64 ביט מה שבזמן האחרון צובר תאוצה ושווה שתהיה לי תמיכה בו אני יודע שזה מעבד מאוד חזק אך הטכנולוגייה של המעבד הכפולח מפתה אותי תעזרו מה לבחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 במאי 1920 שנים HT זה ממש ממש ממש לא שני מעבדים באחדזה פשוט מראה למערכת ההפעלה שני מעבדים, וזה עוזר למולטיטסקינג, אבל זה ממש ממש לא מכפיל את הביצועיםמה השימושים למחשב?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר חשוב לי שיהיה משהו חזק מה שחזק מביניהםשימושים הכל משחקים קידודים סרטים תוכנותשיהיה עוצמתי מה עדיך מבין שני המעבדיםHT עדיין משפר בהרבה השאלה האם גם לAMD יש עוצמה כזאת ועד כמה משתלמת לי התמיכה ב64 נראה לי שכדאי כי בקרוב יהיו הרבה תוכנות שתומכות 64
פורסם 2005 במאי 1920 שנים HT לא משפר בכלל כשלא מדובר במולטיטסקינגאם מהירות הקידוד חשובה לך, לך על האינטל
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר מהירות הקידוד לא הכי חשובה לי תכלס בביצועים מה יותר חזק כשמומסות כמה תוכנות על המחשב ביחד מה יותר טוב האינטל לא?? מה כדאי זהההה או זהההה עצהה בבקשה :s05:
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר עזוב שטויות אני צריך תכלס מה יותר חזקקקקקבטח שרצני מה אני טירון מה זה ווינאמפ ודפדפן בפנטיום 1 אני שם
פורסם 2005 במאי 2020 שנים בוא נגיד ככה: תחליט מה הן המטרות הכי חשובות לךואז לך לפי זה:מטרת משחקים: AMDמולטיטסקינג כבד (לדוגמא: קידוד סרט, WINAMP ועבודה עם (AUTOCAD, PHOTOSHOP)) - עדיף INTEL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.