עבור לתוכן

התקציב עלה - מצלמה

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה תמונות מידית שלא תעז להתקרב ל-510 !!!!

נכון במצב רגיל בלי לפאש אתה מצמם 3 תמנות ב-2 שניות שזה ממש מעולה אבל וזה אבל גדול במידה ואתה משתמש בפלאש בלילה אתה צחכה כמו גדול בן10-15 שניות של פרוססינג.

olympus if you ask me

אם אתה מצלם בחשיפה ארוכה 10 שניות, אתה תמתין 10 שניות לשמירה, אין כאן שום טריק :nixweiss:

אני לא מבין מה הטענה שלך בדיוק?

גם במצלמה שלי אם אני מצלם בחשיפות ארוכות (ואני מצלם הרבה מאד) של 15 שניות אני צריך להמתין 15 שניות לעיבוד ושמירה.

• תגובות 51
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם אתה מצלם בחשיפה ארוכה  10 שניות, אתה תמתין 10 שניות לשמירה, אין כאן שום טריק  :nixweiss:

אני לא מבין מה הטענה שלך בדיוק?

גם במצלמה שלי אם אני מצלם בחשיפות ארוכות (ואני מצלם הרבה מאד) של 15 שניות אני צריך להמתין 15 שניות לעיבוד ושמירה.

מה זה החשיפה הארוכה הזאת?=\

ואיך המצלמה הזאת:

hp photosmart m407? היא ממש ממש ממש זולה  באופיס דיפו כרגע, ומנתונים שאספתי עד עכשיו היא מצלמת ב4 מגה פיקסל...

אני עוד מחפש איזה בטריות ואיזהצ ילום וידאו היא כוללת...

מישהו מכיר\יודע משהו עליה?היא ם מגיעה עם דוק וגם תומכת ביואסבי 2... זה נראה לי מצלמה ממש חיה היא ממש זולה יחסית למה שאני רואה שהיא נותנת בביקורות שאני קורא...

היא גם עובדת עם סוללות ליטיום זה הקטנות האלה שמחזיקות מלא זמן... זה גם חוסך לי את ה100 ומשהו שקל של המטען והסוללות וגם המצלמה עצמה עולה 800 שקל ואתה מקבל 300 החזר לקניות הבאות.

זה יותר מדי טב חייב להיות בה משהו דפוק

פורסם

השוואות מחירים אתה יכול למצוא בזאפ. מידע רשמי על המצלמה אתה יכול למצוא פה:

http://web.canon.jp/Imaging/pssd200/index-e.html

שים לב לאיכות של הסרטים המצולמים בתחתית הדף. זה אחד הדברים שהיו חשובים לי כשקניתי אותה, ואני לא מצטער על זה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לכתוב משהו על הHp? נראית לי טובה מכדי שלא יהיה בא איזה פאק...

עריכה:

נראה לי שאני בכלל זאת אלך על הקאנון a510...

שאלה אחת, בתנאים יחסית נוחים, נגיד פלאש אבל יש קצת אור וכאלה, עדיין יקח הרבה זמן עד שהתמונה תצא? זה חשוב לי מאד הקטע הזה. הכי חשוב לי במצלמה.

עריכה 2: מצאתי ביקורת עם זמנים, והדבר היחיד שקצת מאכזב שם הוא 7 שניות בין צילום לצילום במצב פלאש.

שאר המצבים לא עולים על ה2 שניות בשום מקרה.

אם מישהו מכיר מצלמה ברמה של הa510 ( וכמובן במסגרת ה1000 שקל) עם פחות מ7 שניות בין צילום לצילום עם פלאש דלוק תכתבו בבקשה.

אם אין, אני אקנה אותה.

תודה לכולם, במיוחד לchevy=]

פורסם

היום הייתי בטיול מבצפר והיה לי חבר עם A510 לדעתי המצלמה מצויינת נוחה לתפעול והכל מאוד קטנה ונוחה אבל חסרון אחד בולט אתה עושה זום ויש DELAY אדיר בין הזמן שלחצת לעשות זום לבין הזמן שהעדשה מתחילה לצאת או להיכנס... זה מאוד מעצבן במיוחד בצילומים שזה אנשים נגיד בהופעה שתכף כבר יעלם מה שאתה רוצה לצלם ולא הספקת לכוון...

פורסם
  • מחבר

מה זה דיליי אדיר? ממש איזה עשר שניות?

וכשמצלמים בלי זום?

פורסם

אני מדבר על משו כמו 4 שניות אבל זה מעצבן אפילו כשרציתי רק לצלם שני אנשים ביחד זה היה די קשה לכוון כי לא ידעת כמה זמן למשוך את הכפתור של הזום... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

שניה בכל שניוי יש דיליי או רק כשמפעילים אותו?

יענו, נגיד שאתה מכניס יותר מדי זום, ואז אתה רוצה להתרחק קצת, אז גם יש דיליי כזה? אם אתה עושה את זה באופן רציף (מסובב את הגלגל של הזום פנימה והחוצה) זה זז חלק?

פורסם

לך לאופיס דיפו, יש את המצלמה בתצוגה ותראה בעצמך איך היא פועלת.

פורסם
  • מחבר

טוב יהיה בסדר.

אני אזמין אותה יום ראשון נראה לי.

פורסם

אתה לא מבין אותי...

אתה מסובב את הלחצן של הזום ורק לאחר משו כמו 4 שניות הזום מתחיל להיכנס או לצאת... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין אותי...

אתה מסובב את הלחצן של הזום ורק לאחר משו כמו 4 שניות הזום מתחיל להיכנס או לצאת... :kopfpatsch:

אני מבין טוב מאד

אבל אני שואל אם באותה לחיצה בלי לעזוב אתה משנה כיוון, יש שוב דיליי?

פורסם

אני מבין טוב מאד

אבל אני שואל אם באותה לחיצה בלי לעזוב אתה משנה כיוון, יש שוב דיליי?

אני חושב שכה אבל באותה סיטואציה הייתי צריך זום לא מאוד טלה אז קשה לי להגיד לך...

פורסם
  • מחבר

באמפ?

שימו לב להודעה הראשית בבקשה, זה חשוב. הרבה כסף עומד על הפרק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים