עבור לתוכן

התקציב עלה - מצלמה

Featured Replies

פורסם

לא נעים לי שאחרי כל הדיבורים אני משנה את דעתי פתאום, אבל אני מרגיש שהקאנון הזאת היא התפשרות...

אחרי הטעויות שעשיתי עם המצלמה הקודמת שלי אני לא רוצה שזה יקרה שוב.

אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות שקלים ולקבל מצלמה מספקת שתשאר איתי להרבה זמן מאשר לשלם פחות ולהצטער.

בתקציב של 1500 שקל (רק למצלמה, לא כולל כרטיס או בטריות), מה אתם מציעים?

ושום סליחה על הטרחה=[

• תגובות 51
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקציב?

דרישה לרזולוציית צילום מסויימת?

רוצה זום גדול(10+) או רגיל(3\4)?

פורסם
  • מחבר

תקציב?

דרישה לרזולוציית צילום מסויימת?

רוצה זום גדול(10+) או רגיל(3\4)?

הודעה ראשית נערכה

פורסם

אופציית הקומפקטית:

Canon A510 (אחריות 3 שנים) - 1048 ש"ח

Kingston Secure Digital 512 SD - 224 ש"ח

GP PowerBank Rapid 2 + 2300mAh Batterys - 152 ש"ח

סה"כ = 1424 ש"ח.

אמנם "רק" 3MP אבל היא מצויינת, בעלת זום x4, קלה, קטנה ונוחה לשימוש.

כרטיס זיכרון גדול 512MB שיספיק לך למאות תמונות (אם אתה רוצה לחסוך כ-100 שקל אתה יכול לקחת כרטיס 256MB).

מטען+סוללות שיחזיקו לך להרבה צילומים, כמו כן המצלמה משתמשת ב-2 בלבד ואתה מקבל 4, אז יהיה לך 2 כגיבוי שתיקח איתך תמיד.

אופציית הזום הגדול:

Minolta DIMAGE Z10 - שנתיים אחריות, 1000 ש"ח

Kingston Secure Digital 512 SD - 224 ש"ח

GP PowerBank Rapid 2 + 2300mAh Batterys - 152 ש"ח

סה"כ = 1376 ש"ח

מצלמה טובה, עם 3MP, זום x8.

כרטיס זיכרון גדול 512MB שיספיק לך למאות תמונות (אם אתה רוצה לחסוך כ-100 שקל אתה יכול לקחת כרטיס 256MB).

מטען+סוללות שיחזיקו לך להרבה צילומים.

פורסם
  • מחבר

בקאנון יש צילום עם סאונד אבל זום 4x.

במינולטה יש זום 8x אבל אין סאונד בצילום.

הקאנון משתמשת ב2 סוללות שזה מה שאני מעדיף.

אני נוטה לכיוון הקאנון אבל כתוב בפרטי מכירה שם שהיא משתמשת בusb 1.1...

זה לא קצת הורס?

מה אתם אומרים?

ואים מצלמה בטווח מחירים הזה עם בטרייה נטענת של המצלמה עצמה?

ד"א צ'וי, נתת לי שם מוצרים מהרבה אתרים נפרדים. כל אחד זה המחיר הכי זול על המוצר?

פורסם

רוב המצלמות כיום משתמשות ב-USB 1.1, כיוון ש-USB 2.0 משתמש ביותר חשמל בינתיים זה לא כזה נפוץ אבל קיים.

אם אתה רוצה מהירות, תקנה קורא כרטיסים מהיר USB 2.0. הכי טוב לדעתי.

אתרים נפרדים - כן, המחירים הם בין הנמוכים שם (מותר להזכיר חנויות לשם השוואת מחירים).

המצלמה מגיעה עם 3 שנים אחריות שזה חשוב לעומת חנויות זולות יותר שנותנות שנה 1 אחריות.

פורסם
  • מחבר

רוב המצלמות כיום משתמשות ב-USB 1.1, כיוון ש-USB 2.0 משתמש ביותר חשמל בינתיים זה לא כזה נפוץ אבל קיים.

אם אתה רוצה מהירות, תקנה קורא כרטיסים מהיר USB 2.0. הכי טוב לדעתי.

אתרים נפרדים - כן, המחירים הם בין הנמוכים שם (מותר להזכיר חנויות לשם השוואת מחירים).

המצלמה מגיעה עם 3 שנים אחריות שזה חשוב לעומת חנויות זולות יותר שנותנות שנה 1 אחריות.

אוקיי אני חושב שאני אלך על הבאנדל שהצעת עם הקאנון.

שאלה אחרונה (כנראה): משום מה לא כתוב שם אם יש הגבלת זמן על הצילום עם הסאונד. אתה יודע משהו על זה?

פורסם

אל תצפה מאתרים כאלה לפירוט אודות המצלמה.

תביט בביקורות הבאה: Canon PowerShot A510 Review

זו ההגבלה:

640x480 pixels, 10 frames/sec. (Approx. 30 sec.)

320x240 pixels, 15 frames/sec. (approx. 3 min.)

160x120 pixels, 15 frames/sec. (approx. 3 min.)

פורסם

אם כבר לוקחים את הקאנון לדעתי הייתי לוקח אותה עם אחריות של קרט 3 שנים...

פורסם
  • מחבר

האחריות שיש פה זה כבר שלוש שנים...

אני אקח את הקאנון כנראה.

תודה רבה.

פורסם

הקאנון 510 מצלמה טובה מאוד אבל הוידאו שלה חלש (אם זה מעניין אותך).

עכשיו מתחילה להמכר בארץ הסוני S60 שכוללת 4 מ"פ, זום X3, אורך חיים גדול עם 2 סוללות AA, מסך 2 אינץ' וממשק עדיף של סוני עם יכולת וידאו מעולה. המחיר בסביבות ה1400 שקל אבל זה לא מהיבואן הרשמי.

פורסם

אם אתה רוצה תמונות מידית שלא תעז להתקרב ל-510 !!!!

נכון במצב רגיל בלי לפאש אתה מצמם 3 תמנות ב-2 שניות שזה ממש מעולה אבל וזה אבל גדול במידה ואתה משתמש בפלאש בלילה אתה צחכה כמו גדול בן10-15 שניות של פרוססינג.

olympus if you ask me

פורסם

אני משתמש כרגע ב-Canon SD200, שראיתי בזאפ שהמחיר שלה עומד כרגע על סביבות ה-1500-1600 ש"ח (אם אין לך זכרון זה יצא לך יותר יקר מהתקציב).

אני ממש ממש מרוצה ממנה, ואני אומר את זה כמשתמש טיפש (מכוון ומצלם, לא מתעסק עם אופציות כאלה ואחרות...). אני מניח שאם הייתי טורח ללמוד קצת יותר לעומק איך להשתמש בה, הייתי מקבל אפילו תמונות יותר טובות. היא מצלמה של 3MP, אבל אני בכל מקרה לא מצלם ביותר מ-1600x1200, אז אני לא צריך יותר.

אני משתמש בה יחד עם זכרון מהיר (Ultra II) של SanDisk, אין לי שום Delay מורגש בצילום, גם לא עם פלאש, אני מצלם סרטים באיכות מדהימה ב-640x480x30fps ומוגבל אך ורק ע"י גודל הזכרון (אין זמן מקסימלי של סרט). המיקרופון/רמקול קצת חלשים אבל לדעתי אי אפשר לצפות ליותר מזה. אגב, גם בסרטים של 3 דקות שאני מצלם, לוקח למצלמה 3-4 שניות לסיים לכתוב אותם לזכרון בסוף הצילום.

היא משתמשת בבטריה פנימית, שבהתחלה קראתי שהיא מאוד חלשה יחסית ובאמת בשימוש הראשון שלי בה היא הספיקה רק ל-70 תמונות או משהו כזה, אבל נראה לי שאחרי כמה שימושים היא יותר חזקה - לפני שבוע עשיתי טיול של יום שלם, מילאתי ג'יגה של זכרון ביותר מ-200 תמונות וסרטים על כל השאר, ואפילו לא קיבלתי את הסימן המהבהב שהבטריה הולכת להגמר. לא האמנתי שאני אגיע למצב שאני מוגבל ע"י הזכרון ולא ע"י הבטריה... אני מצלם כל הזמן עם שימוש במסך ה-LCD (2.5" של איכות!), וזה גם צורך יותר בטריה...

והיא ממש קטנה! בערך חצי מגודל הארנק שלי... מתאימה לכל כיס ואפילו אם אתה קונה לה נרתיק נשיאה (מה שמן הסתם אתה תרצה לעשות), גם על החגורה המשקל והגודל שלה בקושי מורגשים, מה שהופך את ההסתובבות עם מצלמה להרבה יותר קל.

החסרונות:

העברת החומר למחשב איטית (אבל כמו שאמרו לפני, זו לא בעיה רק של המצלמה הזאת ועדיף לעבוד עם קורא כרטיסים.

זום אופטי רק x3. בדרך כלל זה בסדר, אבל יש פעמים שזה די מפריע וזום דיגיטלי הוא כמובן לא אופציה.

כמו שכתבתי בהתחלה, המחיר שלה בלי האביזרים הוא בערך התקציב שלך...

פורסם
  • מחבר

התגובה הזאת על הזמן צילום של הקאנון ממש הרסה לי... אתה מדבר מנסיון?

על איזה דגם של אולימפוס אתה ממליץ? ממש חשוב לי שהתמונות יהיו מוכנות מהר...

=\

ת'וי, יש לך נסיון איתה ואתה יכול לסתור את מה שהוא אומר?

מוש, יש לך אולי לינק למצלמה הזאת? או שסתם להריץ חיפוש בזאפ? אני יכול להסתדר עם התקציב לדעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים