פורסם 2005 במאי 1920 שנים שלום לכם,אני עומד בפני קניית מחשב חדש, ואני מתלבט בין 3 לוחות אם.הלוח אמור להתאים למעבד AMD 64 +3200אני לא אוברקלוקר והלוח כלל לא מיועד בשביל זה! אני רק רוצה לוח חזק, טוב, אמין ושיחזיק עדכני לכמה שיותר זמן!הלוחות הם:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra)MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים המשמעותיים בניהים ואלי לתת גם לינק להשוואות בניהם.בתודהניר
פורסם 2005 במאי 1920 שנים http://www.bit-tech.net/hardware/2005/05/16/nvidia_sli_pt1/1.html יש שם את כמעט אותם לוחות.אני הייתי הולך על ה DFI
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר אם כולכם מציעים את הDFI בשביל אוברקלוק, דווקא אותו אני פוסל!כי כמו שאמרתי אני ממש לא מתכוון לעשות אוברקלוק. לא עכשיחו וכנראה שגם לא אחר-כך.ובנוסף הוא הכי יקר מבניהם!כרגע נשארנו עם שניים..עם ה-Gigabyte ועם ה- MSI מה יש לכם לספר עליהם? מה השוני בניהם? מה יש לאחד ואין לאחר?תודה מראשניר
פורסם 2005 במאי 1920 שנים גם ל dfi יש פיט'צרים ממש טובים, תסתכל בביקורת בכל מקרה, הייתי הולך על ה msi כי GB בא עם פלסטיק מאחורי הסוקט וה XP120 לא מתאים (בגלל זה אני לוקח לאחותי את הלוח של אסוס)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים למה אתם מציעים לו DFI?הוא מדגיש לכם : המחשב לא מיועד לOC לפותח התרד': אם אתה בכלל לא עוסד בOC אז אני מציע לך MSI יש לו יותר פיצ'רים (2 כרטיסי רשת, נראה לי 2 BIOS ועוד כמה דברים - תבדוק באתר היצרן)לDFI יש רק עדיפות בOC על MSI ובגלל שהמחירים בזמן האחרון ירדו על הלוח DFI אז כולם מתיעים את הלוח כי איתו תוכל לעשות OCטוב יותר מאשר עם MSI (הפיצ'רים המיוחדים של MSI לא מתיד כל כך חשובים)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים MSIכמו שאמרו מלא בפיצרים + ביצועים מעוליםחשבתי שאתה בונה על OC כי נתת לוחות שהם ממש קטלניים בשביל זה.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר שלום,גם ל Gigabyte יש Dual lan וגם Dual Biosככה שקשה לי להבין למה אתם מציעים דווקא את ה-MSI .שלא תבינו לא נכון זה לא שאני בעד אחד מהם ונגד השני אני פשוט רוצה לעשות קנייה חכמה ונבונה ולא לזרוק סתם כסף!איזה עוד פיטצ'רים יש ל MSI אין ל GigaByte?אגב הפלסטיק מאחורה לא מפריע לי כי אני לא מכוון לשים עליו XP120 אלא ZALMAN CNPS7700-AlCu שאיתו אין לו בעיה.תודה לכם, אתם עוזרים לי מאודניר
פורסם 2005 במאי 1920 שנים למה אתם מציעים לו DFI?הוא מדגיש לכם : המחשב לא מיועד לOC לפותח התרד': אם אתה בכלל לא עוסד בOC אז אני מציע לך MSI יש לו יותר פיצ'רים (2 כרטיסי רשת - לכל ה nf4 יש את זה, נראה לי 2 BIOS - רק בלוח של GB ועוד כמה דברים - תבדוק באתר היצרן)לDFI יש רק עדיפות בOC על MSI ובגלל שהמחירים בזמן האחרון ירדו על הלוח DFI אז כולם מתיעים את הלוח כי איתו תוכל לעשות OCטוב יותר מאשר עם MSI (הפיצ'רים המיוחדים של MSI לא מתיד כל כך חשובים)אם oc לא חשוב הלוחות בערך שווים אבל ב DFI הלוח הוא זוהר ב UV, מקבלים ערכת סליבינג, המון פיט'צרים ובאותו מחיר.לך על DFI הוא מאד זול ויש אפשרות להפוך אותו ל SLI
פורסם 2005 במאי 1920 שנים ברור שה-MSI יהיה הטוב ביותר.ההשוואה שאינטגרל הביא הראתה בברור שה-MSI הטוב ביותר לסטוק!http://www7.tomshardware.com/motherboard/20050513/index.html
פורסם 2005 במאי 1920 שנים לי יש את האמאסאידווקא אחלה לוח מגיע עםם הרבה דברים..הרבה מקומות תומך בSATA2 ועוד הרבה דברים בקיצור לוח אם וטובב
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר תראו חבר'ה...לפי מה שנראה לי כרגע, אני הולך להזמין את המחשב מ Comp-IL. אלא אם למישהו יש הסתייגויות בקשר אליהם?הם לא מחזיקים DFI...רק GigaByte ו- MSI.ככה שבואו ננסה להתמקד בהם לרגע...אגב כל עניין ה-UV ממש לא מעניין אותי ואת הכבלים המעוגלים מקבלים גם בבאנדל של MSI.תודה לכלכםניר
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אחי גם במבחנים של טומס האודרהMSI מוביללהוא לדעתי מעולהה אתהמוזמן להסתכל פה תחוות דעת עליוhttp://www7.tomshardware.com/motherboard/20050513/socket_939-09.htmlוגם אם תתקדם שם כמה עמודים קדימה אתה תראה תתוצאות הסופיות.. בין כל הלוחות
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר קראתי כבר את הביקורת...אבל מכיוון וה MSI קצת יותר יקר מה ג'גהבייט הייתי רוצה לדעת על מה אני משלם תוספת של כסף!מה ההבלים לטובתו של ה MSI ומה לרעתו..?בתודהניר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.